Cum vi se pare viata in Japonia? (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Ninja spune:
Nu inteleg. Manuale? Sau versiunile in engleza de soft?
---------------------------------------------------------------
Back in the Black! SamsungSucks.us
EDDY spune:
Ninja,acum ie 15:10
Referitor la lenjeria intima Triumph,sa shtii ca io am gasit shi cumparat ceva super mishto.N-o sa intru in detalii dar shi sotzul meu a fost placut impresionat de akizitzii.Intra pe site-ul celor de la Nissen shi vezi shi p-acolo ce oferte au.Tzi-am zis,depinde mult de gusturile fiecaruia.
Gata,ma-c la ca-i deja miine.
Eddy & Antonia Naomi
Ninja spune:
Da-mi linku' pe privat cu ce ai cumparat N-as vrea sa iau eu ca nu stiu ce-i place, normal. De aia vreau sa luam din ro, ca o sa fim amindoi.
Wai, citai buretii are aia de pe site!!!
sora2001 spune:
Da versiunea in engleza,imi trbuie la seminar.Astia din Shizouka n-au,aici suntem la tara ,muntele Fugi
Ema si Richard-Sora
Ninja spune:
E cam greu de gasit. Ce vrei, politica timpita a Microsux... Trebuie totusi sa gasesti neaparat prin Tokyo, sint magazine cu calc cu soft in engleza. Trebuie sa aiba si soft separat. Numai ca e mai scump. Stai ca ma uit maine in Japan Times si IHT si iti dau niste link-uri ca astia de obicei pe-acolo isi fac reclama.
Elenalove27 spune:
Imi cer scuze ca am intrat pe la voidar voi stiti ca eu va iubesc mult -japonicilor- "Ninjake"
Vreau sa va intreb ceva daca se poate
-Sora mea este in Japonia si doreste sa trimita in Romania o procura de Divort ca MAMA sa poata merge cu procura sa ii bage actele de divort ! ma sunat si nu stiu cum sa o ajut in legatura cu procura cum trebuie legalizata , unde ce si cum
Va multumesc mult !-
Elena www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
(web1)(www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2)
Poze la 6 luni WOW
Julie spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27
-Sora mea este in Japonia si doreste sa trimita in Romania o procura de Divort ca MAMA sa poata merge cu procura sa ii bage actele de divort ! ma sunat si nu stiu cum sa o ajut in legatura cu procura cum trebuie legalizata , unde ce si cum
Elena, sora ta trebuie sa mearga la Ambasada pt. a face procura cu pricina (se afla in Jap sora ta? atunci sa mearga la Ambasada Ro in Tokyo). Dar cel mai bine sa dea un telefon inainte sa afle exact ce acte trebuie sa aiba la ea - probabil ii vor trebui, intre altele, si datele personale ale persoanei careia ii face procura.
J.
Julie spune:
quote:
Originally posted by Ninjaquote:
Originally posted by Julie
Marlboro rosu, NORMAL :P, d-ala de face gauri si cancer la plamani.
J.
A, nu?
Hai sa va zic una din seria cu japonezele: mi-a sarit in ochi o colega azi, care se imbraca bine btw, dar azi si-a dat cu firma-n cap( sau cel putin azi am vazut-o eu): avea sutien de-ala destept, stiti voi, de-ala cu pernute parca erau umflate cu pompa Mwahahaha! Apropo, pe unde gasesc in ro niste chiloti misto, ca pe-aici nu am gasit, toti sint naspa, i-am vazut pe toti, si chiloti si sutiene naspa. Am o datorie o pereche de chiloti la o prietena.
Asta cu "a, nu?" n-am inteles-o
Chiloti faini se gasesc in Ro pe la mall-uri, dar (parere personala :P) de o calitate sub ceea ce se gaseste in Jap. Nu ma refer ca se destrama (poate asta e intentia :P), ci ca uneori mai si ZGARIE. Aaaa, daca vrei sa te razbuni pe prietena...
Ia cauta mata pe site-ul lui V's Secret, alea-s lucruri faine si de calitate (asta daca ceea ce se gaseste la depaato p-aici nu ti-e pe plac).
J.
sora2001 spune:
Dacaintr^adevar vrei, lenjerie intima sexi...vezi aicihttp://www.fredericks.com/ sint super...
Ema si Richard-Sora