Ce gatim azi (propus de schuster-laura) ???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Salutare fetele! Desi imi place sa gatesc, nu prea am timp si de multe ori imi gateste mama, dar si asa o sa va spun ce am de mancare: Am ciorbita de vitel cu ou si smantanica si chiftelute. Si azi cand ajung acasa o sa fac varza dulce cu pui, desi nu am facut niciodata pana acum, pt. ca nu-i place sotului,dar am citit aici si asa mi s-a facut o pofta...
Va pup!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Vai, fetele, ce pofta mi-ati facut de chiftelute...
Eu lucrez si ajung acasa pe la 19-20, asa ca nu gatesc decat cartofi prajiti si cu friptura sau ceva de genul asta, dar maine am sa fac si chiftelute, ca tare bune sunt.
In week-end am facut salata de macrou afumat cu cartofi, ceapa verde si maioneza. E super buna, puteti sa incercati.

pupici si pofta buna!

irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

azi: tocanita din carne de vita (cu rosii si niste mazare pt gust si sos) si bucatele de bacon si carnat iar ca, garnitura piure..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GratielaCristea spune:

Buna fetelor!
Si eu am problema gatitului.
Ieri am avut peste prajit cu mamaliga,branza si smantana,mujdei sau saramura(la alegere).
Azi am facut o ciorba de vacuta acrita cu zeama de varza si un pilaf cu carne de pui.
Pofta buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Sambata am facut pui cu cartofi cu sos de rosii la cuptor,si am avut si duminica!
Am taiat puiul de seara,am pus sarea,piperul,oregano,putin usturoi,sos de rosii,am taiat o ceapa si un ardei gras si le-am pus la marinat pana a doua zi...A iesit delicios,daca aveti timp pentru aceasta operatie,v-o recomand,mancarea capata un gust deosebit.

Azi am facut tocanita de legume,ca am mancat multa carne in ultimult timp,fasole verde,conopida,dovlecei si cartofi.Ca de obicei,gemenii au apreciat gatitul meu! Cit ma bucur ca nu sint mofturosi!!!

Despre chifele,incercati si cu carne de pui,eu fac pentru pitici si sint delicioase!

Theodora, Alexandros, Yannis POZELE NOASTRE: web3

13.August.2004 Jocurile Olimpice Atena 2004
http://www.athens2004.com/athens2004/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandanescu spune:

Ce zice-ti de niste poale brau?????Le-am facut vineri au iesit...intrebati-o pe draga noastra SYMPA.Tot etajul a poftit la placintele mele...

Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

azi am mai avut ciorbita de pui aita si am mai facut cartofi prajiti cu gratare si linzer cu mac.
Maine vreau sa pregatesc peste cu tagliatele cu sos cu smantana si ceva legume, cred ca o mancarica de fasole verde.

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

azi am gatit ca la popota, nus ce m-a apucat :)) aperitive cu pateu de ficat, humus, branza Feta, masline si icre, meniul principal fileu de peste cu dovlecei prajiti in ou si cu mujdei de usturoi, la garnitura am mai pus si broccoli cu ardei rosu si ciuperci, plus un castron mare de salata cu toate cele, am facut placinta de spanac reteta de la Lexi,iar la desert tort, pepene si salata de coacaze, mure etc. si abia astept sa le mananc, numa omu meu sa-mi vie acasa mai repede. :))

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

quote:
Originally posted by infofun
Si azi cand ajung acasa o sa fac varza dulce cu pui, desi nu am facut niciodata pana acum, pt. ca nu-i place sotului,dar am citit aici si asa mi s-a facut o pofta...

La varza dulce cu pui puteti pune in farfurie iaurt din belsug (ii da un gust acrisor) si ardei iute dupa gust si dupa putinta, care-o face si mai buna... Poate asa ii va placea si sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

Ah, fetelor!
Astazi este iarasi o zi in cate nu am idee ce sa mai gatesc,barbatelul meu vrea ceva >>CARNOS si BUN<< si acum ma uit ce a-ti mai gatit voi si cred ca m-a hotarasc pentru FICATEI DE GAINA cu SUNCA la CUPTOR si GARNITURA DE OREZ cu SOS TATAR.

schuster laura

Mergi la inceput