Bebelusi de ian-feb 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:



Multumim mult pt. urari!!! Si voua va doresc sa aveti casnicii luuuuuuuuuuuuuungi si pline de dragoste!

Noi ne-am trezit la 6.30 in strigatele lui Rares, acum facem treburile administrative ca sa fie totul in ordine cand vom pleca.
Azi sigur nu mai am timp sa intru pe forum, dar maine sau diseara o sa va povestesc cum am petreceut ziua de azi.



Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Adriana!!!!!!

Oau, cata activitate la scris aici...

Dupa cum v-a scris Adriana, noi 3 suntem la Cluj. M-am hotarat ieri la 3 si la 5 ieseam din Bucuresti cu destinatia bunica mea, deci strabunica Arturicilor.
Ne-am imbarcat (adica doar eu si Arturicii) si am pornit.
La 6 am oprit pe autostrada sa pape, apoi pauza de schimbat scutece, de ceai, de papa a zece (in sibiu). Am facut 8 ore, ca trenul, dar la 1 eram cazati la hotel (ne astepta tatal arturicilor care a venit de la Tm). Tatal lor va pleca mai departe cu treaba lui, noi ne punem pe vizite pana vineri/sambata.
Aturicii super cuminti, n-au nici o problema ca au dormit in pat de "oameni mari" (nu am mai stat sa le impachetez si tarcurile). Acum eu sunt in hotel, ei dorm. Astept sa se trezeasca sa pornim.


Sa va ic si eu de ceai. Eu le dadeam tei cu musetel, cel la pliculet. Pana m-am enervat pe une din bonele care erau in proba (o rugasem pe ea sa il faca) cand am vazut ca a inut pliculetele pana s-a facut negru ceaiul (desi eu ii spusesem clar ce vreau).
Asa ca am luat de la Hipp Digestive Tea (160,000 lei). O lingurita in 100 ml apa. Este indulcit dar nu cu zahar. Philip, de unde de-abia se atingea de ceai, acum bea f bine. De Yann ce sa mai zic ca il bea si el super (nu ne comparam la cantitati cu PHILLIP ). Si de cate ori comenteaza in timpul zilei sau dupa ce se trezesc sau in parc, zup cu ceaiul. In anotimpul cald, este f imp hidratarea. Nu le dau apa deoarece din cauza diersificarii au inceput sa dea semne de constipatie. Si astfel, cu ceaiul, le reglez digestia.

A, si tot anti-costipatie, in fiecare bibe de lapte pun si o lingurita rasa de ceai granulat de musetel MILUTE.






Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La multi ani Adriana, sa aveti parte de iubire, intelegere si armonie!

Ioana, bine ca ai ajuns ca eram ingrijorata.

Eu am avut o seara tare nefericita si plina de griji. Alexandra a facut 37.6. E drept ca nu e o temepratura mare, insa ea avea de regula maxim 37.2. I-am dat eferalgan si i-am pus si un supozitor cu paracetamol. Dimineata la 7 nu mai avea febra, insa acum stau stresata pana o verific din nou. Nu stiu ce ar putea fi. Sa fie detitita, sa fie vreo raceala? Sa nu fie doamne fereste vreo boala contagioasa ca se pare ca misuna tot felul prin parc. Ma tot consolez insa ca daca ar fi fost ceva grav probabil temeperatura ar fi crescut si mai tare. Si culmea ghinionului, maine mergeam la vaccinul de 4 luni. Daca trebuie sa il aman o incurc pentru ca saptamana viitoare am 3 examene si apoi trebuia sa plec din Bucuresti.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata !!!
Andruska nu am vazut bluzita cu gluga, dar eu nu-i mai pun deloc caciulita nici dupa baie, nici nu mai stiu pe unde sunt caciulitele. Afara ii mai pun cateodata un fesulet cand e mai rece, in rest nimic si vad ca nu are nici o problema.
O idee ar fi sa-i iei halat de baie cu gluga!! Cred ca sunt tare haiosi in halat!! Albert a primit un halat de baie in miniatura, e tare simpatic (halatul), dar nu i l-am dat pana acum.
Roxana multa sanatate Alexandrei!! Eu cred ca nu e ceva grav, s-ar fi manifestat mai rau, vezi maine ce zice d-na doctora. Sper sa fie bine. Ce boli circula prin parc? Ca m-am speriat!!
Am auzit ieri la radio, o d-na doctoria pediatra de la Puls, care vorbea de diversificare si eu, desi avema de invatat, am stat sa ascult, ca de... bebe e mai important! Asa... si zicea ca ea recomanda sucurile de la 2 luni, apoi supita , astfel incat la 4 luni , deja se ajunge la supa de carne. Mi se pare prea mult, in fine...Si mai zicea sa le punem sare in mancare, ca e gresita ideea ca sarea duce la hipertensiune. In cazul in care exista antecedente in familie, atunci se pune mai putina sare, in caz contrar se recomanda sarea, nu multa.



Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dragelor,

iata ca mai aparem si noi pe forum dupa o perioada destul de lunga de absenta datorata lipsei de timp.
Bebe Alexandru este bine, este un scump si pe zi ce trece il iubesc din ce in ce mai mult.
Am inceput diversificarea de aproximativ doua saptamani si papam suculet de morcovi si de mar, iar peste doua zile bagam si branzica calcica sau/si biscuite ras. Problema mea este ca noua dr ne-a recomandat biscuiti fara gluten care se pot gasi la farmacie, dar nu am reeusit sa gasesc pana acum. Voi folositi asa ceva, ati gasit undeva? Peste tot unde ma duc mi se spune ca au avut dar nu mai au. Stiu ca sunt facuti de firma REMEDIA sau de HERO.
Astazi Alexutu a papat 110 ml de suculet cu mare placere si daca ii mai dadeam mai vroia, dar o luam gradual.
La fiecare sfarsit de saptamnana plecam din Bu8curesti la tara, la aer curat si el este foarte fericit si ii merge bine, dar mare ii este bucuria cand ne intoarcem acasa si isi revede camera.
Sper sa am mai mult timp sa pot intra mai des poe forum ca tare mi-a fost dor de voi!!!!


Roxana, sper sa nu ai probleme cu temperatura de 37,6 ca si Alexutu a avut intr-o seara 37,5 a doua zi am ajuns cu el direct la dr, dar s-a dovedit a fi o alarma falsa. Copilul era bine-merci, eu eram cea agitata degeaba.

Pupici,

Andra si bebe Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Adriana, la multi multi ani fericiti!!!
Ioana, bine ai revenit si pupicuti Arturicilor. Sa va distrati bine!
Andruska, ca si Monica, eu am halat de baie pentru Amos, dar nu l-am folosit inca. Oricum, eu nu i-am mai pus caciulita lui Amos dupa baie de la 1 luna jumate, afara nici atat, cu toate ca nu mereu a fost cald.
Noi ne-am trezit putin mai devreme, am facut un kaki maaare si acum ne jucam in patut, asteptand sucurile.
O zi buna.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor dimineata scazuse febra insa acum a ajuns la 37.4. Stiu ca e normala, insa ma sperie iarasi tendinta de crestere. De mancat nu mananca dimineata aproape deloc, aseara am cantarit-o si a luat doar 300 de grame in toata luna.


Daca puneti la socoteala ca am o multime de alte probleme personale si de familie, e cea mai tampita perioada din viata mea. Imi vine sa fug in lume, nu stiu ce sa mai fac.


Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, ce-nseamna asta?? Hai capul sus, esti femeie puternica, fii tare nu te descuraja!! Mai vin si perioade de-astea, nu avem ce face dar trebuie sa fim puternice!!! O sa se rezolve , sa vezi dupa-aia ce bine o sa fie!!!!
HAI ROXANA!!!!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Roxana, mama, nu mai fi stresata. Daca Alexandra e bine, e vesela, e sanatoasa, e cel mai important. Kilogramele nu sunt relevante. Sa stii, pentru consolarea ta, ca nici Amos nu se rupe mancand, mai ales pe timpul zilei si de multe ori a avut temperatura 37.6, dar nu m-am stresat (si nu sunt o mama iresponsabila)ci am asteptat sa vad ce se intampla. Legat de papa, nici nu il mai fortez, ca intr-o vreme devenisem obsedata, umblam cu bibiele in mana...si degeaba, tot cand vroia el manca. Repet, daca puiuta e vesela, se joaca, "vorbeste", este bine. Nu kg conteaza, ci ca ea sa fie sanatoasa, iar un copil gras nu e mereu si sanatos.
Te pupic...si fii "barbata", o sa treci si peste asta !

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La Multi Ani, Adriana, sa fiti fericiti si sa va iubiti intotdeauna ca la inceput!
Roxi,.......daca ai nevoie de ceva, sa ne zici...te scoatem la "o bere"...si sa stii ca fiecare copil e diferit, de ce-o tot compari pe Alex cu altii?...De ex a mea e chiar namiloaica, cica e prea mare, dar eu nu ma stresez, ca doar nu s-o face ca Ghita Muresan...

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput