Ce gatim azi (propus de schuster-laura) ???
Raspunsuri - Pagina 6
Theodora spune:
Azi am facut PASTICIO,e o mancare ce macaroane,carne tocata si sos beshamel.Aici reteta mea:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11608&whichpage=4
Theodora, Alexandros, Yannis POZELE NOASTRE: web3
13.August.2004 Jocurile Olimpice Atena 2004
http://www.athens2004.com/athens2004/
danyce spune:
ieri am facut paste cu sos de cascaval si somon la cuptor
Azi fac o mancarica de fasole verde si niste cotlete de porc pe langa. Oricum, pt. noi 2 ajunge.
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
saphir spune:
Ieri am facut salata de avocado si varza calita la cuptor cu carnaciori afumati, acrita cu bors si mancata cu ardei iuti (tava deja e goala) si astazi cartofi prajiti cu cascaval ras, oua prajite si carnati de casa cu mujdei si salata verde. Acum pe seara, vreau sa fac o crema de zahar ars, ca ma gandesc la ea de 2 zile
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos
conchita spune:
mmm, ma duc sa fac pui pe varza la cuptor, mi-ati facut pofta. am retinut si sugestia cu iaurtul, multumesc Milia
Authority Zero
Donia spune:
Azi mancam cartofi frantozesti, mancarea mea preferata!
Parca vad ca de la atata mancat o sa mi se faca somn la cursul de engleza.
Ce-as mai manca si eu niste varza, dar de ceva timp ma balonez rau de la varza. Totusi, cred ca daca as combina cu Triferment as risca si eu.
Milia spune:
quote:
Originally posted by Donia
Ce-as mai manca si eu niste varza, dar de ceva timp ma balonez rau de la varza. Totusi, cred ca daca as combina cu Triferment as risca si eu.
Uite ce-a postat Caroline la un alt subiect:
Initial postat de Caroline
Apropo de varza, daca aveti ceva dificultati cu digerarea ei, opariti-o in prealabil ca pe spanac (in apa cu sare clocotita – o puneti acolo (evident, tocata), si cand da semne de “clocot” o scoateti si o lasati intr-o strecuratoare cam 15 minute), apoi o puteti gati cum doritzi voi. Cunosc metoda de vreo 10 ani, cand sotul meu a fost bolnav de hepatita si asta era recomandarea medicului. Eu asa o gatesc de atunci.
Donia spune:
Multumesc mult, Milia!
Sa stii ca am sa incerc asa, ca de teama nu am mai mancat varza de vreo doi ani. Am emotii, dar mi-e pofta de cate ori vad varza in magazin.
Idora spune:
Eu cam de 2 saptamani fac doar mancare din peste!E tata in vizita la mine si cum adora pestele sunt nevoita sa-i fac pe plac. Slava Domnului, asa ceva am tot timpul!!Eu nu sunt chiar atat de inebunita sa mananc peste zi de zi dar macar cu ocazia asta fac o cura de peste care e foarte sanatos.
Astazi am facut ciorba din peste si icre de peste, o reteta dobrogeana, tata n-a mai mancat din vremea copilariei lui si-i era dor!! Se aseamana la gust si se face exact ca ciorba de burta, e foarte buna.Felul doi am facut plachie de peste!!
Ieri am facut ciorba chinezeasca de peste si peste pane cu mamaliga si mujdei!!
Caroline spune:
quote:
Originally posted by Idora
Astazi am facut ciorba din peste si icre de peste, o reteta dobrogeana, tata n-a mai mancat din vremea copilariei lui si-i era dor!! Se aseamana la gust si se face exact ca ciorba de burta, e foarte buna.
Idora, da-mi si mie minunata reteta dobrogeana de ciorba de peste si daca mai ai alte retete de peste pune-le si tu pe forum. Eu sunt mare amatoare de peste dar nu stiu sa-l gatesc de loc, doar la cuptor si pe gratar... aaa.... si prajit. In rest ... nimic, nici saramura nu stiu exact cum se face.
Multzumesc,
Caro
danyce spune:
Chiar asa, da-ne reteta de ciorba de peste, Idora. Mi s-a facut o pofta..........
Eu am facut azi Babi Pangang, o mancare asiatica cu sos dulce acrisor de rosii, cu legume si carne si garnitura de orez. Maine inca nu stiu ce fac, dar voi raporta cu siguranta.
Pupici,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic