iunie-indexare indemnizatie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumitan@k.ro spune:

mai frate cred ca si in africa e mai multa corectitudine
adica trebuia medie zilnica?
adica trebuiau sa fie luni cind luam mai putin si luni cind luam mai mult[ca doar nr zilelor lucratoare variaza] si nu suma fixa in fiecare luna?

Mergi la inceput

DA IN SFIRSIT AM PRICEPUT dar e marea dovada ca,contabila e o mare ....... ca toata indemnizatia pe care o primesc de 1an si 6luni e gresita ca a folosit ca baza de calcul o medie lunara si nu zilnica
ce ma sfatuiti sa fac? am tot incercat pe la inspectorat dar ma lupt cu morile de vint iar ca sa sciu la minister ma tem ca nu voi mai avea liniste la scoala daca le vine un control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu am mai urmartit acest subiect. Lucrezi in invatamant? Daca da spune-i raspicat, contabilei , ori faci cum trebuia si imi dai banii ca diferente luna viitoare, ori fac adresa si trimit controlul pe capul tau si tot o sa primesc banii. Aici nu merge cu povesti.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

penrtu Marius ;da lucrez in invatamint acum am vorbit cu ea la telefon ,banii ii voi primi [daca va fi cazul si va primi ceva oficial ]tocmai pe 10 octombrie nici nu poate fivorba sa incerc sa trimit un control financiar ca m-ar minca de vie de la director pina la femeia de servici

pentru Rozi; te rog ajutama ca am inteles ca esti in domeniu ,iata ce am obtinut eu de la contabila
3.454.645 ori 85%=2.936.448
81.633probabil indexare de 2,7
brut3.018.081
asigurari soc 196.175
venit net2.821.906
car 100.000
sindicat 30.180
ramin in mina cu 2.691.000
i-am spus demedia zilnica ca baza de calcul si mi-a raspuns ca foloseste media de 22,5 zile lucratoare pe luna intr-un an
este un calcul corect ?chia si asa fara indexari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Pai cum sa fie corect daca pleaca din start gresit?! Ai vazut din ex de calcul al lui Cool ca in fiecare luna ar trebui sa iei diferit, in functie de nr de zile lucratoare din acea luna.

Daca zicem ca e bine calculat brutul (mai ales cu acel "probabil indexare"!!) - in rest e bine - dar e valabil acest mod de calcul numai pt 2004! In 2003 era putin altfel.

Contabila ta e mai in varsta? Ca asa se facea acum cam.... 6 ani sa zicem, dar legea s-a schimbat in aprilie 2001 (pune-o sa citeasca legea 19/2000, cu modificarile si completarile ulterioare - desigur fa-ti o platosa impotriva a... ceva de dulce!!))

PS Si nu era 22,5 ci 21,5...

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

ROZI-te rog frumoooooos daca gasesc pe cineva sa las miine copilul si trag o fuga la scoala si aduc ultimele 6 salarii si perioada exacta inainte de concediu ,faci tu un calcul corect la zi in locul pr----ei?
si azi m-am certat cu ea la telefon dar nu prea am ce sa fac ca pe la inspectorat sunt in concediu iar daca ce faci tu nu corespunde nu am ce face si voi face o sesizare la minister chiar daca stiu ca dupa aceea nu voi mai avea zile bune la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asa este cel mai bine. Adu salariile realizate de tine in ultimele 6 lunbi anterioare datei intrarii in concediu si de acolo se face o calculatie.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Tocmai am vazut la TV ca nu's cati profesori au dat in judecata Ministerul pentru ca din '90 incoace li s-au calculat gresit sporuri (de uzura psihica?!?! nu cred ca am retinut bine ).

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

eu am nascut pe 13 dec si pina pe14 febr 2003 am fost in postnatal Trebuie si pe per 13dec-14 febr?

Mergi la inceput

tocmai am luat legatura cu contabila si mi-a spus ca nu poate sa-mi dea cele 6 salarii ca e ocupata si sa o mai caut saptamina viitoare ,iar eu i-am spus ca revin luni
asa ca pina luni nu va mai stresez cu subiectul

Mergi la inceput