FIV 13

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Ilie, Giugiuca: Va fii bine data viitoare. Aceea e sansa voastra, nu uitati!
Ilie: Nu stiu daca sfatuiesc bine dar poate creezi un subiect nou : cine are nevoie si lista de medicamente care v-au ramas. E pacat sa expire. Sau vorbiti la clinica/spital poate stiu asistentele cine are nevoie.

Ja, Tia: Felicitari pentru ochisori. De acum incepe miracolul urmator: creste bebe!

Gabi: Tu ai rezolvat pt FIV in toamna, e ok cu banii?

Pia, Raluca: Toate bune la voi? Va pregatiti de vacanta si apoi de o incercare reusita in toamna?

Pia, Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

probabil si eu voi incerca FIV la toamna ...
are cineva un deviz de cheltuieli si pentru FIV-ul la Giulesti?
inclusiv costurile de stimulare pentru personalul medical...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

merci mult pt raspuns Tia, sper sa fie bine.... O sa va tin la curent cu noutatile, oricum eu o sa incep tratamentul si apoi pe la sfirsitul lui iulie o sa fac fiv.va pup

Mergi la inceput

Ina, unde faci FIV, la Medsana sau Giulesti?

Mergi la inceput

la Giulesti cu d-na doctor Laura Dracea, de ce? Ai facut tu? Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ina,la Gulesti costa 1900 $ FIV+ICSI.Medicatia din Ungaria 600 euro cum spuneau fetele.Depinde ce iti da,unele sunt mai scumpe...

Monbb,din pacate nu am rezolvat nimic cu banii de FIV...in toamna nu avem de unde sigur.Am inchis toata afacerea noastra.Am trecut prin niste momente cumplite.Sotul meu a facut diabet din cauza stresului.Acum ne vom angaja amandoi pe undeva si cand va da Dumnezue vom face FIV...poate ca in primavara urmatoare.

Gabi.

Mergi la inceput

Cam asa auzisem si eu, oricum am sunat la spital si medicamentele ma costa in jur de 800 $. Imi pare rau pt voi, dar o sa vezi ca o sa se rezolve. sa stii ca si eu am avut mari peripetii cu banii pina sa-i am ,dar sper sa fie cu noroc.Pupici

Mergi la inceput

Ina, medicamentele se iau mai ieftin din Ungaria, poate n-ar fi rau sa incerci, daca mai ai timp ..
Cum ai ajuns la Laura Dracea?

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa fac, sa merg eu in Ungaria? nu am cum.La Dracea am ajuns printr-o cunostinta care facuse vitro la ea si care a reusit a doua oara dupa decongelare. Parerea mea este ca e un medic foarte bun si am incredere in ea. Am facut si 2 inseminari cu ea dar...nimic. Sper sa am mai mult noroc acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ina,il poti trimite pe sotul tau acolo.Fetele iti pot da telefonul.Ele au discutat de curand cu aceea doamna.

Si eu noul FIV vreau sa-l fac la Giulesti cu Dracea...asta cand vom avea banii...uneori mi-e frica sa risc iarasi.Sunt bani multi dar sunt inebunita sa fac al doilea bb...Si eu am reusit cu embrioni congelati ...deci ar veni din a doua incercare numai ca am facut la Medsana.

Gabi.

Mergi la inceput