Cum vi se pare viata in Japonia? (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

quote:
Originally posted by Julie

[quote]Originally posted by Ninja

fara acordul americanilor n-o sa aiba Japonia armata in veci si pururi

Cum adica? Hahahaha, si tu crezi in SDF? "Armata japoneza" e printre cele mai bine antrenate din lume. A fost un articol acu citeva zile in Japan Times despre SDF, "armata care e si nu e". Ghici cine are a doua flota ca marime din Pacific?

---------------------------------------------------------------
Back in the Black! SamsungSucks.us

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Japan Approves Human Cloning for Research

TOKYO, June 23, 2004 (LifeSiteNews.com) - A government panel in Japan approved the use of human clones for the purpose of experimentation Wednesday.

Scientists in South Korea and the U.S. both claimed creation of the first human clones for the extraction of embryonic stem cells in February.

A Vatican archbishop, in a 2002 address to the United Nations, while also condemning reproductive cloning, noted that so-called therapeutic cloning is "an even more serious offence against human dignity and the right to life, since it involves human beings (embryos) who are created in order to be destroyed."

Embryonic stem cells have so far never been proven efficacious in the treatment of any disease. Treatments derived from adult stem cells have, however, shown great potential for the treatment of a wide array of degenerative conditions.

De-abia astept sa ma bag si eu la asa ceva!

---------------------------------------------------------------
Back in the Black! SamsungSucks.us

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko spune:

Pojar in limba japoneza se numeste <hashika>,raspuns pentru cine a intrebat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Bine ai venit laEu nu pre a cunosc bolile infectocontagioase si am o nelamurire,"Mizuboso"ce mai inseamna?va rog daca stie cineva sa-mi raspunda.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by sora2001

Bine ai venit laEu nu pre a cunosc bolile infectocontagioase si am o nelamurire,"Mizuboso"ce mai inseamna?va rog daca stie cineva sa-mi raspunda.

Ema si Richard-Sora

Mizubousou este varicela, sau in limbaj popular varsat de vant.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by MAMICARMEN

FETELOR multumesc mult pt raspunsul la TOPATSU SEIHOSHIN.De la doctor am aflat si eu ca nu e transmisibil si de aceea ma gandeam ca nu e pojar, dar a durat exact 9 zile si a iesit treptat asa cum e descris pojarul in Romania!Primele trei zile febra, apoi trei zile de eruptie si ultimele trei zile a disparut putin cate putin.Nu a fost cine stie ce , dar eu vroiam sa stiu cum ii zice in romanaste sa-l trec in boushitecho pt o evidenta in Romania.Inclin sa cred ca a fost pojar, desi nu sunt sigura!
Multumesc mult inca o data!

Mami Carmen & bb Sandro
http://www.babiesonline.com/babies/s/sandro

Mami Carmen eu am mai cautat cate ceva despre boala asta si am intzeles ca se numeste ROZEOLA. Asa cum stiam si eu boala nu e transmisibila deci NU este vorba de pojar. Pe net am gasit urmatoarele informatzii Simptome:
Mai intai, se manifesta febra puternica: 38,5-39C, timp de 3-4 zile, apoi apar mici pete rosii pe trunchi, pe gat si pe spate. Nu exista mancarimi. Aceste bubulite dispar cam dupa 48 de ore.
Ingrijiri (medicale):
Nu exista nici un tratament pentru rozeola, ci doar pentru febra care poate fi destul de mare. Inainte de toate, duceti bebelusul la medic, deoarece febra poate fi cauzata de altceva. Luati masuri pentru ca febra sa scada. Este foarte important sa-i dati copilului sa bea multa apa pentru a nu se deshidrata. Bubulitele vor disparea singure.
Dupa ce povestesti tu si dupa ce am intzeles si eu de la o asistenta japonica eu zic ca 90% asta este. Denumirea in engleza habar nu am care este.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by Ninja
Cum adica? Hahahaha, si tu crezi in SDF? "Armata japoneza" e printre cele mai bine antrenate din lume. A fost un articol acu citeva zile in Japan Times despre SDF, "armata care e si nu e". Ghici cine are a doua flota ca marime din Pacific?

Vad ca si matale ai scris "armata japoneza" cu ghilimele. Asta pentru ca teoretic Japonia nu are armata, fiind acest lucru interzis de Constitutie. "Armata" Japoniei se numeste Japan's Defence Agency (fara sa mai iau in discutie capabilitatile acestei agentii), nu?
La asta ma refeream. Ca nu se va numi ARMATA (fara ghilimele) decat dupa ce Constitutia va fi modificata - iar asta, inainte de electoratul japonez, va trebui a fi aprobata de catre americani. De aceea prietenia lui Koizumi cu Bush :P.
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

ralucami.multumesc mult

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

ERYKA sa iti traiasca Ayumi!!!E scumpika,scumpika de tot!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Ninja,n-am ce link sa-tzi dau mey caci io comand in general de la Nissen,produse din cataloagele ce mi le trimit ei acasa.Pe site-ul lor nu gaseshti multe din produsele din catalog iar eu am ales cataloagele shi pentru ca au multe tzoale dragalashe pentru copii.Oricum,daca ai timp sa cautzi gaseshti muuulte kestii mishto kiar in magazinele de aici.In Romania,cel putzin in Bucuresti,te asigur ca ai ce cumpara in materie de lenjerie intima.

Ralucami,nici o problema dragutzo Nu-i acolo,ie in alta parte Eu folosesc de vreo 6 ani Sonia Rykiel shi de vreun an shi ceva,Paloma Picasso.Ma mai stropesc din cind in cind shi cu altele dar astea doua sint pe sufletul meu In mod special le caut pe astea doua,caci in Romania n-am gasit decit Sonia Rykiel Rose shi Paloma Picasso for men,in duty-free n-am gasit delok iar pe aici nu shtiu ashtia despre ce ii intreb Tzi-am zis ca mai am un strop din fiecare in ultimele sticlutze primite din Suiss de la sor'mea dar parca mi s-a luat sa o tot pun sa-mi trimita mereu Acum,am gasit pe Strawberry ce caut shi pentru ca nu cunosc pe nimeni sa fi cumparat de la ei,am comandat numai Sonia Rykiel.Cind o sa imi vina comanda,verific shi daca este original iar daca DA(sper asha sa fie),mi-am mai gasit un loc de keltuiala M-a incintat ca au shi metoda de plata COD(numai pentru Japan),pretzuri acceptabile,reduceri de 5% la comenzi de minim 3 produse,alte reduceri mai maricele la altele shi o gama foaaarte variata.Abia ashtept sa-mi primesc parfumul!!!

tuturor shi o bericioaica in contul zilei de ieri

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput