Ajutati un baietel sa mearga iar !
Raspunsuri - Pagina 4
adrianangi spune:
Nu am ecou decit in depunerile care se fac in cont...
Abia pe marti-miercuri o mai sun pe Any Ungureanu.
Deocamdata, a obtnut de la Lufthansa bilete de avion spre Kiev. Pentru 26 iunie... Vor stringe pina atunci diferenta de 8.000 de euro?
tinatache spune:
pentru cei din Germania si din imprejurimi:
ma pot organiza pe post de "pusculita" (plic sau virament) si sa le duc banii cand mergem in tara. Din pacate plecam de aici abia pe 10 iulie, dar chiar daca ii ajuta Domnul sa rezolve cu prima transa de bani Paul tot o sa mai aiba nevoie pentru urmatoarele rate. In drum spre casa trecem chiar prin Gura Humorului si ii pot lasa la bunica.
ce ziceti, ne mobilizam putin?
Cristina
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by adrianangi
Nu am ecou decit in depunerile care se fac in cont...
Abia pe marti-miercuri o mai sun pe Any Ungureanu.
Deocamdata, a obtnut de la Lufthansa bilete de avion spre Kiev. Pentru 26 iunie... Vor stringe pina atunci diferenta de 8.000 de euro?
"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau
Sa speram ca se vor strange !
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
vick spune:
Cristina, printre mesajele pe care le-am primit in cazul Teodorei a fost si acesta:
"Salutare!
ma numesc Stoica Gabriel si sunt din PLoiesti. dar stabilit in Germania. Acum cateva minute am aflat de acest caz. IMpreuna cu cativa prieteni avem un post de radio pe internet. Informatii pe www.dordetara.ro si www.l-m.cjb.net radio aparut pentru romanii plecati din tara. radio care este acultat in intreaga europa si pana in Africa. Prin intermediul acestui radio am fost alaturi si de cazul Alexandrei care a fost operata cu success la Clinica pedriatica din München Germania....dar care din pacate a decedat cateva luni mai tarziu. Ceea ce vroiam sa spun este ca Radio DorDeTara este alaturi de dumneavoastra si vom face tot posibilul sa contribuim....daca nu cu ajutor financiar macar vom incerca sa facem acest caz cunoscut de cat mai multe persoane si poate cineva o sa poata face mai mult decat noi.
Adresa mea de e-mail este GabrielStoica@aol.com Imi puteti scrie acolo in caz ca aveti intrebari sau doriti sa facem ceva anume mai cunoscut. Oricum o sa urmaresc si acest forum.
NU plecati capul.....pentru ca doare si mai tare!!!"
Crezi ca ai putea sa iei legatura cu Gabriel ? Poate reuseste sa faca ceva pentru Paul.
Care mai este starea lui? Eu nu am prmit nici un raspuns sper ca vor contacta direct parintii. Doamne ajuta !
Cu drag,
Vicky
vick spune:
Am primit un mail care ma sfatuia urmatoarele:
"Am aflat si eu despre Teodora si as vrea sa contribui si eu la strangerea banilor. Ce ma retine sa trimit bani sunt comisioanele bancare foarte mari care trebuiesc platite. Ati studiat cumva posibilitatea crearii unui cont PayPal? Este o modalitate foarte simpla si destul de rapida de a trimite/primi bani prin Internet si este folosit in special pentru a plati pe eBay. Costa f. putin, aproximativ 50 de centi de tranzactie. L-am folosit personal de cateva ori. Situl de unde puteti obtine informatii este
www.paypal.com. Daca fac virament bancar, sa zicem la 100 CAD platesc cam 20 comisioane. La fel si prin Western Union, daca i-as trimite direct tatalui, comisionul e mare. Am trimis anul trecut 400 CAD in Romania si am platit cam 60 CAD comision. Nu e pacat?"
Adriana ce zici de aceasta oportunitate ?
Eu tot ce primesc mesaje ca vor sa ajute pe Teodora ii redirectionez catre Paul. Deja micutul este contratimp. Va reusi !Doamne ajuta !
Cu drag,
Vicky
adrianangi spune:
Vicky,
Iti multumesc mult pentru gindul tau cel bun! Multi s-ar gindi ca niciodata nu sunt bani indeajuns pentru un copil cu diagnostic incert. De fapt, destinele celor doi micuti se aseamana cumva. Amindoi au nevoie de mai mult ajutor de la Dumnezeu decit de la medicina...
Iti multumesc in numele surorii lui, Ana-Paula, de numai 4 ani...
LYADA spune:
Adriana,
Te rog mult poti face rost si de adresa lor exacta? Mi-ar fi mai la indemna sa trimit prin mandat postal.
Multumesc.
adrianangi spune:
Adresa lor este:
Str. Papazoglu nr.84, sector 3, Bucuresti
Numele mamei: Any Ungureanu-Mironov