FIV 13

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

eu am facut fiv +icsi, dar nu din cauza sotului, ci pt ca in istoria noastra aveam 2 fiv nereusite; embriologul a vrut sa obtina cit mai multi embrioni buni;
eu intotdeauna am stiut ca voi avea copilul meu; fac tratamente de 6 ani, si nu din astea usurele, chiar de la inceput am facut laparoscopie, injectii de stimulare a ovulatiei, inseminari, 2 fertilizari; eu sunt convinsa ca trebuie bani, speranta si perseverenta; trebuie sa fim tari si sa nu uitam ca luptam pt cel mai drag "lucru" din lumea asta; acum am ceva probleme cu sarcina, dar daca nu va fi sa fie acum, cu siguranta va fi data viitoare;
urez succes de pe acum fetelor care se gindesc la fiv pt toamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Dragele mele invingatoare, am lipsit de luni seara de aici si gasesc puzderie de gravidutze.
Felicitari tuturor si nu uitati sa fiti in continuare curajoase, optimiste si pline de speranta, pentru ca aceste lucruri se intampla cu adevarat!
Va pup pe toate cu aceesi dragoste si sa stiti ca m-am rugat pentru fiecare in parte si am fost cu gandul la voi. Ma simt mult mai bine cu voi fericite!
Sarcina usoara si sa aveti grija de voi se de bebelusii nazdravani!

Anemona

PS Voi mai disparea pana la sfarsitul saptamanii viitoare, sa nu ma dati absenta de aici, ca sunt motivata!
La inceputul lui iulie voi face cezariana si sper sa va dau si eu o veste la fel de frumoasa si incurajatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Oanamagda, felicitari pentru optimismul tau si multumiri pentru incurajari!
Nu ne spui ce se intampla cu sarcina ta?
Impreuna la bine si la rau, nu?
Suntem aici, cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Felicitari fetele!!!
MARA
TIA
ILEANA
JA
OANAMAGDA
SUZANA

Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Fetelor, cele care ati facut FIV, va rog sa ne spuneti si noua (celor care ne pregatim pt. primul FIV) cam ce "retete" vi s-au prescris. Adica ce medicamente, in ce zile, in ce doze si eventual in ce oras. Am putea face aici un "retetar" ca sa ne facem fiecare o idee despre ce tipuri de tratamente se prescriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele, nu am reusit sa dau de Dna Szabo, telf dansei a fost inchis ,si sambata si duminica. Cum sa i-au legatura cu ea??

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilie spune:

Acum cateva zile va rugam sa nu inchide-ti cumva acest subiect pentru ca ... venim si noi.

Ne pare rau, dar din punctul nostru de vedere ... il pute-ti inchide.

Nu v-a putem da vesti bune, de fapt sunt cele mai proaste. Test negativ.

Nu ne ramane decat sa o luam de la capat, sa trecem peste acest moment si sa speram in continuare. Probabil ca inca nu ne-a venit randul, probabil ca asa trebuie sa fie, probabil ca ....
Oricum , aceasta nereusita ( a 2-a), nu face altceva decat sa ne intareasca convingerea ca trebuie sa reusim pana la urma. N-a fost acum, sigur va fi data viitoate . INTOTDEAUNA VA FI O DATA VIITOARE.
Speranta ca intr-o ZI v-om fi parinti, nu va dispare.

Toti trebuie sa fim optimisti , sa credem , sa speram.
Un lucru pe care-l obtii cu mari sacrificii , este cu atat mai valoros cand il primesti.

Ramanem in continuare cu voi.
Ilie & Suzana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ilie&Suzana imi pare rau!Data viitoare trebuie sa fie bine!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by anis

Fetele, nu am reusit sa dau de Dna Szabo, telf dansei a fost inchis ,si sambata si duminica. Cum sa i-au legatura cu ea??

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Farmacia KYGYO PATYKA
Dnul. Docs Janos, spui ca vrei sa vorbesti cu Dna Szabo, vezi ca nu stie boaba romaneste

Tel: 00 36 20 9428 368
5600 - BEKESCABA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Imi pare rau Ilie.
Suntem alaturi de voi.
Ai dreptate , intotdeauna EXISTA O:" DATA VIITOARE!"
Este bine sa avem speranta.

Mergi la inceput