Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Vilma, io zic sa te increzi in instinctul de mama si sa mergi cu el la doctor. mai bine tratati probelam mai devreme, decat mai tarziu...

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Catia, tu pe unde mai umbli de nu mai apari?

pentru Sebastian, Eugen Octav, Iulia Maria!!!

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Dragelor dupa noul eveniment "primul Dintisor" avem ocazia sa va anuntam ca ne mai da un dintisor tot jos, cred ca al meu baiet va fi un dintzalau , ca numai al meu cred ca are dinti de la 5 luni si 3 sapt...si va spun ca nu imi face deloc figuri, doar ce se miriie el din cind in cind si atita tot , kk nu prea tare dar nici diaree, febra deloc....ptiuuuu sa il scuip sa nu imi deochi flacaul ca este un cumintel minca mama urechile lui.

Noi Duminica ne-am intilnit cu Ellie aici in Miami si cu Samuel al ei scumpete de baietel ce are , si ne-am plimbat la ocean si a fost frumos , am facut poze , o sa puna ea mai multe pe forum cind o sa ajunga acasa ca noi nu am facut decit citeva la barbatei cu copii in brate (dupa, noi nu am mai avut baterii la aparat)si au facut eu mai multe.(sunt citeva din poze pe picturetrail )

Ellie iti duc dorul deja , si sper sa ne revedem iar cu bine
p.s am vizionat toate pozele tale din albume si acum stiu sa va recunosc , nu numai voi pe noi.


Am fugit acum ca ma striga Alvarica la datorie





Elena Alvaro Alvaro-Daniel
Povestea lui Alvaro-Daniel "Invingatorul"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603
http://community.webshots.com/user/elenalove27
Elenalove27 password 123456 http://www.picturetrail.com/members/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, mor de invidie sa stiti ca puiutii vostri deja au zis mama sau tata, ca s-au ridicat in picioruse. Noi ce ne facem? Nu zicem nimic, nu facem nimic. O fi prea gras si de aia nu poate sa se ridice in picioruse? De mutalau ce sa mai zic? Eu am vorbit la 5 ani, dar consortul la un an era un avid vorbitor.
Sanatate multa la toti puiutii care au probleme.
Ref. la scaunele moi si eu zic ca s-ar putea sa fie de la dinti.
Si Luca la cei de jos nu a avut nici o problema, doar i-am vazut rasariti in gurita, dar la aia de sus si care se tot lasa asteptati ne-am cam chinuit vreo 2 sapt. si cred ca mai avem de tras, numai ca scaune moi a tot avut. Nu mi-a facut febra, dar i-a cam scazut apetitul.
Ileana, Doamne fereste, departe de mine gandul sa cred ca i-ai fi decalotat putica fortat, dar chiar pe aici nu se aude nimic de asa ceva. Ceea ce ma face sa cred ca si acolo daca il lasi in pace vreo 2 ani nu o fi bai. Natura are ea grija.
Soacra-mea, medic fiind si cu doi baieti, mi-a zis sa las copilul in pace ca o sa se rezolve singura treaba.
Pupicuri si la multi ani pentru sarbatoriti.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ven sa ma anunti cind le primeste soacra, le-am lasta dupa-amiaza la hotel sa le faca pachet fata de la receptie ca eu eram pe fuga, cred ca deja sunt trimise. Alea pt USA nu le-am trimis inca, miine o fac, ca nu am gasit la famacie cite vroiam. Sa vedeti ce fata a facut saraca femeie cind i-am zis sa-mi dea 15 pompite Va dati seama cum s-a uitat la Aldo care statea inocent si cumintel in carut. Deci sa inteleg ca lipsa poftei de mincare poate fi de la dinti? Eu stiam ca numai temp si scaune moi, ei poate de asta nu maninca printzul bine. Al meu tot sclifosit e la mincare cu lingurita! Cum simte altecva decit lapte iar imi face mutre din alea... Ven, Markus saracutul era bonlavior de aia nu mica, dar fitzosul asta al meu e pur si simplu sclifosit! Asta e! Stiu de cind era asa pe la 4 luni si ii puneam pe limba una alta asa sa guste, vai ce mutrite mai facea..! Dar sa zicem ca acum are pofta de mincare data peste cap din cauza dintilor.Mai vedem noi.Astazi a fost prima oara lasat cu baby sitter! Eu am fost la repetitii, ca de mama e artista, iar Alberto muncea jos sa termine reamenajarea casei, iar baby sitera la etaj cu Aldo. Nu prea imi place de ea, adica nu stiu, e ok, e blinda ca o oaie, e uritica asa ca nu am stres cu gelozia, dar nu stiu de ce nu ma simt ok cu ea... Cred ca pt o mama nimeni nu e deajuns de bun pt pui. In sfirsit o mai vad si joia viitoare, inca e in teste. Ca simbata trebuie sa mergem undeva impreuna si Aldo va ramine chiar singurel cu ea citeva ore bune. Nopate buna fetelor! Ileana ma bucur ca Luca e mai bine!PS: am citit linkurile despre decalotare, si pina la urma concluzia mea e ca nu o sa-i fac nimic deocamdata daca nu apar probleme. Chiar stiu si eu ca in Germania nu se face asa caz de chestia asta, totul e lasat mai la voia naturii si nu numai in privinta asta ci in foarte multe altele. Totusi am sa vb cu dr cind voi merge data viitoare.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Ileana am vb azi cu Caty,are probleme cu internetul si nu poate intra,mi-a zis sa-ti transmit multa sanatate pt Luca si pupici.

Fleur si noi venim la intilnire,ramine doar sa stabilim data.

Elenalove ai uitat ca Luca are dintzisori de la 3luni jumate si pitica mea de la 4 luni jumate?
Nici pitica nu a zis nimic si nu a avut nici un simptom la primii dintzisori.

Fetelor o sa ma lase cheala maimutica mea,toata ziua ma trage de par,nu stiu ce ii place asa mult ca pe taty nu-l trage deloc.
Cred ca ii iese un dinte sus ca e cam maraita si tot mesteca si plescaie din gura.
De ieri tot tipa si tuseste,dar astea sunt noile ei pasiuni,nicidecum ca ar avea ceva,bine ca stau la curte si nu o aud vecini cind tipa ca ar zice ca cine stie ce-i fac.
Azi s-a jucat cu telecomanda si s-a lovit la frunte,are o mica vinataie,da eu ce sa-i fac daca jucariile ei le arunca si prefera tot ce nu are voie

La multi ani pt Rose!
Pupici


Julia23
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Am avansat in functie,am ajuns membru matur

Julia23
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

La multi ani si santate la bebiti

Sympa - drum bun in tara si botez frumos. multumesc pentru sfaturile despre activity center.
Eu tot cred ca suntem in criza de dinti ca Maia e cam nervoasa. Sa vedem. Poate merg miercuri la pediatru asa sa vad ce si cum. nu are febra. e o.k, doar scaune mai dese si moi.
numai bine,
Z si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga Julia , atunci felicitari voua , eu nu am citit toate mesajele voastre asa ca voi sunteti cei cu dintii de mititei


Vikinga imi inchipui ce fata a facut vinzatoarea cind ai cerut 15 pompite


Elena Alvaro Alvaro-Daniel
Povestea lui Alvaro-Daniel "Invingatorul"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603
http://community.webshots.com/user/elenalove27
Elenalove27 password 123456 http://www.picturetrail.com/members/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Avem si noi noutati!!!
Ieri puiul meu a zis bine pronuntat BA-BA!Asta dupa ce eu ma chinui cu el e vreo 4 saptamani sa zica ma-ma sau ta-ta, si el imi zice ba-ba. Ii place sa stea in picioare si de aceea nu mai asteapta sa-l pun eu, ci se ridica singur, evident in pat. Dar ieri s-a ridicat si in cadita la baita tinandu-se de cada, si asa de fericit era..
Ei cam atat, se anunta o vreme buna asa ca sa profitam , ca ieri ne-a prins ploaia in parc.

alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava

Mergi la inceput