Cum vi se pare viata in Japonia? (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Bun venit fetelor noi si sedere placuta la
Fetelor topatsu este pojar .

Azi pentru prima data mi-a miscat bebelul si nu mai puteam de dragul lui cit de genki este .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

sora2001: ia uite ce am gasit, dar eu zic ca nu se merita:

http://store.yahoo.co.jp/telaffy/e85-00088.html
http://store.yahoo.co.jp/murauchi/4988648120099.html
http://store.yahoo.co.jp/murauchi/4988648120051.html

Julie: pai ce-are Marlboro de e mai smecher? Am tras si eu si parca trag din paie... Mai stiu pe cineva care i s-a facut rau de la Marlboro.

Haideti cu voturile alea, ca pina acum numai Eddy a votat din Japonia. In rest au mai fost vreo 2-3 din State.

Ati vazut? L-au decapitat pe coreean. Naspa.

---------------------------------------------------------------
Back in the Black! SamsungSucks.us

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Vazt. Nashpa, intr-adevar. Mai trimite Coreea trupe? Probabil, dar cred ca-s nijte demonstratii antiamericane acolosha...
Desi... cu ccc Coreea de Nord gata sa arunce bombardeaua... drept la noi in Tsuruga, unde st. reactoarele :(

Mah, Marlboro-st singurele de la care nu mi se face rau. E drept ca cccc cand am venit in jap fumam Camel fara filtru (am dat japii pe spate ), aici n-am mai gasit d-alea la vending machines.
Aaaa, trasei de curand din niste tzigaroaice japo (cred) fara filtru si au fost ok. Mai tari ca M., dar se termina repede si ard buzele :P. 170 de yeni pachetu', cumparai din greseala si uitai cum se cheama, da fura bune.

Uh-oh. Nu faceti ca mine.
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Pai o sa trimita ca n-au incotro, o sa joace cum le cinta americanii...
Sa vedem ca poate se umbla la cretinul Articol 9... Poate reuseste Koizumi. Se are in vedere chiar inarmarea cu arme nucleare. Cu cele peste 50 de reactoare, nici n-ar fi mare vrajeala.

Daca esti tare, te fac un Blackstone pe burta goala? Te tine?

---------------------------------------------------------------
Back in the Black! SamsungSucks.us

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Ninja, multumesc mult .

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

In primul rand bun venit noilor fete!
Ionut ai pierdut berica....le-am luat la fete o camera in US.Japan,sunt singurele,se distreaza pana maine la..cat ma indur eu sa ma trezesc ca sa le iau de acolo,normal ca glumesc,doar nu am bani si de alta camera separata ,dar te vedeai cu elePe mine m-au disperat si mi-au epuizat toata energia...sunt de groaza,sau ca-n filmele de groaza...maine o sa incerc totusi sa le aduc acasa!
A fost si o shansa pentru mine si sotul meu asa am scapat si noi de ele o zi....(glumesc )dar oricum a meritat.Azi rad...maine o sa plang..
Fata mea a reusit sa-mi bage cativa virusei...cu oD-ceul ei sau ma rog cu ce a facut ea.Maine sa vezi ca nu am loc sa ma scriu un cuvant ,am atatea de povestit...ma pastrez pentru luna viitoare cred ,cand se plictiseste gagica mica...dar este calare pe laptop 24 din 24..
Sorina cer scuze nu pot sa mai intru...vreau sa vorbesc cu tine si cu Ralu,dar nu am loc de ele doua.Sunt fericita ,dar fata mea ma face nefericita ,ca-mi fura calc. din fata...vreau sa mai comunic si eu cu fetele dar nu am voie,deocamdata.Asa ca tac si ascult de ousorul meu ,care-mi reproseaza ca nu ma pricep la calculatoare.Vrea ea sa-mi bage acum un windows nou in engleza ...cica..Cred ca Ionut stie cum...ceva de ...lasa^ma ca te las.Dar asta este,sa-si faca de cap atat cat sunt cu mine
Daca aveti in capusor intrebarea de ce nu stau cu ele...ei bine pentru mine este foarte greu sa ma dau in toate chestile ale,m-ie frica ,cu ET.ma descurc dar restul NU...mi-e teama .DEcat sa ma duc acolo mai bine dorm olecuta...si poate maine daca nu ma lasa intru sa vb. cu voi ,o sa sparg acest laptop...daca reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutare tuturor si iata-ma din nou pe baricade. Bey era sa imi mancatzi coliva ca mare napasta a picat pe mine Zilele astea m-am distrat si eu cu un "virus".....stomacal. Surse de mare incredere spun ca l-as fi luat din laptele de vaca. Ghinion de neshansa. Chiar ca e ca in legile lui Murphy: incerci sa te tratezi de una si dai in alta belea. Eu de obicei beau lapte ca sa imi mai "ostoiesc" ulcerashul si vad ca de data asta am dat-o in bara. Barbate-meu e revoltat, cica sa facem investigatzii sa vedem de unde am luat laptele cu problema, dar eu sunt multzumita ca mi-a trecut febra si durerea de burta. Cica marea prostie a fost ca nu am fiert laptele, dar lenea e sora mea geamana, plus ca pe caldurile astea nu-s cine mai sta prin bucatarie. Oricum, azi ma simt mult mai bine si chiar nu m-a mai durut burta. Eliana din cate stiu eu topatsu nu e pojar, pt ca pojarul e transmisibil, pe cand topatsu nu. Poate greshesc si daca e asa sa ma corecteze cineva. Angi osashiburi Mey ma gandeam eu ca trebuie sa te distrezi cu fetele tale pe undeva de nu mai scrii tu pe aici! Pana cand mai stau fetele tale? Mai mergetzi in Okinawa?Eddy imi pare rau ca nu ti-a fost de folos site-ul dat de mine! Ce parfum cautzi?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by Ninja

Pai o sa trimita ca n-au incotro, o sa joace cum le cinta americanii...
Sa vedem ca poate se umbla la cretinul Articol 9... Poate reuseste Koizumi. Se are in vedere chiar inarmarea cu arme nucleare. Cu cele peste 50 de reactoare, nici n-ar fi mare vrajeala.

Daca esti tare, te fac un Blackstone pe burta goala? Te tine?

Koizumi deja si-a pus popularitatea la bataie cu implicarea in Irak. Dar poate ca asta e tactica pt. a putea atenta la schimbarea Constitutiei (fara acordul americanilor n-o sa aiba Japonia armata in veci si pururi) - desi nu stiu cum va privi electoratul acest lucru.

Mai e de modificat si in ceea ce priveste succesiunea la tron (vezi scandalul declansat de printul mostenitor, care s-ar referi, se pare, la asta - in primul rand).

Oricum, io urmaresc si astept cu interes pasi in ambele directii.

Blackstones - nu cred ca ma tine stomacul. Am incercat de fo doo ori tigari de foi si bleah.
Aaaa, Ligueros (nu-sh' daca asa se scrie) - alea-s cele mai tari pe care le-am incercat. Eram in facultate, varsta experimentelor :P - era sa fac stop respirator
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MAMICARMEN spune:

FETELOR multumesc mult pt raspunsul la TOPATSU SEIHOSHIN.De la doctor am aflat si eu ca nu e transmisibil si de aceea ma gandeam ca nu e pojar, dar a durat exact 9 zile si a iesit treptat asa cum e descris pojarul in Romania!Primele trei zile febra, apoi trei zile de eruptie si ultimele trei zile a disparut putin cate putin.Nu a fost cine stie ce , dar eu vroiam sa stiu cum ii zice in romanaste sa-l trec in boushitecho pt o evidenta in Romania.Inclin sa cred ca a fost pojar, desi nu sunt sigura!
Multumesc mult inca o data!

Mami Carmen & bb Sandro
http://www.babiesonline.com/babies/s/sandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

///SUMMER in OKINAWA///

- OKINAWA 2NIGHT 3DAYS TOUR -
resort hotel, LAGUNA GARDEN STAY

7/4-15 departure only (except 7/9,10)
53,000yen (double occupancy)
Package includes:
* roundtrip airline ticket (haneda-okinawa)
* 2night hotel accommodation at the resort hotel, LAGUNA GARDEN
* 10days advance purchase required

GUAM PACKAGE 4DAYS LAST MINUTE SPECIAL
///beach resort with only 3.5 hour away from Japan///
7/4.5.6.11.12.13 Departure from 42,400yen
http://www.iace.co.jp/english/fare/pkg/pkg_gum_eco_tyo.html
Package includes:
* Round trip air ticket
(Night departure, Morning return)
* 3Nights hotel accommodations
(Holiday Plaza Hotel, Grand Plaza Hotel, based on double occupancy)
* Transportation between airport and hotel (round trip)

Not include:
* Narita airport tax and US tax ( total about 4,440yen)

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput