Mamica de Mai-Iunie (44)
Raspunsuri - Pagina 10
Lauraa spune:
Fetelor cucuietelor!
Am postat la Nasterea pe GLob, povestea nasterii Larei. Abia mi-am facut in sfarsit timp sa scriu, nu m-am invrednicit 5 saptamani,dar acum am zis ca trebuie neaparat sa scriu sa nu uit cu timpul :) .
Despre somnul in timpul zilei,..Lara doarme prea mult.Ieri a dormit toata ziua si noaptea a stat de veghe,Azi face la fel. Nu am ce sa-i fac,incerc sa o trezesc dar nu am succes...
Ieri am fost la primul control dupa cel din maternitate. Lara are 4870g ,deci a pus mai bine de un kil, 56 cm - 4 cm mai mult. I-a facut echo de sold si e ok, la fel si la rinichi. Totul e super in afara de o scurgere la ochiul stang, va trebui sa-i pun picaturi si sa-i masez la radacina nasucului.
LA noi e totul bine si frumos, nu stiu ce sa va mai spun,o sa incerc sa raspund la intrebarile Mariei.
Va pup!
Lauraa spune:
IULIA!!! FELICITARI!!!
Sa traiasca bebe THomas (il cheama ca pe sotul meu ) si sa va aduca numai bucurii!!!
Irinusha spune:
Iulia, sa va traiasca flacaul! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Tie refacere usoara!!!
Tocmai au plecat ai mei cu Crisuletz si deja imi e dor de el ... goala si linistita casa fara el si guritza lui ... sper sa ma pot odihni ca sa fie despartirea asta buna la ceva ... deja vad ca nu o sa pot dormi noaptea! Of ...
Va pupic!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
madutza spune:
Felicitari Iulia!!! Sa traiasca BB!!!
Mona, draga de tine, esti o supermami!!! Cand te apuca ciuda ca ti se intampla asta, gandeste-te ca ai o fetita sanatoasa si cuminte. Ce daca nu poate ea sa traga, asta sa fie baiul si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate. Eu citesc povestile de pe forum si ma gandesc cata putere au acele mamici si daca eu as fi in stare. Tu ai pompa electrica? Eu am clasica, dar cand ma mulg abea scot 60ml intr-o ora. E normal?
Irinel, merci de raspuns.
Irinusha ce frumos ca a fost Cris cuminte la plimbarica, cred ca iti crescusera 5 pipote in plus
Intrebari: 1. Voi cum faceti sa nu intre apa in
urechi la baitza?
2. I s-a inrosit vaccinul, e normal?
Azi a fost foarte maraita a mea, a dormit doar 3 ore dupa-amiaza si la plimbarica nu a vrut, plangea mereu dupa tzitzi. Acum i-am facut baitza si bineinteles ca a cazut blana. Cred ca la sfarsit era maraitra din cauza oboselii. Oricum, eu stiu de ce era suparata: ca nu a reusit mami sa ii cumpere nimic de ziua ei, dar lasa ca merge sambata la cumparaturi.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
madutza spune:
Foarte frumoase pozele Irinusha, Cris e un scump!!! Auzi, mey, dar tu unde ai tinut copilul cele 9 luni? ca tare bine mai arati!!!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
Irinel spune:
Iulia , sa va traiasca flacaul, sa creasca mare si sanatos, sa aiba parte numai de lucruri frumoase in viata!
Madutza, eu cred ca e normal, pentru cqa fetita ta suge cu succes si asta e surplusul, tu ai mult mai mult. Sau asta e ceea ce scoti fara sa suga ea? Eu ii fac baita l;ui bebe cu sotul, inca nu il punem in cadita, ci la chiuveta, asa ca sotiorul il tine si eu ii dau usurel si nu cu prea multa apa pe caput cu sampon si limpezesc cu grija. Da noi il si stergen cu betisoare din alea speciale pentru copii.
Irinusha, nu te mai invinovati, chiar daca ar fi avut Cris probleme de la medicatia ta, tu n-ai luat-o de placere ci de nevoie. Si bucura-te de weekend ca vine baiatul inapoi si o sa te bucuri si mai mult de el odihnita fiind.
Monet, ai incercat sa ii dai numai sa suga sa vezi daca cere in continuare sa pape? Sa stii ca bebeii nu se dezvata singuri de supliment chiar daca nu au musai nevoie si al meu baga cate 80-90 ml pe langa ce sugea.
Pupici
Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Irinusha spune:
Madutza, saru'mana mai ptr. compliment :) A fost Crisuletz "mancator" de grasimi si a papat tot ce nu a reusit ma-sa sa dea jos cu sport si foame :) Sper ca ma mentine asa :)
Raspunsuri:
1. Nu fac nimic special, il spal pur si simplu ... ii intra apa, asta e. Il sterg dupa bine cu betigase cu vata, dar din acelea speciale, ca o para, care nu intra prea adanc. Nu poate sa intre asa de mult, ca doar nu o ti cu capul sub apa.
2. Nu stiu ca inca nu l-am vaccinat. Dar asa de repede se fac vaccinele in tara? Wow! Poti sa-mi spui si mie contra ce ai vaccinat? Ca tot nu mi-ati raspuns si mie daca e bine sa il vaccinez si contra Hepatitie A, daca tot i se face si cel ptr. Hepatita B.
Irinel, saru'mana ptr. vorbele tale ... ca intotdeauna m-au uns pe suflet!!! Ai dreptate, stiu si eu asta, dar tot ramane frica aceea! Si parca astept sa vad ceva negativ ... sunt tampita stiu, dar asta sunt!!! Sper insa sa raman cu frica si sa fie Cris sanatos ca tata-su!!! Doamne ajuta!
Tu chiar nu-l bagi pe Strumufulet in cadita? De ce nu? Iti e frica sau cum? Bb-lusilor le place asa de mult in baita ... barem Cris o savureaza. Si chiar daca l-a bagat mama-sa nebuna cu capul in apa (ma concetram prea mult la curisor si am uitat sa ridic mana stanga ... si mai era si cu curisorul in sus ...valeu!) tot ii place! Curaj!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
monet spune:
fetitelor din romania, se vinde galactogil fara reteta la farmacii? cit e de scump? am cautat pe internet, dar nimeni din bucuresti, cel putin, nu livreaza in america!! nici macar nu pot afla cit costa, ca numai daca comanzi online poti afla preturile...
m-a ajutat irinusha (careia ii ramin profund indatorata) sa ajung in posesia spray-ului nazal cu oxitocina - dar citesc pe instructiuni acum ca efectul medicamentului e sa ajute la 'lasarea laptelui', pe cind galactogil-ul ajuta la 'fabricatia laptelui'. deci, mina in mina, ar merge astea doua, cu galactogil numarul 1 si apoi oxitocina, numarul 2. sint deja nauca cu atitea planuri cite mi-am facut sa pot si eu, intr-un final, s-o alaptez ca lumea pe lia mea....... poate totusi nu mi-e dat, si gata! exista, trebuie sa recunosc, un mic, foarte mic procentaj de femei in lumea asta mare care nu pot si pace!:)
mona si lia.
monet spune:
irinusha, tu arati pur si simplu fenomenal!!!!! si cris e un scumpic care va iubeste pe amindoi. fericitilor!!
mona si lia.