Cum vi se pare viata in Japonia? (12)
Raspunsuri - Pagina 9
Ninja spune:
Ce fumezi?
---------------------------------------------------------------
Back in the Black! SamsungSucks.us
Ninja spune:
quote:A, nu?
Originally posted by Julie
Marlboro rosu, NORMAL :P, d-ala de face gauri si cancer la plamani.
J.
Hai sa va zic una din seria cu japonezele: mi-a sarit in ochi o colega azi, care se imbraca bine btw, dar azi si-a dat cu firma-n cap( sau cel putin azi am vazut-o eu): avea sutien de-ala destept, stiti voi, de-ala cu pernute parca erau umflate cu pompa Mwahahaha! Apropo, pe unde gasesc in ro niste chiloti misto, ca pe-aici nu am gasit, toti sint naspa, i-am vazut pe toti, si chiloti si sutiene naspa. Am o datorie o pereche de chiloti la o prietena.
Ninja spune:
A? Nu m-am prins... Nu stiu daca ai vazut ca nu prea cred ca se poarta in Romania. Am vazut niste modele cu pernute ajustabile, lea chiar ca aveau pompa. Hmmm, ce cupa sa-mi bag azi? A? Ia lasa ca-mi fac C sau D
Ninja spune:
Lmao, s-au inventat si aia???
EDDY spune:
Julie,sar'mina de pupice shi va trimit shi io inzecit shi .La noi,taifunu' cica a ajuns aseara:a plouat vreo 2 ore azi-noapte,taman cind io eram la computaretz shi asha rapaia ploaia pe acoperish... ,apoi s-a stirnit vintu' dis de dimineatza,a mai plouat zdravan pina pe la 10.30 shi apoi pauza.S-a inseninat shi se facuse cald dar acuma iarashi bate vintu' tare.Nu-i cine shtie ce,caci asha cum zicea shi Aliada,pina ajunge taifunelu' la Hokkaido,ie deja obosit de cit a prestat prin zonele voastre.
Shi apropos de temperaturile de vara de aici:Aliada,tu shtii ca in Hokkaido vara vine abia prin Iulie,pina atunci ie primavara tirzie.In general,sa shtii ca nici aici nu sint temperaturi peste 25 de grade dar anul acesta,dupa cum spune shi sotzul meu,este ceva special.Zilele trecute au fost shi 28,7 grade iar sotzul meu era lat,cu fii-sa linga el,ca asta-i temperatura de August la noi.Nu shtiu ce sa zic.Pe mine nu ma deranjeaza sa fie numai 25 de grade zilnik shi in skimb,iarna sa tzina doar 3 luni
Ralucami,mercic mult de link dar n-am gasit ce caut.Cred ca pina la urma,am sa-i cer o parere shi sotzului shi in functzie de ce spune shi el,am sa-mi comand ce doresc de la StrawberryNet.
Ninja,depinde ce marca shi mai ales ce model de lenjerie intima cautzi.Triumph au multe kestii mishto shi aici in Japan
Eddy & Antonia Naomi
Ninja spune:
Eddy, eu am gasit numai balarii, nu-i placeau...
Btw, pt toata lumea, ajutati-ma in cruciada mea impotriva Samsung, LG si tot ce e coreean, bagati un ochi la mine pe site si votati poll-ul din dreapta: http://samsungsucks.us/ In momentul de fata conduc cei cu yes, 15:9.
Nu loviti in economia japoneza, nu cumparati produse electronice coreene!
sora2001 spune:
Ninja,nu ti-e somn?Te rog spune-mi,bininteles daca vrei,unde as pute gasii aceste man.windows xp in engleza,MOS(word,excel) eng.aici in Japan .Am fost la libr. si n-au
Ema si Richard-Sora