Mamica de Mai-Iunie (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinel, da, o cintaresc pe lia inainte si dupa (rar, mai nou, ca am innebunit deja...) supt si pune in general cam intre 15-25grame, in loc de 90-100, cit ar trebui sa ia la o masa.... asa ca stiu, din pacate.

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iulia, felicitari!!! sa-ti traiasca bebelucu!!!

madutzuca, nu-ti face probleme de urechile lu' uca. ca doar nu-i bagi jet de apa in ele.... atita cit se prelinge de la un spalat normal nu-i intra in adincime. eu pur si simplu o sterg cu prosopelul mai bine in zona urechilor. sper ca e ok!:)
miercurea care vine primeste lia vaccinuri, vorbim atunci:).

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!
Mona aici gasesti Galactogil fara sa ai nevoie de reteta! La Municipal costa in jur de 250.000 - 270.000 iar in farmacii am inteles ca se gaseste la 350.000lei.
Ca produs e foarte bun! La inceput, pana sa mi se instaleze lactatia am luat si eu si in doua zile am avut cat pentru doi nu unu!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Madutza eu ca sa nu-i intre apa in urechi lui Sebi ii tin o mana sub cap in timp ce il spal! Bine.. ca se uda e adevarat dar daca sterg bine urachiusa dupa, e ok. Eu nu am avut probleme pana acum!Si la ce vaccin te referi ca s-a inrosit? Vaccinul antituberclos (BCG)? Daca da, e normal. La noi s-a inrosit si a si copt un pic! Dar nu am umblat la el si s-a retras acum! Mai e un pic de tot rosu!
Curaj ca ce urmeaza e mai greu!!! Al doilea vaccin mi-a pus nervii la incercare! Dupa ce ca e constipat mai e si marait de la vaccin! De! il doare si pe el sufletelul mic! Si eu nu am cum sa-l ajut decat cu suferinta mea alaturi de a lui!!!!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Irinusha bucura-te de zilele astea si odihneste-te ca ai nevoie. Mie tare bine mi-ar prinde sa pot sa ma odihnesc un pic, dar nu am cu cine sa o las deocamdata.

Iulia Felicitari sa traiasca bebe Thomas si sa va aduca numai bucurii

Fetelor, voi ce parere aveti : pe la 6 saptamani este prea repede sa o las pe Alexandra timp de trei-patru ore cu altcineva. Am primit o invitatie si nu stiu daca sa o accept sau nu. Ar trebui sa merg impreuna cu sotul. Nu stiu inca cum va fi la 6 saptamani.
Claudia si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Irinusha, l-am bagat in cadita prima data si a urlat de s-a invinetit. Probabil nici noi nu suntem prea priceputi. M-ai facut sa rad, ai stil de a povesti ca mereu ma pufneste rasul. Al meu n-a nimerit cu capul sub apa si tot nu i-a placut.
Da la chiuveta daca il udam usor, mai tace. Are si momente cand urla. In plus, dupa prima baita, cand nu i-am ferit buricelul, a inceput sa supureze, poate iti aduci aminte cand am intrat eu in panica si va intrebam pe voi daca si la voi e asa, si de atunci am si ferit buricelul. In cadita mi-e mai greu sa il evit. Da la un moment dat o sa incepem si noi sa ii facem in cadita, sper sa ajunga la sentimente mai bune.

Clau, eu cand am fost la doctor l-am lasat pe bebe cu prietena mea, a durat mai mult de o ora, era trambalare mare daca il luam si pe el. Acum, depinde cata incredere ai si sa nu stai stresata. Eu pe al meu nu prea pot sa il las ca se pune pe tipat cand nici nu te astepti si nu prea au cum sa il calmeze, ca e tare fasonat. Si atunci i-am purtat de grija, da am avut noroc ca a dormit ca un ingeras.

Pupici

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Clau, eu am fost la dr. la Bucuresti si a durat 3-4 ore si am lasat-o pe a mea (care nu avea inca 1 luna) cu o prietena. E drept ca si ea alapteaza si cand s-a trezit i-a dat sa suga fara probleme (asa facem noi mereu cand are vre una de rezolvat cate o treaba) dupa care a culcat-o. Acum nu mai stiu, daca Alexandra papa san sau nu, dar poti sa te mulgi si sa il pui la frigider sau sa ii dai lapte praf, ca nu e bai. Depinde si daca ai pe cineva de incredere...

Referitor la vaccin
: s-a inflamat unul facut in maternitate, ca acasa primul vaccin o sa il facem la 2 luni. Nu stiu pt. ce este, dar e ala de pe brat. Irinusha, habar nu am cu vaccinurile, la noi e un plan care trebuie urmat.

Multumesc fetelor pt. raspuns, ca eram tare stresata. Am intrebat si pe fetele de martie-aprilie si au zis ca ele tin degetul la urechea care o clateste in momentul respectiv (la mine la clatit e problema, ca torn apa cu un ibric, nu stiu cum faceti voi).

Mona si eu cred ca imi iau Galactogilul si o sa iau o singura data pe zi, asa sa ma mentin in forma, ca am laptic fix pe fix, cat are nevoie printesa. Daca vrei sa iti cumpar si sa iti trimit, spune-mi, nu este nici o problema.

Ce o fi cu Erika? EEE, asa e mai greu in primele saptamani. Erika, te asteptam cand iti mai revii.

Pupici , ma duc sa mai bag un somn langa Bitza.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

nu mai stiu ce si cui vroiam sa spun asa ca le pup pe toate la gramada
1. parerea mea: nu cred ca suzeta poate duce la confuzie de san ca nu le da lapte, doar tetina biberonului poate face asa ceva. cum bietul copil simte nevoia sa suga atunci cand e nelinistit: Traiasca suzeta!
2. eu am trecut la represalii (ma simt ca cea mai rea mama): pentru ca nu reuseam deloc sa-l linistesc ieri la pranz (dupa ce adormise pe mine l-am pus pe pat langa mine si s-a uitat sa vada unde sunt si a inceput sa urle - nu exagerez) l-am lasat pe Alex singur vreo 4 minute (atat am rezistat) si a plans pana m-am intors insa cum i-am dat suzeta si am pus mana pe el (in patut, nu l-am mai luat in brate) a adormit, iar aseara ne chinuiam si eu si tati sa adormim copilul care plangea de somn ce ii era si l-am pus in patut asa marait cum era si am plecat amandoi de acolo si in 3-4 minute a tacut iar intr-un sfert de ora a adormit singurel (a trebuit sa ma tina tati de vorba cu mare grija ca sa nu dau fuga sa iau copilul in brate ca mai ca imi venea sa plang) si uite ca azi dimineata nu a mai marait deloc: i-am dat sa pape, l-am batut pe spatic, l-am pus in patut (eu vroiam doar sa ma duc la baie) si cand m-am intors era copilul meu asa de linistit ca l-am lasat in pace si am venit sa vad ce ati mai spus voi.

Maria si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Bravo Alex!!!! Te rog frumos, invat-o si pe Mariuca sa faca asa

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

am pus si eu cateva poze cu bebe (in week-end vom face altele, acum suntem deja mult mai mari, cu falcutze...)

http://community.webshots.com/album/129796215FbdHBY

Mergi la inceput