Ce gatim azi (propus de schuster-laura) ???
Raspunsuri - Pagina 4
floricor spune:
Buna, fetelor,
Ma bucur ca v-am descoperit. Si eu am probleme cu gatitul, nu imi ajunge nicicand timpul, si vreau sa gasesc niste retete delicioase si care sa se prepare in timp rapid. Ma puteti ajuta?
louisea spune:
quote:
Originally posted by floricor
Buna, fetelor,
Ma bucur ca v-am descoperit. Si eu am probleme cu gatitul, nu imi ajunge nicicand timpul, si vreau sa gasesc niste retete delicioase si care sa se prepare in timp rapid. Ma puteti ajuta?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26400
Theodora spune:
CANNELLONI sint paste fainoase in forma de tuburi,cilindre...Au lunginea unui deget si se umplu cu diferite chestii!!!
Theodora, Alexandros, Yannis POZELE NOASTRE: web3
13.August.2004 Jocurile Olimpice Atena 2004
http://www.athens2004.com/athens2004/
Pucku spune:
iami iami
o sa fac si eu caneloni, numai sa cumpar, sa nu uit sa-mi pun sticker cand merg la cumparaturi
noi avem asa ciorba de mazare verde si sarmale felul doi. eu sunt taiata la ratie de la sarmale mi-am facut un papricas de pui.
am mai facut taietei cu branza saptamana asyta si supita de pui cu galuste de gris.
maine fac peste cu sos si orez si duminica cred ca o sa fac si eu budinca de cartofi, de mult nu am mai facut, dar e tare buna si ceva fripturica
mai spunetzi fetelor ce mai gatiti
Corina si Stephanie
Nally spune:
Fetelii...mi-ati dat idei
Azi fac supica de galuste, o budinca de cartofi cu niscai pulpite la cuptor, iar ca aperitv ... o salata orientala. Maine zic sa fac varza dulce cu carnaciori picanti la cuptor (dar asta numai pentru tati-- ca io sunt taiata de pe lista ca alaptez) - poate am sa gust un pic
Va pup
Nally si Sebastian
Milia spune:
Sambata n-am mai facut pui cu smantana… Am facut piept de rata pe varza (dulce), cu mamaliga, iaurt si ardei iute. Duminica am facut musaca de cartofi, asa cum am promis. Ce am mai gatit: ciorbita de perisoare, drob de pui, mazare noua si sufle de dovlecei (cu dovlecei noi).
valentinag spune:
Eu fac azi ciorba de porc,chiftelute marinate,clatite cu gem!Din pacate pentru mine nu maninc nimic din toate astea k de azi sunt la regimIl las pe sot sa se delecteze!
Valentina
roxanaz spune:
simbata: frigarui asortate (pui si porc) cu tzatziki si desert capsuni proaspete.
ieri (pentru luni si marti): ciorbitza de vitzel dreasa cu ou, bors si leustean si mincare de mazare noua cu cartofi si morcovi noi (cu citeva bucatele de carne de vita). desert: tarta cu fructe de padure.
spor la bucatareli!
Roxi
Cristina spune:
Ieri:
1. supa cu galusti
2. friptura argentiniana (carnita de vita taiata cubulete , porumb si sos cu putina miere)..yammmmmmmm
3. capsuni cu frisca