Bebelusi iunie-iulie 2003 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Pe Carmenutza o facem metereologul grupului. Sa vezi ce-ti face Bibi daca n-are vreme frumoasa cum i-ai prescris tu .

Imi vine sa rad de Bibi cu bagajele. Pai noi am plecat in Grecia cu masina arhi plina si la intoarcere am venit la fel + doua ture de bagaje lasate la doua autocare sa vina singurele in tara. Cum am facut, Dumnezeu stie!!!!

Of, mai fetelor, nu-mi iese din cap gandul ca mai aveam un pic si o nasteam pe Maruta. Asa mi se umple sufletul de tristete cand vad ce mult ii plac copii lui Tudor si ma gandesc cum s-ar fi jucat ei impreuna. Greu mai e cateodata pe lumea asta.

Tudor de ieri e motat, ca prea ii intra parul in ochi. Io ziceam ca nu o sa-i fac mot niciodata, ca il tund. La coafor insa m-au luat fetele la cearta, ca nu-i bine sa-l tund ..... Si iaca-ne cu mot!!! Chiar ma gandeam ca atunci cand eram gravidutza cu Mara ma intreba lumea daca mai fac si pe al treilea. Si raspundeam: niciodata. Si probabil ca o sa-l fac. Si uite cum ajungi sa faci exact ce ziceai ca nu faci.... Cand vad fete cu copil abia nascut ma apuca nostalgia. Am impresia ca tudor a fost asa acu 100 de ani. Sa aiba 101 ani????

RAMANE PE SAMBATA, 17:30 IN PARCUL TINERETULUI, INTRAREA DINSPRE SINCAI.
Hai sa vedem cine vine. facem iar chestia cu listuta:
1. Crisa
2. Carmenutza

Andra, sa vedem cum facem cu cadoul? Poate tu il iei pe ala de la Bibi si viceversa si io il iau pe ala de la tine (si iti dau banutii)? Bat campii?

Catan, Bychi, voi nu veniti la intalnire?

Kehleyr, mersi de informatiil e cu regimul disociat. Cumnatul meu a reusit sa slabeasca vreo 30 de kg cu el. Acum imi trebuie vointa sa ma apuc de el. Oricum mi se pare cel mai fain regim. Alea cu un morcov pe zi si ciorba de varza nu sunt pentru mine.

Cornelia, ce mai face Maria (si tu)?

Elena, vii la intalneala??

Alinuta, cum a fost la intalnirea din NY?

Pupa Crisa



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna dimineata,

CATAN ne bucuram ca ne mai scrii si tu ca ai fost cam tacuta in ultima vreme

CRISA fii tare in continuare

Noi nu venim duminica, fugim iar la munte... poate de data asta avem mai mult noroc cu vremea.

Sambata viitoare noi avem intalnire de 10 ani de la terminarea liceului. Nu-mi vine sa cred cum a trecut vremea, acum vorbesc cu foste colege si toate au copii, iar cand ma uit pe poze imi aduc aminte ce nebunii faceam pe vremuri... Toate fetele ne pregatim sufleteste, manichiura, coafor, cosmetica, parca e nunta nu altceva :)

ANDRA succes cu regimul . Ce placut este cand se vad rezultatele, pe mine asta ma motiva cel mai tare.

BYCHI, BIBI felicitari pentru pasi. Abia astept sa incepem si noi, si dup-aia ma gandesc ca in loc sa ma bucur de fiecare moment eu astept sa vina faza urmatoare, si mai tarziu o sa regret vremurile astea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Venim si noi negresit, deci:
1. Crisa
2. Carmenutza
3. Bychi

Pt. ca nu m-am pregatit pt. data trecuta, acuma sunt un pic nelamurita. Cum e cu cadoul? Cumpara fiecare o jucarie de 250 mii pt. propriul copil sau ...? Nu dati cu pietre, dar nu mai tin minte.

Hai ca mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Fetelor, ne trecem si noi pe lista, dar venim fara tati.
Bychi, venim cu un cadou de 250 de mii, dar se trag la tombola. Sa fie si surpriza.
Io nu stiu ce sa aduc de mancare. Si ma cam streseaza ca vin fara consort care sa stea cu plodul. Dar ne descurcam cumva.
Andra, zici ca pleci la mare in we?

1. Crisa
2. Carmenutza
3. Bychi
4. Elena

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Am uitat sa scriu nr de tel. pentru orice eventualitate: 0741 063 972.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Crisa nu pot sa vin desi mi-ar fi facut placere ca sintem peste mari si tari.Dar va doresc sa aveti vreme frumoasa si intilneala pe masura.ASteptam pozici de la intilnire.Va pupam .Catan si trupa de piticei.

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Doar nu puteam lipsi noi, nu?
1. Crisa
2. Carmenutza
3. Bychi
4. Elena
5. Magda
Vreau sa va spun ca azi Alex a stat singurel cateva secunde in picioare si a facut 3-4 pasi. Sunt super fericita si emotionata pt ca nu ma asteptam. Nu ma gandesc eu ca o sa mearga de acum, dar e un inceput. Zilele trecute statea langa mine in picioare si se tinea de snurul de la pantalonii mei (ce mai sprijin!) si statea de mama focului, inchipuindu-si, cred, ca se tine bine......moaca!
Abia astept sa ne vedem, sper sa fim mai multe si sa avem timp frumos. Nici eu nu prea stiu ce sa aduc de mancare, dar vedem noi.
Crisa:ma bucur ca-ti putem fi alaturi. O sa treaca amaraciunea pe car o simti, odata cu trecerea timpului, ai sa vezi.


Magda si bb Alex puisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Vreau sa urez “La multi ani !” tuturor bb-lor care fac un an luna asta, ca eu nu mai stiu cand mai intru pe net .
Noi plecam la Felix o saptamana, il insotim pe tati in delegatie ca ne-am saturat sa tot ramanem singurele acasa..Am emotii in legatura cu mancarea Marei acolo, nu stiu cum o sa ne descurcam.
Crisa- cum v-ati descurcat cu mancarea pt. Tudor in concediu, ce ii dadeati sa pape?
Ama si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Dragele mele chiar nu stiu cum faceti voi fata la bebei ca eu am inceput san u mai pot… sunt extreme de obosita seara sin u apuc decat sa mai face ceva ordine sip e la 23 pic franta.
Am s-o felicit pe Bibi ca primii pasi “ca pe luna” au fost facuti.(vezi mami ca erai suparata si eu te-am rasplatit!) Mi-am amintit ce fericire a fost pe capul meu cand l-am vazut pe Flaviu pasind. Inceputul e mai greu, cam dupa o luna ai sa vezi ca merg foarte bine, aproape ca merg “fuguta”. Doamne, fetelor multe progrese au mai facut dragutii in acest an de viata, daca te gandesti. Acum mi se pare ca a trecut foarte repede, desi au fost si momente de vesnicie
Daca am fost primul la sprint, la vorbit cred ca nu vom fi pe primele locuri. Flaviu zice clar mama si tata numai daca I se petrece ceva sau e suparat, in rest, bolboroseste mereu fara sa inteleg clar ceva. Se mai aude doar un “ata”=asta si “ap”=apa. Stie sa face diferenta intre papa si pa, pa. dar nu spune nimic.
Cel mai multi mi place ca vine si ma ia cu manuta de cate un deget si ma trage spre ce vrea sa faca sau unde vrea el sa mearga.

In aceasta seara am fost pe insula si erau o multime de copilasi. Si am avut surpriza sa vad ca daca e in preajma fetelor e timid de nu se poate, se trage de pantaloni sau isi duce mana la ureche… chiar si cu baieteii pe care nu-I cunoaste face la fel. Devine extreme de cuminte si se uita atent la tot ce misca. Pana la urma o fetita, mai indrazneata, a venit la el sa-l ia de mana si fara mine nici ca s-a dus. ( mama, o sa mearga cu mami peste tot - m-am gandit eu! ). A fost servit cu banana si el dragut a luat si a infipt-o in gurita fetei, ca ea nici nu a stiut ce se petrece… a fost simpatic tare. E uimitor sa vezi cum copilasul tau isi schimba comportamentul in mijlocul altor copiii.
A, si azi a trebuit sa-l altoiesc un pic pt ca mi-a varsat o caldare cu apa in bucatarie (eu incercam sa spal pe jos) si s-a udat tot. nu ma asculta deloc. Trasnai face mereu insa uneori nu le gust si imi vine sa-l pap cu tot cu fulgi!
Cum mai stati la capitolul peripetii?
Va sarut si va spun ca am pus poze noi in sectiunea 9-12 luni.


Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata, fetelor!

Am fost foarte ocupata la birou in ultimul timp si nu am putut sa va scriu.

Felicitari si pt. Tiberiu!!! Al 4-lea "mergaret"? Sau le-am pierdut eu sirul?

Maria mai are de baut laptic (parca asa se zice) pana sa o porneasca singurica.

Mihaela, nici noi nu stam bine la cap. vorbit. Nici macar mama si tata nu zice cu adresa. In schimb ii place sa imite diverse zgomote/actiuni: tuseste, casca, face ca masina, se stramba ca miroase urat kk, sufla in lumanare si altele. Nu i se pare inca important sa vorbeasca, oricum buni ii face toate poftele la un simplu strambat din nasuc. A, si cand vrea sa manance scoate un lipait de genul pa-pa, dar nu spune de fapt pa-pa.

Am fost ieri cu Maria in parc, fara carut si inca ma mai doare mijlocul. Am purtat-o in brate, pt. ca ea nu mergea, se invartea in cerc. Doar copiii cu triciclete ce o mai clinteau din loc. Chiar, Amik, ai luat tricicleta? Ma bate si pe mine gandul, dar parca e prea mica.

Crisa, . Nu imi place sa iti zic ca o sa treaca, dar Tudor o sa te ajute sa umpli golul din suflet.

Va pupam
Cornelia si bb Mariuta

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput