Ce gatim azi (propus de schuster-laura) ???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

Hallo Theodora!
te rog scrie-mi si mie rezeta ta de CANELEONI.
Si eu am facut o data dar am uitat.
Iti multumesc in prealabil.
Laura
PS: CINE STIE REZETA DE ;;MITITEI ROMANESTI;; a venit timpul frumos in EU si doresc sa pun pe gratar citva MITITEU dar asa ca la RO:
Va rog mult si v-a multumesc in prealabil.
TOT EU, adica LAURA.
Va urez sarbatori fericite si v-a promit ca v-a scriu idei de gatit bune in curind.
Momentan am pofta de de-toate asa si idei.
Sper sa ma tina o vreme si sa nu devin mai de cum sint.
Pai de! Ce sa-i faci, MINCAREA E BUNA DRAGUTA SI GINDUL LA EA MA FACE SA INNEBUNESC CITEODATA SI MAI CA RASTORN FRIGIDERUL:

schuster laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

O rugaminte...

retetele va rog sa nu le postati aici. Incercati sa cautati sb. corespunzator si postati-le acolo. In caz contrar o sa le mut eu.
Multumesc pt. intelegere!

Schuster-laura, retete de mititei aici gasesti:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13945&whichpage=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Dana P, adica cum pui cu fulgi de porumb?? VREAU SI EU RETETA! Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Furni cred ca Dana da bucatile de pui prin fulgi din porumb,nu prin pesmet,atunci cand le prajeste!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Eu tocmai am terminat de gätit pt seara asta: salatä de vinete si o altä salatä rapidä din:
paste fäinoase scurte, boabe fierte de näut, castraveti si gogosari acri, morcov si telinä crude (date prin räzätoare), pätrunjel tocat märunt, germeni de grau si condimente. La sfarsit am amestecat cu un sos de smantanä. Ar fi mers si niste mäsline, dar nu am momentan in casä.
Maine cred cä investesc totusi ceva mai mult timp!!


Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eu am facut spaghetti cu sos de rosii si condimente italiene, in care am mai pus si vinete, ardei si praz (toate tocate marunt). La sfarsit s-au mancat cu parmezan din belsug.Am mai facut ciocolata de casa.
Maine mancam la prieteni, iar in weekend vreau sa fac ardei umpluti cu orez, legume si carne tocata si cu sos de rosii cu smantana. Tot pentru weekend:ciorbita de pui cu smantana, legume, usturoi si tarhon precum si salata de vinete, dovlecei pane si o prajiturica sau poate muffins (briose).
Laura, pt. mititei ai nevoie de carne tocata de vita si de porc (cantitati egale), usturoi, piper, sare dupa gust precum si bicarbonat de sodiu (1 lg la 1 kg de carne; dintr-un kg se obtin cam 30 de mititei). Se amesteca bine, bine, punand treptat cate putina apa pana se obtine o pasta omogena, fina pe care o poti modela apoi dand forma mititeilor. Pofta buna! Important: micii sunt mai buni daca aceasta pasta o prepari cu o seara inainte. Bafta!



Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

quote:
Originally posted by saphir
Milia, te rog sa imi dai si mie reteta de budinca de cartofi si daca vrei sa imi spui si cum faci friptura.
Multumesc
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)



Pai, budinca de cartofi e o adaptare dupa cartofii frantuzesti, am mai postat reteta dar acum e brambureala mare prin subiecte si nu stiu unde sa te trimit. Pe scurt: cartofi fierti in coaja, taiati cubulete, se pun intr-un vas uns cu ulei si se toarna un amestec de oua batute, smantana si branza rasa - telemea de oi (daca e prea sarata, poti amesteca cu branza dulce de vaci). Aceasta "crema" trebuie aproape sa acopere cartofii, si sa aiba branza destula. Sa nu pui mai mult de 3-4 oua, ca iese ca o omleta. Mai bine subtiezi cu smantana sau cu putin lapte. Deasupra presari chimen si dai la cuptor pana se rumeneste. Daca vrei, poti presara deasupra si cascaval ras. Orice combinatie e posibila, dupa gustul vostru si dupa imaginatie.

Pulpele de pui le-am facut normal, presarate cu sare, lasate o jumatate de ora sa intre sarea in carne, apoi puse la cuptor cu putin ulei si ceva apa. Cand s-au fragezit si au inceput sa se rumeneasca, le-am uns cu o crema facuta amestecand 1-2 linguri de mustar si 1 lingura de miere. Le-am dat din nou la cuptor 10-15 minute si apoi le-am intors si le-am uns si pe partea cealalta. Am dat iar la cuptor pana s-au rumenit bine. Crusta formata e dulce si putin picanta de la mustar. Noua ne-a placut. Daca nu-ti place friptura dulce, poti amesteca galbenus de ou cu mustar si ungi friptura. Oricum, mierea se cam lipeste de tava (si eu am facut-o in tava de teflon!).

Spor la gatit si pofta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Aici reteta de CANNELLONI:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11608&whichpage=4



Theodora, Alexandros, Yannis POZELE NOASTRE: web3

13.August.2004 Jocurile Olimpice Atena 2004
http://www.athens2004.com/athens2004/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ieri: mancare de spanac...

azi: burritos cu cartofi pai, salata, branza, rosii.....

maine: ciuperci cu maioneza, ciorba cu bacon, friptura cu garnitura..
desert : tarta cu capsuni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Milia, multumesc mult. Am sa incerc sa le fac, poate luni.


Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput