FIV 13

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Ilie si Suzana, imi pare rau! Acum trebuie sa treceti peste aceasta etapa privind in viitor. Stiti ca va veni si randul vostru si trebuie doar sa aveti rabdare si incredere. Sunt cu gandul alaturi de voi si sper pentru reusita viitoarei incercari.
Cu drag,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Se vede treaba ca dupa atatea vesti, toata lumea a obosit.
Totusi tineti-ne la curent, care sunt primele senzatii, cand are fiecare prima ecografie, care sunt planurile pentru incercarile urmatoare.

Numai bine
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilie spune:

Se pare ca intr-adevar lumea a mai ... obosit
Deja, noi, ne facem planuri pentru .... data viitoare

Speram sa reusim sa schimbam medicamentele , sau sa le vindem ...
... ar fi pacat sa mai cumparam, inca o data tratamentul...

Asteptam vesti si de la celelalte

Ilie & Suzana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Ilie imi pare tare raau....
Am fost la prima eco si se pare ca e totul bine...4.6 sapt,15.5mm.......continui cu 6 utrogestan pe zi....in rest Marinescu e f scump la vorba,iar eu simt nevoia sa-mi confirme de zeci de ori ca totul e ok.

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ilie,inca nu congeleaza embrioni la Timisoara?Sa inteleg ca i-au pus pe toti 5,nu?

Of

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Cred ca trebuie sa apara fete noi pe aici care vor face FIV in toamna!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

Buna la toata lumea..
V-am citit zilnic, dar n-am mai indraznit sa scriu...
La felicit din inima pe toate fetele care au reusit si ne-au dovedit ca se poate.
Eu mai am 4 embrioni congelati si ma gandesc sa mi-i pun dupa ce ma intorc din concediu in august...Poate de data asta o sa am si eu noroc...
O sa ma leg de pat si nu o sa ma gandesc decat la lucruri frumoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

vin de la prima ecografie, avem un samburel de 9.4 mm si suntem foarte fericiti Ancar a fost multumit si a spus ca se incadreaza in limitele normale.. cand m-a vazut asistenta de la spital a zis: "iar ecografie?" Ancar, foarte mandru: "avem sase gravide in lotul asta, a fost un lot extarordinar".. nu l-am vazut niciodata asa fericit si mandru. daca imi amintesc bine, cred ca a avut 12-13 paciente..

fetelor, sa nu va pierdeti speranta, bb vine...

pupici si sa auzim de alte burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Buna Fetelor , spuneti-mi si mie care din voi a facut icsi si cat a costat-o cu tot cu medicamente.Trebuie sa fac si eu luna viitoare si sunt cam nedumerita. merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

noi am facut la medsana: 1900 euro FIV, 500 euro ICSI www.medsana.ro

tratamentul cu menogon (50 fiole) si diphereline (1 fiola de 3.75 UI) a fost 550 euro, dar le-am luat din Ungaria (sunt cu mult mai ieftine decat in RO).. ma adaugi pregnyl-ul si utrogestan-ul, dar sunt rezonabile fata de celelalte.

tinem pumnii

Mergi la inceput