Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Mai voi cum scrieti "colorat ca eu tot incerc si mi-e ciuda de mor ca nu reusesc!!!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dragelor, UNDE SUNTETI???? vad ca va plimbati...

Danateo, e ca in word cu scrisul colorat. Cand deschisi fereastra sa raspunzi la subiect, ai niste bare de meniu ca la word.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

sunteti mult prea rapide pentru mine Nu pot tine pasul cu voi , neam . De la o zi la alta se umplu doua trei pagini ....

Dana , nu are nici o importanta daca nasa este sau nu casatorita ,civil sau si in biserica . Singura cerinta este sa fie crestina . In ceea ce priveste molifta poti sa o faci si acum , te duci la biserica dupa splujba si vorbesti cu preotul . Unii preoti o fac si inainte de a incepe botezul . Eu am asistat la botezul fetei mele , nici prin cap nu mi-a trecut sa nu ma duc. Chiar daca mi-ar fi spus cineva ceva ma certam cu ei . E un moment unic in viata copilului tau ...pe care tu te-ai chinuit sa il aduci pe lume , e o bucurie ce trebuie sa o traiesti mai ales tu ca mama si dupa aceea ceilalti .

Juli spune mi si mie cum ii dai tu cele 3 mese diversificate si 5 de lapte . Si eu inca alaptez si nu prea stiu cum sa fac cu sanul , cand sa il mai dau . Daca il dau dupa masa solida urmatoarea masa se distanteaza foarte mult si sar din schema cu celelalte mese .Si pe unde citesc despre diversificare toate sunt scrise pe varianta cu formula , pe care o poti controla ca si cantitate .





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

David si Fabian Stefan
Fetelor, slaba activitate pe forum.
Mai mi-am clatit ochii pe la altii. Care dintre voi a citi cartea lui Francoise Dolto "Cand apare copilul"? E chiar asa buna? Vad ca fetele au laudat-o tare mult.
Ca daca ma duc in Ro sa o caut si eu. Pe aici nu am gasit nimic de-al ei la Bibl.
La noi nimic nou la orizont. Luca a fost cam matzait aseara, bag de seama ca nu prea sta linistit cu taica-sau. E mai bine la mama.
La noi e un frig nasol de tot. A trebuit sa pornesc caldura. Un pic mai sus de orasul nostru am avut parte si de tornade.
Da Doamne sa fie bine!
Pupicioi,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

DANATEO depinde unde botezi copilul, numai la ortodocsi se face molifta. Mie molifta mi-a facut-o inainte de Botez cu o zi si gata, faza cu 40 de zile e iara o traditie probabil...

Si noi stam in picioare, adica se ridica Alex singurel de gate si de patut, sau de swing si bunicu ii topit de faza asta, in schimb ma terorizeaza ca nu doarme toata noaptea ca suge acum la 2 ore....

ILEANA la usa noi am pus o chestie speciala caci isi poate prinde degetelele, Alex da cu usa incoace si incolo si face sa vibreze un arc care e la usa ca sa nu se dea de perete si linge prizele, asa ca le-am acoperit si alea, am scos mobilele (caruselele) din patut si am pus un gate la iesirea din dormitor, smecheria aceea la usa, poti pune si o carpa, are acelasi efect si la clante am pus niste chestii care nu le lasa sa se deschida de catre copii

va pupic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Buna mamici si la multi ani frumosi la bebici,

N-am mai citit ce-ati facut de vreo cateva zile ca am avut maraiala...Maia a avut un pic de nasuc cu muci, nu mare lucru, da' a bazait si nu a putut dormi. A profitat de ocazie sa manance mai putin si am inceput sa-i dau un pic de lapte in plus. Medicul a spus ca totul e o.k. si ca pote fi agitata si de la indintosare (ca nu mai ies odata!). Din pacate de vreo 2 zile Maia a inceput sa vomite un pic sau sa dea semne de vomat in timp ce papa. Inca nu stiu daca e ceva serios sau nu. Mancarea e foarte pisata (totul cremos si moale ca o supica crema) deci nu e de la bucati de ceva. Eu n-o fortez, de aceea i-am si dat lapte mai mult ca nu vreau sa-mi scada in greutate prea mult ca nu-i de unde. Nu stiu ce sa fac. E vreun semn de esofagita. Fetelor care ati avut problema asta va rog frumos sa-mi spuneti cum se manifesta. Maia a papat solidele de la inceput, nu am facut diversificarea prea devreme, nu stiu ce sa spun. Evident ca ma voi duce si la medic daca treaba continua.

Astept sfaturile voastre si multam' de ajutor,
Z. si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

a si carpa s-o lipesti undeva sus, sau poti pune o mingiuca de burete, ca altfel o poate linge si aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Zeeva, ia vezi sa nu aiba vreun rosu in gat, ca asa a inceput si la noi tevatura. Cu voma dupa mancare, avea gatul plin de puroi...

Allya, la usi am sa pun ceva. Gate nu am cum sa pun ca se enerveaza daca nu poate sa iasa din camera. Si nervii sunt cu lacrimi de crocodil. Carusel nu mai avem la patutz demult, a fost trantit sub patutz cu mare gratie.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

Buna fetelor,
Poate sa-mi spuna si mie cineva cum se face supa crema de conopida?
As incerca si eu sa-i dau fetitzei mele sa vad poate ii place.
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Fetelor daca nu va suparati si daca mai aveti in plusvreau si eu pompitza din aceea buna ...va rog mult ....ca ai mei sint mucoshi si al mic si al mai marishor ...spuneti-mi cum sa facem sa va trimit banutzi.

Acum sa dam raportul :
Sean suge toate ziua la o bluzitza de-a lui mai subtire de pijama ...sta cu ea in guritza si suge la ea ...dintii nu ii dau ...suzeta nu vrea cu nici un chip ... o fi rau sa il las sa suga la bluzitza? In rest , papa de rupe piureu de fructe ...smintina cind ii dau da din piciorushe asha de tare de fericit ce e ...si cum nu ii dau prea mult urla dupa aia de zici ca e batut de 10 mamici :-)...i-as face rosie cu brinzica, smintinaa si marar...sa le fac piure si sa i le dau ...cum nu a facut alergie la nimic pina acum cred ca o sa incerc la inceput si daca a doua zi nu are nimic ii dau ...tati i-a dat un pic de peste -somn ...maruntit bine bine si a mincat cu mare spor si cu urletele de rigare cind nu a mai primit ...

In rest, Bryan ma uimeste pe zi ce trece cu combinatiile lui la mincare...aseara a mincat masline si piine cu mustar...io nu stiu ce sa ii mai fac -snitzele de pui , ciorbitza de perishoare, pilafior cu inimioare ...si el vrea piine cu mustar ...carne foarte rar maninca ... o fi vegetarian de mic :-)

Fetelor, tare-as bea un prigat de grapefruit ...care beti asa ceva ginditi-va si la mine ...si-as minca o prajitura magura ...cind vin in Romania direct intr-o cofetarie ma opresc ...savarine, cataif, indiene ...bomboane cu vishine ...prigat ...si pe urma imi cumpar mici si pe urma iar savarine si tot asha ... o sa ma fac Miss Piggy :-)

Si-uite-asa stateam si eu un pic linistita si vroiam sa ma mai uit la poze la bebei si-a inceput dihania mare si neagra de greta sa latre ...bai parca-s programati sa imi termine nervishorii ...ma duc sa vad ce vrea ca trezeste totii vecinii cind latra ...apropo astia aici isi opereaza ciinii sa nu mai latre ...chiar si pe-aia mici mici ...bietii ciinii...cind vor sa latre se aude un gijiit doar ...

Va pupa pe toate cu drag Onutza

Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza



Mergi la inceput