Bebelusi de august-septembrie 2003 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Haideti sa va spun ce a mai facut Matei azi de l-a speriat pe rau pe taksu.
Matei are mai multe jucarii cu piuitori. Jucarii pe care le roade de le innebuneste de cand ii dau si dintisorii de sus. Buuuun. Azi dimineata a ros la o jucarica pana i-a scos piuitoarea. Noroc ca fost cu el in camera bogux (tati lui Matei) si a reusit sa-i ia piuitoarea. O tinea smekereste intr buze tare mandru de ce facuse el!
Urmarea? Bineinteles ca tati i-a scos toate piuitorile de la jucarii. A ramas acu copchiulu fara piuitori. Acum sa vad ce mai face! O sa gaseasca el....Nu-mi fac griji!

Eu am noroc ca puturosul meu adoarme singur. Seara dupa baita ii dau lapticu si-l pun in patut. Pana scot eu albia, pana ma mai invart in bucatarie el adoarme. Recunosc asta e meritul bonei.
Si ziua daca-l las in patut adoarme singur.
De curand nu mai vrea sa doarma afara. Am fost in Gradina Botanica Duminica si nu a dormit deloc. A stat treaz de la 13:30 pana seara la 20:00 si pica de somn. Se uita la flori, copii, pomi. Era tare interesant! Ce sa doarma?

Fetelor Am inceput sa mergem!!! Copchilu meu puturos a inceput sa mearga! Normal ca tinut de manutza! Ce credeati?!?!
Ma-ma zice demult. Acum mai zice ta-ta, da-da, na-na. Nu vrea sa zica pa-pa si sa faca pa. Nu vrem si gata!

Nu stiu daca si puiutii vostri fac crize cand nu-i lasi sa faca ceva, dar al meu ma termina! Ieri nu l-am lasat sa se joace cu firul de la telefon drept pentru care mi-a urlat cam un sfert de ora.Intre timp se mai uita la mine sa vada ma indupleca sau nu. Dar nici eu nu m-am lasat! Si-a gasit nashu cu mine! Sunt smekeri de n-au pereche! Mici si smekeri!

Mih si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mih, pai dupa ce i-ati rupt copilului tastele de la telefon acum i-ati scos piuitorile??

si andrei adoarme de cele mai multe ori singurel cu biberonul, asta seara, iar pe zi ne cuibarim unul intr-altul si dormim dusi.

loredana, de acord! ai nostri sunt cei mai frumosi... dar stim cum era cu puii de bufnita din padure, nu?! de site nu zic nimic...

Mergi la inceput

am fost la medic cu andrei. pata rosie de pe putzulica e o ciupercuta, ne-a dat nidoflor +ceai de musetel de 3-4 ori pe zi. simteam eu ca nu trb sa fie acolo...
si ne-a mai zis sa nu-i dam cartofi noi, cirese si capsuni
cand i-am spus ca mancam la greu de 2 saptamani i s-au facut ochii ca la broasca, ca am avut curaj si am riscat... da' a zis ca daca aduceam copilu' ca pe dalmatian acolo ma lua zdravan de urechi!

cu cartofii noi... eu i-am dat. nu de alta, dar nu am mai gasit vechi in piata... si inca nu vad nici un efect! de diaree sau ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Cristina, ti-am trimis un PM, te rog raspunde-mi.
Si eu i-am dat cartofi noi micutei mele, tot asa nu am gasit de-aia vechi pe piata, si nu am vazut nimic. ce zicea doctorita ta ca poate face?

Am ramas datoare cu niste multumiri pentru DanaT, pentru urarile de ieri. Ne-am imbatat aseara cu totii Si am mai ramas datoare cu un raspuns, dar ei asa sunt, mai zapacita si, in plus, am treaba cat pentru zece, nici nu stiu cand mai apuc sa scriu... Ei bine, lucrez la trustul de presa Roumanian Publishing Group, ca redactor.

Vreau sa va intreb ceva: aia mica a mea alearga cu premergatorul ca nebuna prin casa si, fireste, trage de toate firele posibile si imposibile, dar bona mi-a zis ca merge pe varfuri si ca nu este bine deloc. Trebuie sa ma ingrijorez? sa ma duc la medic, sa vad de ce?

De la cate luni incepe sa se ridice in picioruse, ca asta mica se ridica incetisor, insa nu sta deloc , cade in fund?... Sa ii dau calciu, ceva? Pentru cine nu stie, a implinit ieri 9 luni...

Mergi la inceput

Cristina, ti-am trimis un PM, te rog raspunde-mi.
Si eu i-am dat cartofi noi micutei mele, tot asa nu am gasit de-aia vechi pe piata, si nu am vazut nimic. ce zicea doctorita ta ca poate face?

Am ramas datoare cu niste multumiri pentru DanaT, pentru urarile de ieri. Ne-am imbatat aseara cu totii Si am mai ramas datoare cu un raspuns, dar ei asa sunt, mai zapacita si, in plus, am treaba cat pentru zece, nici nu stiu cand mai apuc sa scriu... Ei bine, lucrez la trustul de presa Roumanian Publishing Group, ca redactor.

Vreau sa va intreb ceva: aia mica a mea alearga cu premergatorul ca nebuna prin casa si, fireste, trage de toate firele posibile si imposibile, dar bona mi-a zis ca merge pe varfuri si ca nu este bine deloc. Trebuie sa ma ingrijorez? sa ma duc la medic, sa vad de ce?

De la cate luni incepe sa se ridice in picioruse, ca asta mica se ridica incetisor, insa nu sta deloc , cade in fund?... Sa ii dau calciu, ceva? Pentru cine nu stie, a implinit ieri 9 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

si Marc merge pe varfuri . Ieri am fost la medic si mi-a spus ca pana la 1 an asa merg toti copiii , pe varfuri

Roxana & Marc

Mergi la inceput

Anny, imi pare rau pentru Sergiu, sper sa treaca mai repede perioada asta, cat face injectiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello, hello, hop si noi pe aici...
Azi Alex are fix 10 luni, e sarbatoare mare in casa cu musafiri etc, asa ca am facut un tort de inghetata dimineata dar am si dat atacul la el, deci trebuie sa mesteresc ceva si pt deseara.
Copilul meu continua sa ma innebuneasca intai prin faptul ca nu mananca nimic si apoi pt ca misuna peste tot- de unde are atat energie nu pricep - si apoi si pt faptul ca imi vine sa il pup mereu, cum il prind il si iau in brate si il pupacesc. Voi nu faceti la fel, nu?
Are o pasiune pt animalute - noi stam inca la bloc - sper sa rezolvam repede si problema asta - asa ca nu se pune problema sa achizitionam animalute deocamdata si toata ziua face "ama, ama" si "meae, meae" in patru labute prin casa... e teroare. Il spal pe manute de cate 10 ori pe zi. Si cum scapa in patru labute nesupraveghet cum baga si o manuta in gurita - cat sunt gustoase degetelele ce sa mai manance?

Apoi, Cristina, am trimis un mail pt tine, alege tu ce crezi ca e bun, unele capitole sunt supra-acoperite, la altele cuntem deficitari - vezi poze botez.

Numai bine, felicitari si numai ganduri bune,

Pa, Alex - 10 luni fix- si mamica-sa

PS m-ati innebunit cu amintiri despre gustarici de la intalniri, etc mi-a plouat in gura, asa ca sa stiti, daca imi iese bine menu-ul am sa ma gandesc la voi !!!!!!

Mergi la inceput

georgiana, ti-am raspuns.
carmen, am primit pozele

Mergi la inceput

gata, ne-am linistit. nu mai returnam biletele de avion, dupa o zi de stat la ambasada, tati a primit viza... iar noi suntem o luna singuri acasa

Mergi la inceput