Mamica de Mai-Iunie (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Irinel, multumesc pentru incurajare. Imi pare rau ca ai facut o infectie, dar cred ca se va rezolva usor cu antibiotice.

Doctorita nu a spus nici astazi multe lucruri. Ma duc din nou la consultatie martea viitoare, apoi, in cazul in care nu se intampla nimic, joi la ecografie, iar martea urmatoare (22 iunie) va avea loc provocarea nasterii. Sper totusi ca Thomas se hotaraste sa iasa pana atunci...

Iulia P. si bebe Thomas (40 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana c spune:

Foarte frumoasa Ayumitza ta Eryka!Felicitari,sa va creasca mare si sa va umple sufletele de fericire si bucurii!
Nici mie nu mi-a raspuns nimeni, dar pe semne toate avetzi griji.Nici o suparare!
Iulia poate nastem de-o data.Si mie mi-a spus doctora ca daca nu se intampla nimic intre timp sa merg de marti intr-o saptamana ca atunci e termenul final.
Ioana si ingerasul Patricia Maria din burtica 39/40 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Sunt Liviu, sotul getutei.

a inceput distractia, s-a rupt apa .... va pup si va las acum

o zi buna tuturor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Nastere usoara Getuta!!! Numai bine si tie si bebelusului. Multumim de vesti Liviu.

Ioana, chiar nu stiu sa raspund la intrebarea ta...:-( n-am patit asa ceva.

Pupici

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Neatza fete ,as vrea sa-mi cer scuze ca nu raspund momentan la intrebarile fetelor ,insa credeti-ma ca ma simt inca picata din cer ,iar ieri am intrat prima oara dupa o saptamana ,pe internet si pur si simplu nu mai sunt la curent cu ce sa intamplat pe aici.Sper sa-mi revin si sa ma adun si eu cu gandurile cat mai repede si sa incep sa reparticip si eu alaturi de voi cu sfaturi si cu ce pot ,daca voi sti sa dau ...ca si eu tare afoana mai sunt.

Lauraa eu m-am operat joi ,si inca mai am dureri si o parte din abdomen amortit si nu il simt.Hai ca incerc sa povestesc pe scurt povestioara mea.

Sper sa nu se sperie fetele ,nu uita-ti ca fiecare are parte de povestea ei ,nu suntem toate la fel ,iar la mine a fost si faptul ca fetitza nu era in pozitia care trebuia.

Deci ,ptr prima oara ,am simtit 4 contractii la un interval de vreo juma de ora marti ,pe 1 iunie seara pe dupa ora 8 ,in sfarsit nu prea le-am bagat in seama deoarece fusese foarte slabe ,insa m-am gandit ca poate poate or fii astea contractiile.Am trecut noaptea cu bine fara a mai simtii nimik,miercuri pe la ora 2 pranz ,iar am simtit ceva ce aducea cu cele de cu o seara mai inainte ,atunci i-am spus mamei ca parca simt ceva ce am simtit si aseara dar ca nu stiu sigur daca sunt contractii sau doar niste dureri normale.Pe la 4 am iesit cu mama la o plimbarica de o de ora ,timp in care am mai simtit iar aceleasi dureri inca de 2 ori insa tot foarte slabe.Atunci i-am spus mamei ca totusi tind sa cred ca am contractii ,ca doar ar fi si momentul de acum sa inceapa si ca nu cred sa fie vreo alarma falsa.
De la ora 6 seara au inceput sa ma apuce mai din juma in juma de ora slabutze si tot asa ,pe la 12 noapte deja erau cam la 10 minute ,la 1 noaptea m-am dus la spital ,mau controlat vaginal si mi-a zis ca nu sunt dilatata deloc iar apoi mau pus la monitor si mi-a zis ca contractiile au cam inceput cam la 5 minute insa sunt slabe.
Culmea ,iar eu are deja incepusem sa strang din toti dintii ,al meu sotz statea langa mine si ma intreba ca ,cum de stiu cand incep si se termina contractiile ,Bunnn ,mi se spune ca sa ma duc acasa si daca se rupe apa sa vin la spital iar daca nu se intampla nimik sa stept acasa si sa revin la ora 9 ,ora la care eu oricum aveam programare la spital ptr. un control.Ajunsa acasa , incerc sa ma pun in pat si sa ma culc ,dar de unde ,nici kip sa pot sa aorm ,simt ca durerile sunt rele rau si nu pot sa stau cu okii inkisi .Ma scol din pat ,zicand sa-mi las sotul sa doarma ca doar e obosit dupa o zii de munca si sa aibe timp sa se odihneasca .Ma duc la mama in camera o scol si i zic sa stea si cu mne ca eu nu pot sa inkid okii sa dorm caci durerile sunt prea rele si dese.Stam de vorba toata nopate ,vorbim de contractii de bebei de vrute si nevrute ,timp in are am contractii ba din 2 in 2 minute ,ba iar icep mai la 5 minute si tot asa ,mai rad ca poate ma lasa durerile pana la 9 dimineatza si nu voi naste nici azi ,iar incep si ma incurajez zicandu-mi ca totusi ar cam fi timpul ca doar nu oi ramane asa cu burtica si tot asa.La alte contractii ma doare asa de rau incat imi dau lacrimile in oki ,ba imi vine sa plang de emotii caci nu pot sa cred ca kiar a venit timpul si pentru mine si tot asa.
Si uite ca sa facut si joi 3.iunie si e deja 8 dimineatza ,asa ca ma duc sa-mi fac un dush,apoi mananc repede ceva ca ma luat si foamea si incep sa-mi dau seama ca durerile sau mai estompat si nu prea mai vin contractii asa dese ,ma gandesc ,oare mau lasat?Kiar nu nasc nici azi?Ma gandesc la voi si imi zic sa va anuntz totusi ca au inceput contractiile si intru pe internet sa va spun ce si cum apoi imi trezesc sotul ca sa mergem la spital.
Ajunsa aici ,iar se uita sa vada de dilatatie ,si wow imi zice ca am dilatatie de 3 cm ,sunt atat de bucuroasa ca incep sa tremur de emotii ,pana si kilotii mi pun invers asa de rau imi tremura mainile .Imi ice sa ma duc la monitor .Ma tine acolo o ora dupa care imi zice ca gata azi ma interneaza si ma mai pune si la eco la care iar imi zice ca bebe nu este intor cu spatele decat foarte putin si ca totusi nu ma baga inca in cezariana si ca ma mai lasa in travaliu ca ei spera ca poate se intaoarce intre timp.Ies din cabinet ,ma duc la sot ,ma uit in okii lui ,mie imi vine sa plang ,el e emotionat si parca i dau si lui lacrimile ,dar totusi ma imbarbateaza si-mi zice ca va fi totul bine si ca in curand o vom tine pe Ayumi in bratze.La care eu incep sa plang si plang si mai rau de nici eu nu stiam daca plang de emotii sau de frica nasterii.
Mi se da bagajul si ma urca la etaj in camera de travaliu , contractiile au inceput iar sa fie dese si le simt tot mai rele ,abia mai pot sa merg simt ca ma cocoseaza de durere ,imi da asistenta halatul ,apoi imi baga in fund 2 kestii de alea cu apa ca sa pot sa fac cacutza si imi zice sa astept vreo 3 minute si apoi sa ma duc la wc.Insa ea nu iese bine din camera ca eu deja simt ca dau sa fac pe mine ,i zic sotului ca nu mai pot sa astept si ca daca nu ma ridica acum din pat eu fac aici pe mine.El ma ridica ,imi deskide usa de la toaleta si intru si vaaaaii ce bine e .Apoi imi pun chilotii de hartie care mi i-a dat asistenta si un mare si enorm tampon si stau si astept si astept sa ma dilat .Il intreb pe Fumito (sotul)daca are idee cand nasc , ca eu deja simt ca nu mai pot .El da din umerii ,era si culmea sa stie Ma uit la ceas e de abia ora 12 si eu tot nimik ,dupa o noapte si o juma de zi de contractii eu tot nu am nascut,ufff cat o mai fii?
E se face intr-un final ora 3 pranz eu am contractii deja pe care le simt din minut in minute si sunt atat de dureroase incat nici sa respir nu mai pot .Simt ca ma sufoc apoi dau in voma si vomit pana ce stomacul imi ramane gol , nu ma mai tin nici macar in fund ,simt ca ma ia cu ametzeala ,iar Fumito e din ce in ce mai speriat si nu stie ce sa mai imi faca ,i simt mereu mana lui care ma maseaza pe spate ,stau cu spatele la el si cu fatza in perete si imi vine sa musc din perete de dureri simt ca mor si iar renasc dupa fiecare contractie ,si incep sa plang si sa tip ca eu nu mai pot si ca sa imi faca odata ceva ca altfel mor aici .Insa asistenta vine la mine din cand in cand si simt cum la cate o contractie isi baga doua degete in vaginul meu si nu imi spune nimik ,apoi eu o intreb cu disperare si cu speranta cat m-am mai dilatat ,iar ea imi zice ca inca putin iar eu o intreb iar daca stie cat mai am pana nasc ,iar ea iar imi da sperante si imi zice ca inca putin si gata.La 3:30 pranz se hotarasc sa ma duca iar la un eco ,dar cum sa ma ridic si sa merg eu pana acolo ,mi se pare un drum atat de luuunngg ,astept sa mi treaca o contractie si simt cum ma ridica din pat sotul ,o asistenta ma ia de un bratz iar sotul de un alt bratz si parca sunt mai mult tarata pana la eco ,ajunsa acolo doctorul zice hotarat ca gata ma baga in cezariana ca bebe nu sa mai intors deloc si ca daca ma mai lasa asa bebe intra in suferintza ,simt ca mi se umfla pieptul in mine de fericire ca voi scapa de aceste dureri si i zic grabit de frica sa nu se razgandeasca, ca sa imi faca ce vor ei nu mai sa scap mai repede ca altfel mor aici .
Si iar ma reintorc in camera mea de tortura si eu iar intreb disperata daca in operatie voi scapa de durerile astea ,mi se spune ca da ca mi se face anestezie si ca nu mai simt nimik ,mi se va amortii tot corpul insa voi fii constienta si ca nu voi dormii in timpul cezarienei .Ma bucur ,gata voi scapa de dureri,insa nestiind ca voi mai avea de asteptat inca vreo 3 ore .Insa acum aveam kipurile o sperantza stiam ca ,cat de curand totul va lua sfarsit si Ayumi va fi in bratze la mine.
Apoi la 18:25 fata mea Ayumi sa nascut .Eu am fost montata in pat cu perfuzii si cu sonda ptr a face pipi prin ea,corpul nu mi l-am simtit inca vreo 4 ore ,uff si tare rau era sa nu imi simt nici un fel de particica a corpului ,ma simteam asa neputincioasa ,3 zile nu m-am ridicat din pat din cauza sondei si a perfuziilor ,iar dupa cele 3 zile de abia puteam sa ma misc si simte-am ca ma doare rau burta si spatele.
In fine acum dupa o saptamana lucrurile au mai intrat in normal si incerc sa ma refac cat mai repede .Ma mai doare inca burtica si operatia insa sper ca va trece cat de curand.
Insa stiu ca sunt cea mai fericita mamica ,o am pe Ayumi care imi umple sufletul de bucurie .Sunt sigura si acum am intzeles ca toate aceste dureri si eforturi se merita.

Cam asta a fost povestea mea ,sper ca nu v-am plictisit cu ea .
Mult succes si o nastere usoara fetelor care urmeaza sa nasca si nu va speria-ti .La mine a fost asa din cauza ca fetitza mea nu era in pozitia care trebuia.Deci la voi sper si va doresc sa fie o nastere usoara si sa nu ave-ti parte de asa ceva.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Eryka
Eryka & bebelusha Ayumi (nascuta-03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

eryka, felicitari!
ce scumpa e ayumi, sa stii ca eu o vad ca seamana foarte bine cu tine!! sa va traiasca si multumim de povestea nasterii ei:)

mona si lia.

Mergi la inceput

getuta, nastere usoara si bebe sanatos!! curaj si doamne-ajuta!

mona si lia.

Mergi la inceput

fetelor dragi,

nu prea avem timp de birfe, eh?:) fiti sanatoase, linistite, bucurati-va de puii vostri, nu va stresati, dati-le laptic bun, mincati bine, dormiti deodata cu ei, mai ajungem noi sa si vorbim, nu?:)

botezul lui lia va fi in 27 iunie, duminica, la biserica ortodoxa romana de prin zona. avem nasi doi romani, sot si sotie, parintii victoriei (nascuta in 29 februarie, 2004!!), foarte draguti oameni si tare buni.... sintem niste norocosi, noi doi si mai ales lia!:)
azi am umblat toata ziua sa gasim luminare pentru botez...uff, da' greu a fost, ca nu se gasesc pe garduri...

acuma am terminat de scris invitatiile si ma duc sa fac un dus si apoi, hop la somn pina mi se scoala printesa. adica dus si apoi pompare - of-of, da' ce greu mai e....:)

cu drag............

mona si lia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Sunt colega Getei, la ora asta are dilatatia de 8 cm, Andrei e pe drum!!! Va tin la curent!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

La ora 9.58 s-a nascut ANDREI!!!
Getuta si Liviu sa va traiasca bebelul sanatos si fericit!!!

Mergi la inceput