FIV 13

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele, cat costa mai exact menogonul in Ungaria? Vreau un pret actual..., cineva mi-a zis ca e cam 12 euro...

Eu trebuie sa i-au 50 de fiole ,plus ala cu D, imi scapa numele...cat m-ar costa?
Eu fac procedura lunga, din cauza varstei...

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

anis, greu de spus cat costa acum, au trecut cateva luni de cand le-am luat, dar nu cred ca s-a schimbat dramatic. suna la dna Szabo: 0723 167 501 (sambata sau duminica).

eu am dat 38 euro pe 5 fiole de menogon si 135 euro pe diphereline + 30 euro comisionul dnei Szabo.

te pregatesti de FIV? bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Anis, mie mi-a luat cineva menogon din Debrecen in aprilie.

Cutia de 5 fiole a costat 9390 forinti
Cutia de 10 fiole a costat 17889 forinti.
Sunt preturile de pe bon. Acu 1 ft = 162 lei.

Cred ca ar fi bine sa cuperi cu 5 fiole in plus fata de ce spun medicii. Mai bine sa-ti ramana decat sa cumperi la urgenta la pret de spital (cum am patit eu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

FELICITARI !!!!!!
Tia,Ileana,Oanamagda,sunteti niste invingatoare.
Ma bucur mult pt voi si va doresc sa va bucurati de minunea celor 9 luni de sarcina si sa aveti bebei frumosi si sanatosi.
Mai mare dragul sa intru la subiectul asta.Nu mai intrasem de mult timp si azi...ce surpriza placuta!3 fete care au reusit!
Am citit din urma,inclusiv tot ce era la FIV 12.
Din nou trag concluzia ca SE POATE,chiar si atunci cand am pierdut speranta.

Jasmine
15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

TIAILEANAOANA MAGDA

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Ma alatur si eu formatiei de uratori .........Felicitati Oana Magda!
Se pare ca petele maronii au fost de bun augur sezonul asta
ana
Hei ..........chiar am tras dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ar fi trebuit sa-l fac acum in iulie...dar am renuntat ,l-am lasat pt septembrie...stiti voi cu sansele cu procentajul, cu anotimpul..si pana una alta aproape 90% m-am hotarat sa-l fac aici ,nu la Buddapesta.

Luna care vine ajung pe la unguri si din cauza asta as vrea sa le cumpar deja...macar de as ramane cu ele

De ce sa o sun doar sambata si dumnica pe Dna Szabo,numai atunci se poate? Si la ce ora? Stie romaneste?

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Dna Szabo lucreaza la o farmacie in Ungaria, de unde si aduce fiolele in cantitati industriale iar in week end vine acasa, la Arad. Vorbeste cu ea inainte de a ajunge in zona, sa aiba timp sa le stranga pe stoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Felicitari Tia, Ileana, Oanamagda!!
Sa ne-ajute Dumnezeu sa ramana sectiunea aspirantelor goala si admin s-o desfiinteze

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Felicitari OanaMagda,sarcina usoara si sanatos
Ilie si Suzana felicitari si voua,asteptam confirmarea
Valentina

Mergi la inceput