Mamica de Mai-Iunie (44)
Raspunsuri - Pagina 13
anacami spune:
eu i-am dat zilnic Mixavit si gluconat de calciu (am mai sarit vitamina C); si bebele meu a avut icter destul de pronuntat, de abia zilele acestea mi se pare ca i-a trecut; se pare ca i-au prins bine si a crescut in 3 saptamani de la 2700 g (cu cat am plecat din spital) la aprox. 4000 g (destul de multicel, nu?)
Lauraa spune:
Madutza, asa o fi, o fi asteptat sa il intreb eu mai multe dar parca nu mi-a prea lasat timp de intrebari. Mi-a dat niste brosuri,si-a facut treaba si a plecat,ne-a lasat singuri in cabinet sa o imbracam,etc.Ne-a dat si noua nr. de mobil dar cred ca o sa sun in caz de forta MAJORA, parca imi e rusine... In plus sunt aglomerati pana peste cap,sper sa nu trebuiasca sa ajung pe acolo in afara de programarile pe care le am . IRINUSHA, si la voi la cabinet e tot asa? Aici sunt toti pediatrii aglomerati peste masura,fara programare nu cred ca ma ia nimeni. Noroc cu forumul si cu voi ca mai intreb pe aici :)
Irinusha spune:
Chiar vroiam sa te intreb si eu pe tine Lauraa ... ca si mie mi s-a parut cam ciudata. Eu am tinut neaparat sa fie dr. in centru, ca sa nu mai ma trambalez cu masina pana acolo, deci sa fie aprope sa pot merge cu carutul si pe jos. Si aveam de ales intre doi, iar cea aleasa e romanca (cu toate ca si prenumele si numele nu sunt romanesti ... cine stie? mi-a fost rusine s-o intreb) cu facultatea facuta in Bucuresti ... na, trag mereu la romani :) A fost draguta asa ... si oricum de mine nu scapa nimeni, ca intreb ca nebuna tot felul de aberatii ... dar mi s-a parut ciudat ca s-a uitat putin la Cris. S-a uitat in urechi si in gat (mie mi s-a parut ca s-a uitat pe langa mai mult) si i-a facut eco la sold si atat ... iar tu am vazut ca ai spus ceva de rinichi. E drept ca s-a chinuit mult cu soldul ca se misca flacaul meu ... ceva normal la el, ca nu ar sta o clipa locului! Nu am asteptat mult, cam 10 min. ... si sper ca o sa fie mereu asa, dar eu stiu? M-am gandit s-o intreb si pe doctorita de familie - si ea romanca :) - daca o stie si daca o stie de doctorita buna ... mai vedem, poate il incercam si pe celalalt!
Nu ma mai invidiati fetelor ca nu am dormit deloc bine ... nici eu, nici Boby ... vise tampite, ne-am trezit la orele cand primea Cris sticla ... pur si simplu ne-a lipsit mogaldeata dintre noi :) Eu m-am obisnuit sa adorm cu nasul bagat in el, sa-l simt mai bine ... si acum ...
Si cu "verdele" tot asa ... o incercare cu esec. Noroc cu sotiorul meu intelegator ca a ramas doar la incercare ... Mai asteptam un pic ca e cam dureros ... ma intreb cat o sa dureze "asteptarea" asta ... groaznic! Cine a mai incercat pe aici si ce experiete ati facut voi? Eu sunt cam dezamagita, sincera sa fiu! Ma asteptam sa facem pauza, dar ma gandeam ca dupa aproape 7 saptamani sa fie totul OK ... :(
Va pupic!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
Nally spune:
Buna fetele!
Sebi e cam agitat si nu am putut intra prea des pe forum! Sorry!
De cand cu vaccinul nu stiu ce sa-i mai fac!Cand il apuca plansul pai nu-l mai lasa 10-15 min!!!! in continuu sper sa treaca mai repede perioada asta ca eu nu-mi mai recunosc copilu meu cuminte cu urlatorul pe care il am acum! Acum dupa-amiaza a fost de nerecunoscut! Asa a plans saracu de am plans cu el si io cot la cot ca nu stiam ce sa-i mai fac!
Am citit in mare ce ati mai facut dar credeti-ma ca nu stiu ce sa va zic acum la fiecare in parte desi tare as vrea!Doar ca va pup pe toate dulce si va doresc cat mai multa liniste alaturi de bebeii vostrii!
Pupici dulci!
P.S. A pus tati poze de la botez! Dati pe casuta daca vreti sa vedeti cum a fost!
Nally si Sebastian
iuliana c spune:
Buna fetelor!
Ne-am mai dezmeticit si noi...Rares inca mai are dureri de burtica,dar ne tratam.Mananca bine si din cand in cand mai ne trimite si cate un La 5 zile i-a cazut buricutul
Ma intrebati cu cine seamana... se pare ca ar semana cu mine la ochisori si urechiuse si cu Dan la barbie si gurita
Mie mi-au scos firele joi si ma misc mai usor acum.(mi-am iesit din mana ...nu mai stiu sa ce sa va spun,sau am prea multe...)
Am "rasfoit" ce a-ti mai scris voi pe aici si cineva se intreba cum sa ii ferim pe cei mici la baita sa nu le intre apa in urechi.Mie pediatra mi-a spus sa ii pun bucatele de vata imbibate si stoarse in uleiul cu care il ung.
Iuliana & Rares
anacami spune:
Nally, felicitari pentru proaspatul crestin! Si noi vrem sa-l botezam cat mai repede. Am fi vrut saptamana viitoare, dar am inteles ca este post si cred ca o sa-l lasam pentru 3/4 iulie (vrem sa nu facem petrecerea in post).Trebuie sa mergem maine la biserica sa ne interesam cum se procedeaza. Tu nu ai fost la botez, nu-i asa? La cate saptamani putem merge la biserica?
Apropo de culoarea ochilor, stie cineva cand se definitiveaza? putem sa ne dam seama de pe acum ce culoare vor avea? bebele meu nu are ochi albastri (cum se zice ca au majoritatea bebelusilor), este ceva ce nu pot sa definesc:verde inchis spre maro/caprui (eu am ochi caprui , iar tati ochi verzi; sunt curioasa cum vor fi a lui bebe).
anacami spune:
Apropo de lactatie: se pare ca este bun Galactogilul deoarece s-a mai imbunatatit "productia" mea de lapte. Ce-i drept "mananc" Galactogil cu lingurita (nici nu-l mai dizolv in lichid, este bun la gust-imi aminteste de pufarine), beau "tone" de ceai (pentru 10 ani de acum incolo) de anason, chimen si fenicul, cate 1 litru de lapte/zi, vreo 2 iaurturi/zi, etc. Sunt asa de bucuroasa (sper sa nu fie pentru scurt timp)!
Nally spune:
Anacami cum sa nu fiu la botez???
Am fost numai ca la inrarea in biserica Parintele mi-a citit o molifta si asa am putut intra in biserica! Botezul se poate face oricand dupa varsta e 6 saptamani a puiutului!
Iar culoarea ochilor din cate stiu eu se defineste la varsta de un an! Al meu are niste ochi albastriiii de iti vine sa-l mananci! Numai ca nici eu nici tati nu ii avem albastrii!Ii avem amandoi caprui, doar soacra mea ii are albastrii si tare mi-ar placea sa ii ramana asa!
Iuliana bine ai revenit printre noi iubita... incet incet iti vei intra in atributii si vei fi pe baricade cu si mai multa forta ... ia sa vezi!!!
Nally si Sebastian
http://community.webshots.com/user/nally116
Nally spune:
Anacami eu zic sa mai astepti o saptamana! de ce te grabesti asa? Macar 6 saptamani sa faca! Cum crezi de cuviinta! Dar eu zic sa mai stati o saptamana! Nu degeaba or fi puse termenele astea! Poate e si el mai rezistent la mediul ce il inconjoara! Si nu mai e pericolul mare de a raci cand il boteaza, desi nu am auzit pana acum copil racit la botez! Zic si io nu dau cu paru si nici nu e batut in cuie ce spun eu!
Nally si Sebastian
http://community.webshots.com/user/nally116