Mamica de Mai-Iunie (43)
Raspunsuri
Iulia P. spune:
Eryka, asa cum spunea si Nally, si eu stiu ca preotul trebuie sa vina acasa, sa-ti citeasca, la 8 zile (eu stiam de 8, Nally spune 7), apoi mai vine la 40 de zile. Pana la 40 de zile nu ai voie sa intri in biserica. Bebe trebuie sa aiba cel putin 6 saptamani, ca sa poata fi botezat. Cam atat stiu in legatura cu acest subiect.
Irinel, multumim pentru detaliile de la nastere. Ai povestit frumos, nu ne-ai speriat prea tare. Bine ca totul s-a terminat cu bine, iar flacaul este sanatos si plin de viata. Iti doresc sa te refaci cat mai repede si sa ai laptic mult si bun pentru bebe.
Nally, multumesc pentru lansarea ideii de a ne astepta si pe noi, cele care nu am nascut deja, inainte de a lansa subiectul de bebelusi. Nu ne lasati singure!!!
Bebe Thomas sta cumintel si nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa de acolo, de la caldurica. Ii place prea mult la mami in burtica. Nici eu nu as vrea sa ajung la provocarea nasterii, dar pe bebe nu il pot grabi.
O zi frumoasa tuturor!
Iulia P. (inca ) si Thomas (38 saptamani)
iuliana c spune:
Buna fetelor si bb-ilor!
Irinel multumim pt povestea nasterii Refacere rapida si laptic mult si bun!
Mihaela cred ca esti nerabdatoare sa iesi la plimbare cu Horia.Intrebai de Laurina,o astept pe la mine si o sa scrie ea despre ce a mai facut
Nally esti o scumpica ca vrei sa ne astepti si pe noi
Eryka noi ne simtim bine...asa de bine incat azi am fost cu Dan la TIB si am vizitat toate standurile de acolo(am mers cat pt o saptamana )Am cumparat si cateva hainute pt Rares si jucari tare dragute din lemn.Cu jucariile o sa se joace Dan pana o sa mai creasca Rares
iuliana & din burtica (36+ sap.)
monet spune:
desigur ca va asteptam si pe voi, mamicile de iunie!!! cum nu?! haideti, haideti, bebelucilor, grabiti-va, cei care aveti termenul trecut deja sau va apropiati de el!
eu trec des pe-aici pentru ca, uite, si acum ma chinui la teza asta, bat-o ploaia, si apoximativ 90% din ce lucrez e pe computer, deci, cind ma satur si mai ales cind ma lasa bebeluba , vin sa vad ce-ati mai comentat!:)
eu am scos fata la plimbare prima oara cind avea 10 zile. dar de dus la medic (ca au fost problemioarele noastre cu lapticu'), ne-am dus cind avea ea 5 zile, apoi 6 zile, apoi 9 zile, tot asa, la rind! de pe la 2 saptamini, o scot fest afara, cind e vreme buna, si cite 2-3 ore. cel mai mult ne place afara si, pentru ca eu ii dau cu bibe (desi nu vad impedimente la a alapta in mijlocul naturii, chiar ii mai fain!:)), nu mi-am facut nici o problema sa o hranesc pe cite o bancuta in parc sau pe stadion (-ul unde facem ture de ne dor toate picioarele:)).
apropos de exercitii, mi-a venit dvd-u' cu 'pilates' si mama-mama ce m-am mai exersat ieri. in schimb, cu stupoare am observat ca, desi singerarea de lohie (saracie..., ce ma-nerveaza) o lasase foarte moale, de abia mai aveam ceva pata o data la 2 zile, ieri s-a apucat sa-mi curga iara. poate m-am opintit io prea de tot, ce ziceti? cum stati voi cu lohiile? cele cu cezariana, sinteti mai norocoase pentru ca, odata cu operatia, fac medicii si ceva curatare mai frumoasa acolo, nu ca la o nastere vaginala, unde nu se 'vede' sa se curete.
imediat mi se scoala printesina - pe care abia am reusit s-o adorm pe la 11:30am (de dimineata de la 5!!) punind-o in carut si facindu-ma ca ne pregatim de plecare. n-am plecat nicaieri azi, ca am vrut sa lucrez la ale mele (teza, ptiu!) si vad ca trucul cu carutu' a mers! dar sa stiti ca am imbracat-o frumos, ca si cum plecam!:)
madutz, nu, n-am botezat-o inca, dar de intrat in biserica am facut-o (si eu si ea) - ne-a 'dezlegat' popa:) - sau s-a 'facut':). n-am cazut inca de acord, eu si sean, in privinta nasilor - mare problema, vad!!!
va pup si va mai vad!
burtici, rabdare si curaj, ca toate lucrurile bune vin la timpul lor
mona si lia.
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Felicitari pentru noile mamicute, sa va traiasca sa fie sanatosi!
Mona, spor la teza aia urata, uf deci nu ia impresionat Lia pe profi, ca sa o lasi asa neschimbata..., las ca data viitoare o sa le placa si la mofturosi. Ce bine de voi ca va plimbariti asa mult.
Mihaela uraaa pentru internetul tau, eu cred ca l-au asteptat pe Horia sa vina si s-au si infiintat. Azi este a treia zi acasica...
Eryka, nastere usoara!!! principalul este ca Ayumi este bine
Irinel, refacere usoara, uite ca acum esti si tu acasica, ce mare bebe, bravoo
Irinusha, bine ai sosit la tine acasica, cum este, s-a acomodat bine Cris??
Nally, pupici pentru Sebi,ce cuceriri mai are la activ??
Flaviutza, de multe ori m-am intrebat de tine, lasa ca acum o sa iti revii si o sa fie bine
Iuliana, multumim frumos pentru gazduire
Noi suntem bine, fotbalistul meu este foarte vioi, chiar ma bucur ca a mai scris cineva cred getuta, de bebe ca da din picioruse, credeam ca numai bebe al meu este asa agitat. Maine mergem la control, sper sa fie totul bine apoi dupa-amiaza am vrea sa mergem la film, sa vedem daca poate si tati. Ma gandesc la maria cu gravidutele la mall
Gata ca am monopolizat de tot calculatorul lui iuliana, dar pana am mai citit eu ce si cum, ca de acum sunt cam in urma...
Multi pupici pentru bebici, mamici si burtici
Incerc sa va scriu si maine de la serviciu ca ma duc sa-mi i-au banii si ma mai plimbaresc si eu prin oras.
Laura cu bebita , sapt. 36+
Nally spune:
Fetele !!!!!!!!!! ce ziceti facem un album foto comun?
Adica ... atunci cand am terminat de nascut cu toatiliii sa adunam cate 1-2 poze mai aratoase de ale bebeilor nostrii si sa-i punem intr-un album comun!
Colectia de poze o putem incepe de acum! Eu una ma ofer sa le gestionez... daca se mai ofera cineva... e bine venita!!!!
Daca mai stiti si alte domenii in afara de webshots ar fi fain! o sa caut si eu intre timp si sa vad ce gasesc!
Asaaa.... sa avem si noi un album cu minunatiile noastre pe care le-am purtat 9 luni in burticile noastre si de care am vorbit atatea ore si atatea pagini pe net despre ei! mie mi-ar place sa ii vad pe toti la un loc !!!!!!!!!!!!!
Eu va pup si abia astept parerile voastre!
Nally si Sebastian
Mamica_de_mai spune:
Mamici si bb-lusi
1. Nally (5 Mai) Sebastian Ionut- nascut in 14 Aprilie 2004! (primul din listutza!!)
2. Laura22 ( 5 Mai) Justin- nascut in 20 Aprilie 2004!(2.900gr si 49cm )
3. Monet (2 Mai) Lia - nascuta in 24 Aprilie 2004! (3270 gr / 52 cm)
4. AndraM (15 Mai) Adelina Fabiana - nascuta in 26 Aprilie 2004! (2900 gr)
5. Alina33 (5 Mai) Dragos - nascut in 29 Aprilie 2004!
6. Flaviutza (5 Mai)Alexia Gabrielle-nascuta in 2 Mai 2004! (3,600 gr).
7. Irinusha (10 Mai) Cristian Mihai - nascut in 3 Mai 2004! ora 5.27 (3450 gr/53 cm/scor Apgar 10/10)
8. Heron (2 Mai) Adrian Dominic- nascut in 5 Mai 2004! ora 23:18 GMT (3,510 gr /54,5 cm).
9. AngiVa (23 Mai) Adriana Maria - nascuta in 5 Mai 2004! (3250 gr/ 51 cm)
10. Maria (15 Mai) Petru Alexandru - nascut in 6 Mai 2004! (2,800gr/49 cm)
11. Albinutza (9 Mai) Cosmin Alexandru -nascut in 7 Mai 2004! (3680gr/ 53cm)
12. Piatra Lunii (20 Mai) Ingrid Maria- nascuta in 10 Mai 2004! ora 00:02 (2,870 gr)
13. Lauraa (7 Mai) Lara Celine- nascuta in 10 Mai 2004! ora 12.00 (4,130 gr / 52 cm) Apgar 10/10
14. Anca (25 Mai) Radu Nicolae -nascut in 14 Mai 2004! (2800 gr/ 50 cm)
15. Tutus (18 Mai) Cristian- nascut in 15 Mai 2004 !(12:46) (3760 gr/50 cm)
16. Madutza (25 Mai) Ana Maria- nascuta in 17 Mai 2004! (4,200 gr/52 cm) scor Apgar 10
17. Ohaulica (7 Iunie) Cristina Veronica-nascuta in 18 Mai 2004! ( 2.900gr/ 52 cm) scor Abgar 9
18. DanaA (30 Mai) Stefan - nascut in 21 Mai 2004! ora 9 (2,700 kg / 48 cm)
19. Mamaleone( 21 Mai) Elena- nascuta in 21 Mai 2004! (4100gr/ 54 cm) scor Abgar 8
20. Mihaiuta (26 Mai) Horia -nascut in 22 Mai 2004!(3,250 kg / 50 cm)
21. Christina (31 Mai) Victor- nascut in 22 Mai 2004! (3.750 kg) scor Abgar 9
22. Anacami (9 Iunie) Sebastian Alexandru - nascut in 26 Mai! (2840gr / 48cm)
23. Irinel (9 Iunie) Daniel-nascut in 28 Mai 2004! ora 18:34(3,760 gr)
24. Oanna (5 Iunie) Codrin Ionut-nascut in 24 Mai 2004! ora 19:20 ( 3,950 gr / 53 de cm)
25. Cady (2 Iunie) Rares Andrei-nascut in 26 Mai 2004! ora 14:15 ( 3.550 gr/ 50.5 cm) scor Apgar 9, apoi 10
26. Anculina( 27 Mai) Maria Carolina - nascuta in 26 Mai 2004 ! ora 17.30 (3.100gr/ 51 cm) scor Abgar 9 si 10 la 5 minute
27. Eryka (25 Mai) Ayumi - nascuta in 3 Iunie 2004! ora 18.25 (3028gr / 50.5cm)
--------------------------------------------------------------------------------
Viitoare mamici
1. Acris (25 Aprilie) Amalia Elena
2. Mirela G (3 Mai) Ioana
3. Teodora D (5 Mai)
4. Manuclau (8 Mai)
5. Oanaesn (9 Mai)
6. Lore71 (6 Mai) Radu
7. Tantica (15 Mai)
8. Gabria (21 Mai) Petru Filip/Constantin
9. Anaraluca (23 Mai)
10.Chgeni (25 Mai)
11.Iuly 26(25 Mai)
12.MariaP (25 Mai) Alexandru Stefan
13.Catusha (26 Mai) Ilinca
14.Dana (30 Mai)
15.Diana Negescu (1 Iunie)
16.Clau (2 Iunie)
17.Gabitza_ro (4 Iunie)
18.Iulia P (14 Iunie) Thomas Anthony
19.Cindy (15 Iunie) Mara
20.Getutza (16 Iunie) Andrei
21.Laureta (18 iunie)
22.Ioana (20 iunie) Patricia Maria
23.Iuliana (28 Iunie) Rares
24.Ralu (28 Iunie) Maria
25.Laurina (29 Iunie)
Scorul
18 / 29 / 4
Eryka spune:
Fete cred ca astazi nasc. Mau luat contractiile de aseara ,am fost azi noapte la spital caci deja erau cam la 5 minute ,mau pus la monitor si la controlul vaginal a reiesit ca inca nu sunt dilatata Asa ca mau trimis frumos acasa sa ma mai odihnesc si sa reveni mai tarzior,,peste o ora ma voi duce iar .Ce pot sa va spun este ca ,nu m-am putut odihni deloc ,caci contractiile sunt groznic de durerose (nu ma asteptam sa fie kiar asa)Oare kiar nasc astazi?Tot nu-mi vine a crede.Mi-e frica sa nu mint singura sau sa ma insel.Durerile le am de o noapte intreaga ,sper sa ma fi dilatat si au devenit mult mai intense si mai dureroase.Cam atat Daca voi naste ,va da cineva de veste .
Eryka & sufletica din burtica(41,1 sapt.)
Iulia P. spune:
Nally, foarte buna ideea cu albumul comun.
Eryka, mult curaj si nastere cat mai usoara!
Noi am fost harnici astazi: am spalat lenjeria pentru patutul lui bebe (maine il aranjam frumos) si am fost si la plimbare, in parc.
Iulia P. si bebe Thomas (38 saptamani)
monet spune:
eryka, mult curaj si nasterea cit mai usoara! poate ai si trecut deja!!! cu brio!!!
mona si lia.
monet spune:
nally, ideea ta cu albumul de poze e excelent. eu stiu un alt site de poze, fain de tot.
uite, au am aici niste poze si ala e site-ul:
http://www.imagestation.com/album/?id=4286834073&mode=invite&slideshow=1
deci: www.imagestation.com
mi se pare mai bun decit webshots.... asta-i doar parerea mea. ne mai uitam.
va pupicim, mergem sa facem baitz!
mona si lia.