Isus si casnicia de azi

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"Asa ca am abandonat lupta, in Mainile Lui, si chiar incepusem sa ridic lucrurile fluierand... nu ma mai durea deloc, mi-am dat seama ca el efectiv avea alt sistem de gandire, pentru el momentul descaltarii de ciorapi era un prilej de gandire la ce sa mai faca sa asigure hrana suficienta familiei, sau la vreun montaj neterminat la lucru...

si surpriza: dupa un timp incep sa gasesc ciorapii si tricourile murdare in cosul de la baie!!!

Desigur, cat traim aici pe Planeta asta, inca nu suntem perfecti, si mai sunt momente cand inca le mai gasesc insirate, dar efectiv nu mai e problema. Face parte din sirul treburilor casnice, pe care daca nu inveti sa le faci cu bucurie, trece viata pe langa tine..."

Felicitari
asa trebuie sa gindeasca toate femeile si nu revolutionar genul Conchita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Guestus

"Asa ca am abandonat lupta, in Mainile Lui, si chiar incepusem sa ridic lucrurile fluierand... nu ma mai durea deloc, mi-am dat seama ca el efectiv avea alt sistem de gandire, pentru el momentul descaltarii de ciorapi era un prilej de gandire la ce sa mai faca sa asigure hrana suficienta familiei, sau la vreun montaj neterminat la lucru...

si surpriza: dupa un timp incep sa gasesc ciorapii si tricourile murdare in cosul de la baie!!!

Desigur, cat traim aici pe Planeta asta, inca nu suntem perfecti, si mai sunt momente cand inca le mai gasesc insirate, dar efectiv nu mai e problema. Face parte din sirul treburilor casnice, pe care daca nu inveti sa le faci cu bucurie, trece viata pe langa tine..."

Felicitari
asa trebuie sa gindeasca toate femeile si nu revolutionar genul Conchita

Guestus, ai vrea tu! Nu toate sunt genul asta indulgent. Eu una ma numar printre scorpii. Ce nu e la locul lui, ajunge la gunoi.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia B. spune:

Probabil stati foarte bine cu banii, sa tot cumperi ce arunci la gunoi...

"Eu una ma numar printre scorpii."
Si iti place de tine asa? Cand pui capul pe perna seara, esti multumita de tine?
Asa ai vrea sa ramai in amintirea celorlalti dupa ce mori?

Mergi la inceput

Te intrebasem cu toata prietenia, ia-o ca de la sora ta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Emilia B.

Probabil stati foarte bine cu banii, sa tot cumperi ce arunci la gunoi...

"Eu una ma numar printre scorpii."
Si iti place de tine asa? Cand pui capul pe perna seara, esti multumita de tine?
Asa ai vrea sa ramai in amintirea celorlalti dupa ce mori?

S-ar parea ca-ti lipseste simtul umorului. Fiecare e asa cum l-a lasat Cel de Sus!

,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

cl

Mergi la inceput

Emilia, ca tot ai spus "ca pentru sora mea". Tot asa am sa-ti raspund si eu. Pe mine viata m-a invatat un lucru: sa nu ma las calcata in picioare. Ca de bun ce esti, de multe ori esti luat de fraier. Sa-l tratez pe fiecare om, dupa cum ma trateaza el pe mine. Imi pare rau, dar nu sunt genul care sa intoarca obrazul celalalt la o palma data. Pur si simplu nu pot. O vreme am facut si asta. Dar m-am dezmeticit. Un fost profesor de-al meu mi-a zis odata "nu-i mai da numai miere sotului tau, ca n-o sa mai aprecieze. din cand in cand si cate o acritura." Avea mare dreptate. Ce sa-ti mai spun, decat ca unele persoane sunt comode si daca nu le stimulezi, impulsionezi putin, te chinui mult si nu merita? Daca nu ceri ajutorul, nu ti se va da, nu? Si comoditatea asta, face parte din simtul de conservare, nu? Nu vreau sa intru intr-o polemica cu tine, dar, sincer, gandeste-te, cati dintre sotii nostrii, daca am strange noi in urma lor, ar mai face ceva. Ar vedea ca toata casa e pusa la punct si ar fi super linistiti si multumiti, iar noi super obosite. Nu le putem face pe toate, mai ales cand avem si copii. Sper ca nu te-ai suparat pe mine, dar eu asa vad lucrurile, asa sunt eu. Asta este.

PS Mi-am adus aminte de o povestire de pe forum, regret, nu mai stiu a cui a fost, care si-a dezvatat sotul de a mai lasa lucrurile murdare prin casa, punandu-i chilotii murdari in geanta de serviciu. A doua zi, avea tipul o sedinta importanta. A scos dosarele. Ce credeti ca a aterizat pe masa, sub privirile amuzate ale celor din jur?

Claudia

Mergi la inceput

asta e dezavantajul forumului, ca nu poti beneficia si de comunicarea non-verbala...

Si eu glumisem cand am raspuns de aruncatul la gunoi, dar, ma rog...

si apoi multe adevaruri se mai spun si in gluma...

oricum, iarta-ma daca n-a fost genul tau de umor la care sa tii!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Emilia B.

asta e dezavantajul forumului, ca nu poti beneficia si de comunicarea non-verbala...

Si eu glumisem cand am raspuns de aruncatul la gunoi, dar, ma rog...

si apoi multe adevaruri se mai spun si in gluma...

oricum, iarta-ma daca n-a fost genul tau de umor la care sa tii!

Emilia, nu am de ce sa te iert. Si, crede-ma, apreciez toate stilurile de umor. Fiecare e liber sa spuna ce gandeste, cum vede lucrurile si nimeni nu are dreptul sa-l judece!!!
,
Claudia

Mergi la inceput

ai dreptate, intrebarile mele poate au fost prea directe, si au lasat impresia ca judec.
Crede-ma, n-a fost intentia mea asta nici pe departe. De fapt de asta trebuie sa-ti cer scuze.
Ceea ce incerc eu aici, pe forumul asta, e sa incerc sa trezesc in voi intrebari cu privire la voi insiva, (si nu e obligatoriu sa raspundeti imediat, pe forum, mi-e suficient sa stiu ca va provoc la autoanaliza in gandurile voastre).

Vezi tu, Claudia, eu am fost si in situatia de a gandi exact cum ai scris un pic mai sus, apoi am incercat si altceva, felul lui Dumnezeu. Si... nu se compara vietile!
O sa mai raspund mai tarziu...

Mergi la inceput