Bebelusi de august-septembrie 2003 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hai ca trebe sa va spun pe unde am umblat noi zilele astea: sambata ne-am imbarcat de dimineata (cu catel, cu purcel) si am pornit spre Pestera Ursilor. E la vreo 200 km de noi, cu trecere prin Oradea. A fost superb, e o pestera pe care o aveam in obiectiv demult, dar nu am ajuns pana acum acolo. Daca aveti drum mai sus de Deva, prin zona Beiusului, va recomand sa nu ocoliti acest obiectiv turistic.
Iar azi, am fost in Baia Mare la Gradina zoologica, era promisa Dianei demult o vizita pana acolo, iar la Oradea nu am mai apucat. E o gradina mica, dar sunt cateva animale care i-au placut Silviei si nu mai putea de bucurie cand le vedea cum se plimba. Am reusit chiar sa vedem tigrul indian de aproape si Silviei i-a placut tare mult.

Asa ca nu am apucat aseara sa mai intru pe net, am ajuns aproape de 12 noaptea.

INTALNIREA: o ora anume o sa stabilim in apropierea datei, daca se va putea atunci (vad ca fetele inca nu s-au pronuntat). Ziua ce ne-ar conveni ar fi sambata, adica in 26 IUNIE. Noi ne-am gandit sa plecam vineri dupa pranz de acasa, sa mergem pe Valea Oltului si sa innoptam undeva pe la Calimanesti-Caciulata. Pe la pranz am putea fi in Bucuresti. Acuma sa stabiliti voi locul unde ne vom intalni.

Dana-ene, ce rau imi pare ca nu puteti veni si voi!!! Intr-adevar, in iulie ne e imposibil sa mergem in Buc., iar in august inca nu stim daca vom putea. Pe urma vine toamna si frigul si pentru noi e un drum prea lung ca sa putem merge.

Silvia l-a uitat pe "mama", acum l-a luat pe "tata" in guritza si toata ziulica asta spune:da-da, tata, da-ta, aia tata. Am observat ca pe mine ma cheama spunand baba sau bama, asa ca va dati seama ce babutza am devenit(ma inscriu danateule in clubul HB )
In rest e ca o zvarluga, nu sta locului o secunda, nici la baie, nici la schimbat scutec, nici la imbracat, imaginatia noastra trebuie sa lucreze la maxim ca sa putem sa-i distragem atentia si sa stea cateva secude intr-un loc.
E tare fricoasa la mers, daca o las singura intr-un loc, incepe sa planga, sau se aseaza usurel in fundulet, apoi in patru labe si o ia de-a busilea. Daca sunt langa ea, ma prinde de un deget si pleaca fara probleme.
A patit cineva ca bb sa nu creasca intr-o luna deloc in lungime? Silvia a pus pe ea in ultima luna 900 g si nici un centimetru. Grasunica mica!

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am si eu o pt cine a mai circulat cu . se pot recupera banii pe bilet, sau macar o parte din ei daca duci biletul inapoi cu vreo 3 zile inainte de zbor??? sau exista alte conditii?????


Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.home.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

cristina, din cate imi aduc eu aminte de dat inapoi poa sa-l dea, in ceea ce priveste banii cu cat mai tarziu cu atat mai putin. io l-am dat cu o saptaman si mi-a luat 50% din pret. Acum depinde si de agentia de unde l-a luat Cristi.

Da-ti si voi un telefon si va spun ei.


Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Nicoleta F imi pare bine ca Andrei este bine! Mi-au dat lacrimile cand am citit prin ce a trecut saracutzu...
Multa, multa sanatate si de la bb Matei!

Vrem si noi la intalnireeee!
La ce ora?

Cristina, ti-am trimis o poza cu Matei la 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Hop si noi cu vesti noi si nu prea bune.....Sambata am iesit la iarba verde si Sergiu a fost muscat de un caine. Nu are rost sa va povestesc ce si cum, ideea este ca s-a ales cu o zgarietura care acum e deja spre vindecare si cu o serie de 5 injectii (vaccin antirabic) care se intind pe o luna de zile.
Nici nu vreau sa imi amintesc ce am simtit cand am vazut muscatura de pe manuta....in secunda 2 impachetaseram totul si eram in drum spre spit. colentina.
Plus ca timp de 5 zile trebuie sa ii dau antibiotic (ptr. prevenirea infectiilor) si vad ca nu prea il vrea, ma chinui sa i-l dau.
Vrem si noi la urmatoarea intalnire!
Da sa stabiliti exact ziua, de preferinta in weekend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Prietenul nostru, Costin, a murit duminica dimineata. Miercuri o sa fim la Buzau pentru inmormantare. dana_ene, ai nevoie de ceva din bucuresti?

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Anny imi pare rau pentru Sergiulica! Saracu de el! Ce sperietura cred ca ati tras...Dar cum s-a intamplat? A vrut sa puna manutza pe caine? Acum s-ar putea sa prinda frica cainilor.
Ieri ne-a prins ploaia ca altfel reuseam si noi sa ne intalnim. Sa-l cunoastem si noi pe Sergiulica, ca am auzit atatea despre el!

Fetelor, am inteles ca intalnirea va fi pe 26 - 27 iunie, dar la ce ora si unde?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Dumnezeu sl odihneasca!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Dumnezeu sa il odihneasca !

Roxana & Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Craluca Imi pare rau pentru prietenul tau!
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput