Bebelusi de august-septembrie 2003 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Aoleu, ce vesti!
Raluca si Irinuca, imi pare tare rau de prietenii vostri! Nici nu stiu ce sa spun in momente din astea, cuvintele sunt de prisos.

Anny, urata treaba cu muscatura... urata rau! Eu am facut doua seturi de antirabic si intepaturile in burta sunt foarte naspa, mi-e tare mila de piticul tau. Da' cainele era vagabond, nu avea stapan?

Mihaela, pai de acuma nici n-o sa mai creasca foarte mult in lungime, maxim cate un centimetru pe luna... nu-ti face griji cu Silvia, probabil chiar a crescut, dar cine stie cum a masurat-o doftora si a iesit aiurea. Eu n-am avut niciodata deplina incredere in pediometrul ala, copilul tre' sa stea perfect intins si lipit cu capul de margine... haidade, vezi sa nu!

La noi e destul de clar, "tata" e tata, nana e foame sau alta nevoie (si eu care inca speram ca nana inseamna mama ). In rest, nebunie pe campie, vorbeste si tipa la toate cele, merge binisor tinuta de mana, sta in picioare destul de mult timp (ieri am numarat aproape un minut), si vad ca deocamdata e curajoasa, vrea sa le faca pe toate singura. Drept e ca inca n-a luat nici o tranta serioasa.
Ieri dupa-amiaza am stat cu ea in camera si am incercat sa adormim amandoua. Bai, frate, o ora i-a luat sa adoarma! I-am dat o paturica subtire, ca era in cracile goale si am zis sa nu-i fie racoare. Se intorcea in 4 labe si-si baga fata toata in ea, sau in iepurasu' ei de plus si voia sa adoarma asa. Dupa ce i-am confiscat ambele "perne" se intorcea pe burta si ridica piciorul de la genunchi si dadea in saltea: poc, poc, poc! Dupa 2-3 minute, se ridica in picioare si se uita la mine sa vada: dorm? O puneam pe spate, iar... 4 labe, nasu' in saltea, pe burta - poc, poc!, in picioare. Asa fac si ai vostri cand se culca? Si cate o ora, asa?
Pana acu' vreo doua saptamani adormea mult mai usor, da' acuma mereu face nazuri d-astea... o fi de la caldura?

Nicoleta, bine ati revenit acasa, si bine ca a trecut totul! Ai rezistat eroic, eu cred ca ma urcam pe pereti atatea zile in spital...

http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: Elena - Teodora si Andrei-Cosmin!
Sa creasca mari, sa fie sanatosi si fericiti!

Mih si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Mihaela si eu am patit-o cu Matei. La 6 luni avea 68 cm iar la 8 luni tot atat ceea ce nu e adevarat, iti dai seama! Cum sa nu creasca in 2 luni deloc?!?
Nici eu nu am incredere in pediometrul lor. Matei cand l-au masurat era cu capsorul pe afara si nici piciorusul nu l-a tinut bine intins.
Acasa avea 70 cm. M-am chinuit sa-l masor eu cu metrul de croitorie.
Nici asa nu pot sa fiu sigura ca e corect. Asa ca... nu-ti face probleme.

Mih si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Ma, da ce de vesti nasoale la inceput de saptamana.

Roisin, injectiile nu se mai fac in brurta, ci in mana, asa ca nu cred ca doare, de altfel a plans foarte putin, ai mult dupa ce si-a dat seama ca a fost intepat. Cat despre frica de caini, cred ca e prea mic sa realizeze ceva. De altfel, dupa ce l-a muscat, evident ca a plans vreo 5 minute, dupa care s-a linistit si totul era ok. Numai ca e tare neplacut sa umbli prin spitale..stii cum e. Cainele era vagabond, aciuat pe acolo. Era foarte speriat si cred ca de asta a avut reactia asta tampita. sergiu avea o jucarie in mana si o fi zis ca e mancare. Copilul a pus mana pe botul lui si asta a fost (eu nu am apucat decat sa vad cum Sergiu a intins mana spre el si cum asta s-a speriat si l-a muscat. Noi il tot goneam, ptr. ca ne stresa, era din ala cersetor si pana la urma am zis ca daca il ignoram o sa plece singur, numai ca nu a fost asa. Din pacate eu nu l-am vazut cand s-a apropiat de copil ptr., ca strangeam borcanasele lui cu mancare, iar tac-su era ocupat sa faca nush ce pe la masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Raluca, Irinuca, imi pare rau de prietenii vostri! Dumnezeu sa-i odihneasca!

Roisin, Mih, nu am fost la pediatru, am masurat-o eu acasa. Si acum si luna trecuta. Puteam si noi sa gresim, desi o masuram de cateva ori. Mersic mult de raspunsuri!

OK, intalnirea va fi in weekend:
INTALNIRE: SAMBATA, 26 IUNIE, ORA SI LOCUL RAMANE SA STABILITI VOI.
Noi venim de departe, pe la ora pranzului vom fi in Bucuresti.

La multi ani Elena-Teodora!

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Mihaela_s, Mih, mersi pentru urari! Avem petrecere azi acasa... Si facem multe, multe fotografii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Anny, nasoala intamplare! Si Silviei ii plac tare mult cainii, am patit tot asa ca a intins manuta spre botul unui caine sambata la restaurantul din Oradea unde ne-am oprit sa mancam. Erau cainii restaurantului si au venit la masa noastra. Ca noroc ca nu s-a intamplat nimic, noi am observat si nu i-am mai lasat sa se apropie de Silvia.
Il pe Sergiu, sa-i treaca repede durerea de la injectii!


Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Aoleu....dar ce vesti!!! Care mai de care, mi se zbarleste parul!!
Imi pare rau sa aud asta.
Va doresc multa putere, sa puteti trece cu bine peste.

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Of, of bietul Sergiulica! Mi se rupe inima cand aud ce suferinta pe un bebe asa mic! Il pupam si noi de zor sa treca mai repede si spun si eu enervantul:"pan'se-nsoara ii trece!"

La noi trebuie sa rasara un dintisor sus si am avut parte de niste "triluri" aseara de la Erik, de am zis ca imi iau campii! am si tipat la el, mi-am pierdut rabdarea si imi pare asa de rau! Sunt o mami nebuna si rea, de parca bietu' copil o facea special!si bineinteles ca el tipasi mai tare si l-a luat ta-su si la el zambea, iar cand il luam eu tipa! voi cum va stapaniti nervii? ca io, mai ales cand sunt rushii pe aproape, as ucide pe cineva, cred ca trebe sa ma duc la doftor sa ma caute, ca nu e tocmai in regula! imi pare atat de rau, azi nu mai stiam ce sa ii fac ca sa ma revansez!

eu l-am masurat singura pe Erik si are 72cm si mi s-a parut putin, nici nu stiu daca e bine sau nu!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

eu sunt foarte incantata de intalnire, sper sa nu apara ceva de ultima ora ca sa nu putem veni, si ma gandeam fie in cismigiu sau herastrau, dupa 2 dupa-amiaza!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput