Bebelusi de ian-feb 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

Maria-Daria

Dana si Jessica Sara(15 feb.2004)

http://community.webshots.com/user/ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!!
Albert s-a trezit de vreo ora si sta cuminte in pat la noi si vorbeste de mama focului, a luat o pernuta inbrate si se joaca cu ea, e un cuminte.
Ieri am fost la Aqua Park,am stat vreo 3 ore,cu Bubu cu tot care a fost super cuminte, a stat in carut la umbra, apoi pe la toata lumea si cu niste ochi cat cepele se uita pe acolo de n-ar fi plecat. Stateam in fata toboganelor si se uita si el , ce s-ar balaci el...
Eu nu am intrat in apa ca nu am apucat sa imi iau costum, l-am probat pe ala de anul trecut si sutienul imi sta doar asa pe varfuri nu pot sa-l iau....of si nici nu cred ca gasesc pe masura. Sincer a inceput sa ma enerveze sanii astia mari ai mei, ca nu gasesc sutiene potrivite, port normal 75 C, acum nu mai incap alea , 75 D , gasesc foarte rar , numai la Triumph si au niste modele urate si scumpe , peste 1 milion, nu sunt sanatosi, da din ce sunt facute??????

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mamicilor buna dimineata si multumesc frumos pentru raspunsuri.
Eu, pana la urma, ieri i-am pus piureul acela in lapte, pe care l-a bait cu mare placere. Am sa ii dau si astazi la fel, pt ca mai am de ieri si maine fac cum spuneti voi, ii pases numai morcovul si cartoful.
Noi suntem foarte foarte maraiti de o saptamana. Astazi s-a trezit la 5 si pana la 7 nu a dormit si apoi s-a trezit si a plans din ora in ora. Nu se mai poate si astazi am sa ii iau gel pentru gingii.
In rest, papam lapte, bem suculete si facem tumbe prin pat. Il gasesc mereu pe burta, de pe spate , incercand sa se ridice.
sarbatoritilor
Va pupam si o zi buna

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu vroiam sa inchid, am dat "enter" din greseala
Cum va spuneam acum am un singur sutien care-mi vine bine, si il port pe-ala mereu, nu mai zic ca se holbeaza toti la mine , aseara m-au exasperat la plaja, si aveam si maiou pe mine. Rau sa ai mari, rau sa ai mici
Cu Albert nu ma mai inteleg, stau cu ochii pe el tot timpul, acum cand m-am intors la el, iar era in fund si aplecat in fata si acum i-am pus o perna mica in spate si una in fata care se sprijina de manerul la scaunel , nu are unde sa cada si el se distreaza rau de tot ca e o perna rosie, inima cu ceva scris alb pe ea, pernuta mea de decor primita de la iubitul meu sot de Sf. Valentin. Ii place si lui Albert, tot da cu manutele in ea.
Va pup, ca eu iar ma intind cu scrisul, ( mi-a placut dintotdeuna sa scriu si nu-mi dau seama cand umplu randurile) si va doresc o zi superba!!!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fetelor, bolovanul meu, sta in fund, dar nu se intoarce de pe burta pe spate, da el sa se intoarca dar nu se streseaza prea tare...el e cu ridicatul, si de la orizontala se ridica, sta numai cu capul sus si se impinge in coate....e grozav...

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare la toata lumea!


La multi ani, Daria! Sa cresti mare si frumosa, sa fii sanatoasa si norocoasa!


Aseara n-am mai scris nimic pt. ca la 8.30 am capotat: s-a culcat Rares si eu la fel. Nu mai puteam, eram franta de oboseala. E prima data dupa 4 luni cand simt ca nu mai pot. Si el a fost super marait, mi-a plans toata dupa amiaza, era agitat. Cred ca de la niste ceai pe care l-a baut ieri (100 ml pe nerasuflate) pt. ca azi a iesit afara ca din pusca, dragutul de el. Probabil l-a durut burtica. Azi o sa-i dau pt. hidratare doar apa.

Fetelor, voi cum ii mai imbracati pe bebei? Eu l-am lasat in pampers in casa ca e cald de nu mai putem. Afara il imbrac cu un body maieu si atat.

Diana_b, am vazut pozele voastre! Sunt super!!! M-am bucurat tare mult ca le-am vazut si pe Lia si Ramona cu puiutii lor. Sunt tare dragalasi cu totii, iar Alex e picatura dupa Lia. Cum ramane cu intalnirea de sambata?

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Noi cred ca o sa iesim din casa numai dupa 5 , mi se pare prea cald acum. Albert sat in casa in bady maieu ca dam drumul la aer si afara tot asa.
Voi ii dati cu crema de plaja cand mergeti afara? Eu nu i-am dat.Ii tineti si la soare la bronzat asa putin? Pai cum sa ia si ei vitamina D?

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna ziua




La multi ani, Daria!!

sa cresti mare, sanatoasa si voioasa



eu am fost azi la birou ca miine am o intilnire si trebuia sa aranjez lucrurile. a fost fain, as mai fi stat ...
Matei a ramas cu tata acasa. i-a pregatit el banana cu brinza, l-a hranit, apoi au ieist amindoi afara, de unde i-am cules eu cind m-am intors.
mai, mai ce tatic dragutz avem. si responsabil foc!!!

la 11.30 eram deja in casa pt. ca este foarte cald.
acum puiul doarme si eu beau o caefea fara cofeina
inainte eram mare bautoare de cafea si cam sufar ca de cind am nascut nu mai beau. toata sarcina am baut una-doua pe zi, dar acum ... nu se mai poate.

mama-mia, s-a stirnit un vint afara de nu-mi vine sa cred!
bine ca am inchis geamul la pui.

la noi in casa e cam aceeasi temperatura mereu, cam 20-22 de grade ceea ce-i foarte fain.
eu dupa ce m-am gindit si m-am razgindit, m-am decis. ii voi da lui Matei sa bea doar sucuri de fructe diluate si apa chioara. fara nici un fel de ceai. si gata. voi avea
grija sa bea suficiente lichide si asta-i. deocamdata vad ca s-a acomodat destul de bine si cu canutza cu cioc, deci nu vom servi nici biberon.
iar la toamna ii da mama sa bea din cana direct

va dorim o zi minunata



Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Noi am fost afara vreo doua ore, timp in care Rares a dormit ca un ingeras. Am fost in Poli unde am gasit un palc de copaci cu bancute si am stat la umbra. Temperatura era f. potrivita. Apoi cand a dat sa se trezeasca am luat-o la picior si a adormit iarasi. M-am mai plimbat cu el printre blocuri (la noi e f. multa vegetatie si liniste). Pe la 2 si 20 am intrat in casa, a papat si acum vorbeste cu jucariile in patutul lui. O sa mai iesim pe seara la o tura.

Azi a baut cateva gaturi de apa de sete si tare i-a mai placut.



Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Daria!

Si noi am fost afara. Eu sunt tare obosita, maine am examen iar si mama nu a putut azi sa stea cu Alexandra. Dimineata le-am lasat putin singurele si nu a papat marul ras. Insa supa de la pranz a fost si azi un deliciu si a plans dupa ea.

Azi am ridicat-o de manute in fundulet si nu a mai coborat. A ramas asa ceva timp, apoi a alunecat intr-o parte. Iar aseara s-a tarat ca un viermisor pe o portiune tare mare.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput