Bebelusi iunie-iulie 2003 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Dragi mamici, sa nu va fie cu suparare, o sa o ajut un pic pe Elena punand multe, multe poze de la intalnire pe un site. Numai ca are o hiba si o vom remedia cat mai repede (dar nu de pe dial-up ca ne omoara!). In loc de numele pozei, apare ora cand e facuta poza. Va trebui sa ghiciti un pic, care cine e. Solutia e sa punem din nou pozele pe site si sper sa aibe sotul timp la servici sa faca asta. Sorry.

Asta-i link-ul: http://community.webshots.com/user/tibicu

Sa va zic si eu mai telegrafic.
Maya, Maria si Tudor sunt tare, tare lungani si nu par bb-i de 11 luni.
Maya e tare cuminte, dragalasa si pufoasa.
Maria merge fantastic de bine si chiar a realizat o performanta in parc: s-a ridicat din fundulet in picioare, singura.
Aoleu, are Tudor niste ochi faini si negri; era bronzat si ii statea tare bine..
Elena, Crisa, Carmen, Maria sunteti fete tare faine si ma bucur ca v-am cunoscut.

Gata, ca e cam tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

A, daca vreti poze pe mail, spuneti-mi pe care anume (dupa ora).

V-am pupat. O noapte usoara!
Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Acum am vazut ca a postat si Elena. Am ras cu lacrimi. Felicitari, pt. spiritul de observatie! A treia chestie era gropita din barbie.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Vlad, Denisa, Ruth, Alex! Sa cresteti mari, sanatosi, destepti si frumosi! Sa aduceti multa bucurie parintilor vostri!

M-am uitat putin pe pozele de la intalnire. oauuu...ce de mergareti. Elena, cum zicea si Crisa, te declaram scriitoarea grupului. M-ai facut sa rad de dimineata (ca sa vezi ca mai si rad ).

Nu am reusit sa ne intalnim cu Bibi si David. Bibi, sper ca sunteti ok. Am tot asteptat un telefon ieri.

A facut si Maria prima plaja! Cand am timp o sa pun poze. La inceput a fost f. serioasa si unde o puneam acolo statea, nici nu s eclintea. Usor, usor s-a obisnuit cu nisipul si a inceput sa-i placa. A atins-o si un val la piciorus (apa ere f. rece) si a cam strambat din nasuc. Dupa amiaza am inaugurat si piscinuta. A fost incantata! S-a balacit ca un pestisor, a plecat si in patru labe, a cazut cu fata in apa si nu a spus nici pas.

Va pup!
Cornelia



http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Acum, cand v-am vazut regret si mai mult ca nu am fost. Ce de copilasi frumosi si dragalasi!!!!!! Si au crescut asa de mari.....
Elena, ai dreptate sa ma mustruluiesti si nu o sa mai scuz inca o data, pt ca ar insemna deja sa ma acuz, nu?
Imi pare bine ca ati avut timp frumos si observ ca v-ati simtit taaare bine.
Va felicit din nou pentru minunatiile de copilasi.


Magda si bb Alex puisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna luni dimineata,

Primul lucru m-am uitat la pozele puse de Bychi. Sunt superbi toti copiii si desi s-au schimbat mult, totusi ii recunosc pe cei pe care i-am cunoscut in toamna . Mamicilor, sa va traiasca si sa fie foarte, foarte norocosi, sanatosi, veseli si destepti . Elena, multumim pentru descrierea foarte plastica, ai prins personalitatea fiecaruia in mod inconfundabil .

LA MULTI ANI sarbatoritilor din aceste zile, numai bine si sa ne povestiti cum a decurs turta.

Noi am fost la munte. Sambata a plout un pic pe dupa amiaza, vreo 3 ore, dar in rest a fost o caldura toropitoare, noi adultii stateam in pantaloni scurti, iar copiii in body-uri. A stat fata mea afara non-stop, a dormit sub copac, in carucior, si a obosit-o atat de tare aerul de munte, incat sambata seara s-a culcat pe la 7 si s-a mai trezit duminica la 8 dimineata . A fost frumos ca erau si prietenii nostri cu doi copii, asa ca Stefania era fascinata, iar cu baietelul de 2 ani si 4 luni, cel putin, era in iubire totala -- ce mai zambete, ce mai pupici, ce mai scos ochii in mod iubitor . A stat si ea in picioare de cateva ori, pentru 10-20 secunde, dar cred ca nu si-a dat seama ce face si de-aia a reusit. Altfel, nu merge decat tinuta de ambele manute.
Azi dimineata am alergat-o prin casa, ea de-a busilea, noi dupa ea, si era incantata, radea in hohote si mergea fuguta fuguta.

CORNELIA, ce frumos ca ati facut baita . Abia asteptam si noi, vrem sa fugim un pic la mare si inainte de concediul lung, sa vedem cum se comporta fata la valuri.

Va pupam si saptamana placuta.
Dana si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Azi printesa mea face 1 an.Ce repede-a trecut!
La multi ani printesa scumpa!De 1 an ne-ai umput casa de fericire>Sa ne traiesti ,sa fi sanatoasa si sa fi in continuare bucuria noastra!

La multi ani Alex Victor!Sa fi sanatos si sa fi bucuria parintilor tai!Marox,Alex e nascut din cate-mi amintesc la aceeasi ora cu Ruth(23:05)

Aseara ne-am intors din concediul cosmar de la Herculane.

Azi cand face printesa mea un anisor lacrimile de bucurie se impletesc cu lacrimi de tristete deoarece e bolnavioara.De vineri are o boala diareica si schimbam scutece in disperare.Din 6 copii cati au fost in gasca,4 sau imbolnavit si 2(a mea si un nepotel)au mers bolnavi rau acasa.Sambata am chemat salvarea la ea si ieri dimineata cand sa plecam fata mea era apatica,moale de la atatea scaune si cand am vazut-o m-a apucat plansul.Am chemat din nou salvarea si ne-a recomandat sa mergem la spital la Orsova sau Drobeta.Am mers cu gandul sa-i pun o perfuzie si apoi sa plec dar nu vroiau sa-i faca" la cerere"doar daca o internez si ne-a invatat o asistenta cum sa facem(sa ne internam ca si cum am sta si dupa ce-i face perfuzia sa ne externam la cerere).A fost un chin pt ea saracuta pt ca ia pus perfuzia odata si din cauza ca s-a agitat i-a iesit imediat.Apoi dupa un timp i-a mers paravenos........si inca odata tot asa,asa ca i-a pus branula de 4 ori(intepaturi cred ca sunt 7 sau 8),plus 2 ampiciline in picioruse si alte 4 in vena prin
branula dar care au fost dureroase.
Cand ii puneau branula ma scoteau afara si-o auzeam de la usa cum plange .Saracuta plangea ce plangea(dar nu plans din acela isteric)apoi se linistea,isi mai spunea necazul,mai ofta,iar plangea si cand intram in salon plangea ca sa-mi arate cat e de suparata si-mi cerea san dar nu puteam sa-i dau ca nu ma lasa asistenta(cica nu e voie la
diaree).Sunt de moda veche:nu alaptat,nu nimic in afara de ceai.Dar dupa perfuzie ne-am externat si am mers putin la Dunare si am avut ce-a mai fericita fetita din lume ca s-a vazut scapata din spital.Cum am iesit din spital a inceput sa chiuie si a tinut-o tot asa intr-un extaz.
In hotel era mizerie,ne-au dus gunoiul 1 data si de aspirat la fel dupa insistente.Am cerut sa ne schimbe lenjeria pt ca a varsat pe ea si s-a facut nevazuta asa ca ne-am descurcat cum am putut cu ce aveam de acasa(mi-a varsat si pe aia).
In rest am avut o vrema f buna si daca nu erau problemele cu copiii si mizeria din hotel ar fi fost super.
Aaaaaaaaa,farmaciile sunt f slab aprovizionate si farmacistele cam nepricepute.Am mers noi cu faracia dupa noi dar am mai avut nevoie de cate un medicament si am avut si aici surprize.

Acum un an va anuntam ca am contractii si se apropie momentul si acum va povestesc necazul.
Ruth a fost o cumintica si jumatate in statiune si arata f incantata cu degetul aratator ca are 1 anisor atunci cand e intrebata cati ani are.

Acum doarme,e epuizata saracuta.
Tortul il amanam cateva zile ca sa-si mai revina.
Sper sa nu v-am descurajat pe cele care vreti sa mergeti in concediu cu bb-lusii.Si ca nu v-am plictisit prea tare.
Scuze si pt greseli,incoerente dar sunt asa de obosita ca deabea mai vad ecranul.De catava nopti mi-a dormit ff rau.
Va pup.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

La multi ani Vlad, Denisa, Ruth si Alex! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Doamne, Bychi, pozele sunt perfecte! Le salvam direct de pe site-ul lui Tibi, poate doar cine n-are webshots sa le solicite prin mail. Splendide! Felicitari!
Da, mai, asa-i, uitasem de gropita. Batrana si bolnava... deh, las ca trec pe lecitina.
Magda, puneam pariu pe-un biberon cu lapte ca ati avut voi motive serioase sa lipsiti, ca va stiu plimbareti si sociabili, doar ca n-am vazut mesajul tau initial, am postat concomitent cred. Nici vorba de mustruluiala.
Cornelia, am deschis in dimineata asta DC-ul cu gandul clar ca ne dai vesti de la intalnirea cu Bibi. Zici ca apa e rece, nasol. Io sper sa se incalzeasca pana saptamana viitoare ca atunci vrem noi sa ne balacim. Daca piscinuta e motorul care a pus-o in miscare pe Maria, poate am sanse sa se porneasca si dl Mihaita. Ii aduc suplimentar si barcuta, numai sa plece copilul autonom.
Va pupam pe toti si toate,


Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Doamne, Lya, prin ce ati trecut, mai ales fetita. Va dorim insanatosire grabnica!
Chestia cu alaptatul nu e de moda veche, cand bb are diaree, prima chestie pe care trebuie s-o faci urgent e sa intrerupi lapticul. Presupun ca acum e pe regim. Va tinem pumnii, nu ma asteptam sa ne dai vestea asta.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

La multi ani Ruth si Alex!

vad ca a fost frumos la intilneala, bebeii scumpi foc, mamele rizarete, uff! - mai rau imi pare ca n-am ajuns Las ca mai organizam una dupa ce se intoarce si bibi, ca trebuie. Pozele sint haioase foc, am identificat personajele rapid mai ales folosind indiciile Elenei .

Noi am fost la ziua prietenului nostru la Otopeni, asa ca si noi ne-am petrecut toata ziua in curte, pina ne-a bagat ploaia in casa pe la 9. Luca a facut baie in piscina, dar nu i-a placut ca era cam rece apa si nu simtea el pamintul sub picioare, pe saltea a fost cel mai bine. A mincat pui la gratar si cartofiori, i-am dat o capsuna pe care a linciurit-o si cu care s-a jucat in fel si chip, nici gind s-o manince. Am reusit sa-l pasez vreo ora amatorilor (prietene, mama gazdei) ca sa pot sa respir si eu, ca-n rest a stat lipit de fusta mea , deja m-am obisnuit, se pare ca tot programul meu de socializare n-are sorti de izbinda. Au mai fost prieteni cu copii - un bb de 8 luni si o fetita de 10, care i-au placut lui Luca, mai ales Patricia, pe care din simpatie o plesnea pe cap, de nu mai stiam cum sa-l trag de pe ea, dar ridea sagalnic apoi la ea...sa-l ierte. A, sa ne inscriem si noi pe lista de umblareti, simbata a inceput si Luca sa mearga, citiva pasi fara sprijin (si toata lumea a inceput sa tipe si l-au speriat si a cazut), dar persevereaza si de-atunci isi tot da drumul.
pup u,
Andra

Mergi la inceput