Romani in Anglia!(postati aici!!!!)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sigur Miruna, sunt foarte incantat de ideea de a ne intalni! Cand veniti?
Din pacate nu stiu nimic de hotelul din Eforie Nord, dar daca vrei pot sa ma interesez de un hotel bun, daca imi spui ce te intereseaza la unul, dau cateva telefoane. Noi avem o casa batraneasca in Eforie Sud care e foarte aproape si ne vom muta si noi domiciliul cand veniti la mare. Daca o sa ai nevoie de ceva pentru bibici noi iti stam la dispozitie, avem chiar si un carut in plus (doar cu un loc din pacate).
Mai discutam detalii...
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cum ati gasit "babysitter"? Cat costa si cat de incerede sunt?
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti?
Eu nu am somn, e 23:43 si m-am gandit sa intru sa verific mailul si sa va salut...
Miruna, tocmai ti-am vazut bubuletzii, sunt tare scumpici! Sa va traiasca! Cum a fost si cum e cu doi?
Legat de nunta, adevarul e ca si eu mi-am dorit ceva restrans ca sa nu mai am atatea pe cap, dar a sarit toata lumea "Cum sa nu jucam la nunta? bla bla bla" incat nu prea am avut de ales... Marti ma duc la Buc sa imi iau rochia...
By the way si noi suntem in august la mare, in caz ca veniti poate dati un semn de viata.
Sanziana, hello! Mi-am permis sa ma uit si la pozicile tale (cateva!) si tin sa te felicit si pe tine pt puiutzul tau care e un scumpik! Abia astept si eu sa am un baietzel, desi Lari zice mereu ca fata scrie pe noi!!!!
A venit vacanta, da' maine incepe bacul! Deci mai sunt in activitate.
Va pup, o saptamana buna!
Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Salut fetelor!
Desi nu a fost vremea prea frumoasa in weekend-ul asta, totusi m-am distrat un pic si iata ca dupa 2 zile intru iar pe forum!
Sambata am fost la mare in Brighton, dar a fost cam frig si am stat la soare cu haine destul de groase pe noi :)))) E bine si asa decat deloc.Oricum marea e frumoasa, dar pietrisul ala de pe plaja ma cam scoate din minti!
Am planificat o iesire in Canterbury ca cica acolo ar fi plaje de nisip.Va rog, daca a fost cineva acolo sa imi spuna si mie cum e!E asa frumos cum se spune?
Miruna,felicitari si pt Horia!Bravo lui,e baiat mare de acum!Sa stii ca e f adevarat ca poti gasi persoane care sa aiba grija de bebei pt bani mai putini.De exemplu romani(sau alte natii)care vin cu un alt tip de viza care nu le permite sa lucreze sau care nu gasesc de lucru.Pot fi studenti part -time, femei mai in varsta,etc.Iti dau niste situri unde poti posta:www.romani.co.uk,si mai e unul cu smart group sau situri numai cu acest tip de anunturi
www.thegumtree.com sau www.familiesonline.co.uk(postarea unui anunt e gratis!).Ocazional te-as putea ajuta si eu ,dar e mai bine pt copii sa gasesti pe cineva stabil.Apoi mai e o varianta , in cazul tau(dat fiind ca nu ai o camera special amenajata pt aupair!)Poti gasi o fata aupair care are (sau a avut) o familie gazda cu care nu se intelege si doreste sa schimbe familia.Cazuri f frecvente! Ii poti plati intre 60-100£/sapt , depinde cate ore ai nevoie sa lucreze,dar tb sa ii oferi un pat unde sa doarma(nu neaparat o camera separata), mancare si sa fiti o familie prietenoasa pt ea!Atentie,in cazul asta verifica sa nu fie la sf perioadei pe care e acordata viza,pt ca voi e posibil sa nu fiti eligibili ca potentiala familie gazda,pt o eventuala reinnoire a vizei!Oricum solutii sunt!
Andra,iti doresc sa ai o nunta frumoasa , asa cum ti-o doresti si sa iei viza cat de curand!
Sanzi,te referi la babysitter in Romania sau iti tb un babysitter in Uk?Despre nanny, babysitter sau aupair te pot lamuri eu daca te referi la UK.Despre babysitter in Romania nu te pot ajuta sa te informezi.Vezi ca la Parintii intreaba, parintii raspund... erau niste mamici care aveau bona in Romania si poate te ajuta ele sa afli mai multe!
Pupici,
Cristina



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

in uk, da. Problema e ca noi am vrea sa ne mutam iar in Holbeach, eu lucrez la Luton, sau prin cambridgeshire...daca gasim o casa sa ne convina!
Sinzi si DAvid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

referitor la cazul lui Paul Ungureanu

( http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27241 )

ma pot organiza pe post de "pusculita" (plic sau virament) si sa le duc banii cand mergem in tara. Din pacate plecam de aici abia pe 10 iulie, dar chiar daca ii ajuta Domnul sa rezolve cu prima transa de bani Paul tot o sa mai aiba nevoie pentru urmatoarele rate. In drum spre casa trecem chiar prin Gura Humorului si ii pot lasa la bunica.
ce ziceti, ne mobilizam putin?


PS: am pus acest mesaj in mai multe subiecte in dorinta de a-l citi cat mai multa lume, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar eu zic ca merita... nu?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Buna la toata lumea.
Nu sunt o membra foarte activa pe forum dar va citesc de multisor.Am si eu o intrebare pt. fetele de aici.Ce pot sa imi spuna despre viata in Anglia ,mai precis Londra.Ce preturi sunt la apartamente(de inchiriat)cum sunt scolile,cam cat cheltui pe luna.super-lia vad ca tu esti acum in U.S si ai zis ca ti-a placut "ENORM"in Anglia.Poti sa imi spui si mie unde ai prefera sa stai?Noi stam in Bay Area de cativa ani vreo 5 si pot spune ca m-am obisnuit aici.Nu stiu daca se merita sa plecam.
Mercic anticipat.
Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna! Ce mai faceti?
Cris, multzam pt urari, saptamana asta mi-am luat rochia, e bleo cu alb si tare draguta si nu a costat nici mult. Mai mult m-a costat sa iau floricele de pus invitatilor, funde si baloane pt masini, invitatiile etc. Abia astept sa vina mai repede sa stiu ca scap de asta...
In rest, aici e in sfarsit cald si bine, parca prea cald acum.
Buna, Katy! Vrei sa dai SUA pe Anglia? Eu sunt in Romania acuma dar in august o sa ma mut in Londra cu sotul meu acre deja e acolo. Noi de exemplu dam 875 de lire pe o casa cu 3 dormitoare si se imparte chiria la cati suntem, adika 6. Apoi mai ai de platit curentul, gunoiul, telefoane...e destul de scump. In SUA cum e?
Fetelor, va pup dulce, sa aveti un weekend reusit!
Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Greetings !

Katy - Londra e nenorocire ca preturi. Chiriile pentru apartamente decente sint ridicol de mari. Multi tineri stau in flat-share, dar daca vrei ceva de bun simt numai pentru tine, doua camere incep de pe la 700 in zone normale. Poti gasi si mai ieftin dar in zone mai .. neplacute. Scolile sint o loterie - din ce am inteles - Voljena e mai in masura sa-ti spuna. Una peste alta, totul e scump si trebuie sa ai un job ok ca sa te simti bine.
Vremea e cu totul diferita de Bay area - de exemplu, de citeva zile tinem caldura pornita ca noaptea avem sub 10 grade in Londra...
Cu toate astea, Londra e intr-adevar fascinanta, trepidanta, e o lume unica si avem mare noroc ca putem locui aici.

Motanik - cind vii in August ? Ne aduci si noua niste tort (hihihi) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Motanik si Mirupati multumesc pentru raspunsuri.Cu preturile stiu ca stati "rau"dar avand in vedere ca nici aici nu imi e rusine cu ele m-am gandit ca nu asta ar fi principalul impediment.Noi platin 1300$ pentru un apartament cu 2 dormitoare. .Partea proasta e ca aici eu nu pot lucra pe cand acolo as avea drept de munca de la inceput.
Scolile si aici sunt diferite depinde de zona unde locuiesti.Pe mine ce ma sperie e sa o iau de la inceput inca o data si... (nu radeti va rog)condusul masinii pe invers.Iar lucru care imi place cel mai mult aici e vremea superba.Soare tot anul doar vreo 2 luni pe an cu ploaie.Ce il atrage pe al meu sot acolo e faptul ca obtii viza de emigrare si din punctul asta de vedere situatia e mai sigura.(el lucreaza in informatica).Si inca ceva:am vazut pe internet ca scolile se termina pe 20 iulie si incep prin septembrie.Stie cineva cand anume?Mie mi se pare foarte scurta vacanta.
Katy

Mergi la inceput