Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Allya, hi, hi, hi, ai fost super cu faza cu barbatu-tau, pai clar ca e functionala ca nu te-am auzit sa te plangi si-n plus uite ce minune de copil aveti.
Danap,bravo voua ca sunteti cetateni responsabili, da' ce faceti, renuntati chiar asa usor la bancutele tricolore?
La noi, ati vazut, si-au luat-o in freza, in afara de sectorul 5 unde nea Zbanghele a castigat detasat, da' deh face paranghelii saptamanal.
Ven, e super dulce Marcus, vezi ca incet, incet intrati in randul lumii? doar n-o bea lapte pana se-nsoara.
Ileana, unde esti? ca ti-am luat-o toate inainte, ce face Luca?

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

So fetele, acum plec la farmacie sa cumpar. pt Ro am numarat: Ileana, liliana csaky, ven, davidutza, dpintilie, danateo si sympa. Am sa cumpar 10+5 pt USA. Va pup:))Am uitat pe cineva?Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Am fost azi cu Tudor la doctor, pentru a-i cere parerea in legatura cu varsaturile astea care nu vor sa mai inceteze. I-am spus ca suspectez si la el un reflux gastro-esofagian, el mi-a spus ca e posibil avand in vedere simptomele, iar investigatia care se poate face in Galati in acest moment este radioscopia (cu bariu-substanata de constrast). Mai am timp pana lunea viitoare sa ma gandesc si ras-gandesc.
Cam asta e pe la noi, deocamdata.
Va pupam.

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Vikinga, eu si mucosul meu incapatanat iti multumim din suflet pt instrumentul minune de scos mucutii!!!

Acum, sa vedem cum facem. Ar fi bine sa ne intelegem noi intre noi fetele din Ro sa le "distribuim" sa nu trimita biata fata o mie de pachete!

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Ileana,multa sanatate lui Luca si un pupic dulce de la Rose!Mititelul de el,vai de funduletul lui...

Ven,eu am inceput diversificarea cu fructe,dimineata, iar peste 2-3 sapt cand am vazut ca le manca destul de bine am inceput si cu legumele iar peste alte 2-3 sapt i-am pus si cereale in lapticul de seara.N-am fortat-o in nici un fel,a mancat cat a vrut,cand a vrut.A! Dupa masa de legume ii pun un biscuit in mana sa rontaie la el (sunt biscuiti speciali pt bb de peste 6 luni,nu se pot ineca cu ei si sunt si vitaminizati).

Ne-au dat si noua dintisorii de jos,fara plansete,fara febra sau diaree.Uneori se mai scoala in cursul noptii dar ii dau suzeta si se potoleste.
Mai fatelor,vad ca vorbiti de decalotare...eu am o problema pt fetite si anume gaurile in urechi.Am tot citit pe internet ca cele facute cu pistolul nu-s foarte igenice din cauza ca nu poate fi sterilizat; gaurile cu acul de siringa ma ingrozesc si pe mine,n-as vrea sa sufere.Si colac peste pupaza,aici in Olanda persoanele care se respecta nu fac gauri la copii.Paul nu vrea sa-i facem dar as putea sa-l conving daca si eu am certitudinea ca nu sefera si nici nu poate contacta cine-stie-ce boli.Mamicile de fetite,voi ce-ati facut? Stiu doar de Julia cum a procedat.

Fetelor,noi peste vreo 2-3 sapt venim in Ro,cine are chef de o intalneala in Bucuresti?

Multa sanatate la bebeii bolnaviori,
Fleur & Rose




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Aici suntem, si suntem pe drumul cel bun. Am intrat pe net dimineata si cand sa postez, s-a trezit maimutzica (by the way, s-a trezit doar de 3 ori azi noapte, deci am dormit mai bine cu totii) si s-a dus timpul meu liber. Acu misuna pe jos pe langa mine, isi roade premergatorul. Asa, dupa ce a vomat tot aseara si o voma foarte incarcata, a cerut de mancare azi noapte pe la 1 jumate si dimineata la 6. La 4 l-au durut maselele...

Ma rog, suntem mai bine. Azi a papat mar copt cu branzica si faina de orez si la pranz piure de morcov + orez + carne. Si la desert cateva lingurite de fructe ramase de la ora 10.

Si din diaree am dat-o direct in constipatie. De la 7 de ieri dimineata nu a mai facut kk. Sper totusi sa-l ajute fructele azi.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

La multi ani la toti bebitii!

Maia mea scumpa papa si mai prost de cateva zile. Are si un pic de diaree. De fapt, sunt scaune ceva mai moi si mai dese. O fi de la dinti ca nu prea stiu ce sa cred. Nu am schimbat nimic in masa ei. Cu Miruna nu am avut probleme cu dintii. I-au iesit fara sa stiu macar.
santate tuturor,
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

fetelor..mai am o zi lunga, lunga.....ma tot stresez cu bagajele ca nu-mi ies la kilograme.Nu stiu ce-am tot pus , dar s-au adunat o gramada. cred ca trebuie sa trec la triat....O sa-mi fie dor de voi..o sa intru mai rarut pe la cafe-interneturi ,dar o sa intru sa va tin la curent cu ce se mai intampla.
Pupici...ca trebuie sa plec....

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

salutare mamicilor
venim si noi cu o veste mare: azi, de ziua lui - 7 luni - bb a zis "mama" ... mai infundat, mai pe nas, cu accent pe ultima silaba, dar a zis-o ... Pina acum nu zicea decit "lica-lica".
sanatate multa la toata lumea



Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Fleur, io am semnat prezent la inatlnirea dintre Rose si Luca mai demult. Ramane sa stabilim exact o data. Poate ne mai potrivim cu sympa, daca vine si ea in Bucuresti. Iti dau un PM cu nr meu de telefon si poate reusesti sa ma suni cand ajungi, ok?

Zeeva, tu cand vii? Scaunele mai moi s-ar putea sa fie de la dinti. Si apetitul mai scazut. Nu o forta, ca isi revine.

SimonaBB, felicitari pt "mama". Si fi-miu o tine de cateva zile cu li-li-liiiii. E mortal, l-am intrebat daca are vreo gagica Lili si n-a zis nimic.

Am uitat sa va zic: Luca stie sa dea noroc. E super haios cum intinde mana si da noroc cu tati, cu noi, cu cine se nimereste. Si incearac sa faca si "bravo", dar ii ese cumva de zici ca se scutura pe maini. :))



Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput