Bebelusi de mai 2003 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Maria si Elena

Parpalak draga sa stii ca de cand vad ca merge cantarul in jos mi s-a redus si cheful de dulciuri. De ziua lui tati am mancat doar o feliuta de tort...mama si ce bun era. Oricum am constatat ca intru in niste blugi de pe vremuri in care nu mai speram sa incap vreodata. Insa am si altii in care inca nu reusesc. Asa ca voi continua :)))

DanaMario cum se comporta Joshua la plaja? Noi in iulie mergem la mare si tare sunt curioasa ce va face bb.

Pupici

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

La Multi Ani pentru sarbatoritii zilei!!!Sanatate in primul rand si mii de bucurii!!
Iubitele..mai avem putin si facem si noi anisorul!!1Deja incep pregatirile pt sambata.Azi vreau sa fac foile de alba ca zapada si de inca o prajitura.
Parpalack,Aalinaam slabit 13 kg.....mananc de tegim..insa am inceract si altele ca nu mai suportam pieptul de pui gratar..imi venea sa vomit de acum.Mai nou bag salata de varza cu ou fiert,sau cu branza proaspata sau cas de oaie.Fac tocanite fara morcov,fara cartof...cu ciuperci.....
Si...INCAP IN FUSTELE SI PANTALONII DE DINAINTE!!!Nu stiti ce mandra sunt de asta....Mi-amn luat si o preche de blugi noi stramti..ihhihihi
Din pacate eu nu merg la mare ca am alte belele pe cap....treaba cu nunta si tare as mai merge....nu stiu o sa vad..insa sansele sunt f mici!!!Sa vad...
Alycia...pupici la Mircea si va asteptam la tortuletz..macar virtual
Sanatate la toata lumea.!!!!

KORINNA mamika x 2


http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Mutumim pentru urari Lumi si Aalina.
Cu totusi ca am sarbatorit sambata si astazi o sa avem tort o asa sarbatorim.
Va pupam duce.
Ionela si gemenutele Maria si Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Buna fetele ,

in primul rind va transmit toate pupicurile si urarile de LA multi ani din partea lui CAmi( Ange) Am vorbit azi cu ea la telefon si este bine atita ea cit si Robert.

Despre noi ... Trebuie sa facem si noi vaccinul zilele acestea. Francesca merge foarte bine , maninca foarte bine si e o harnicuta ..)))) Muta cratitile, , linguri , ligurite din bucatarie in sufragerie ... In locul lor cara haine de-ale ei ...LA mine in casa zici ca e razboi ...))) Nu reusesc deloc sa fac ordine ...Cind doarme le asez la loc dar episoodul se reia cind se trezeste gilmita...

Parpalak spor la munca si sa mai pui filmulete !

Aalina si Korinna spor la slabit!!!

Alycia sa stii ca Francesca nu se sperie daca vreun balon se sparge ! E mai mult mirata ca nu stie unde a disparut si il cauta ...))))

V-am pupat!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor! Am aflat si motivul pentru care nu am fost chemati inca la vaccin...doctorita noastra e bolnava...asa ca se amana totul cu o saptamana sau doua...ce faza!

Lumy multumim de urari transmite-i lui Cami pupicei de la Mircea si de la mine. Auzi, faza cu balonul a fost tare...adica Francesca se mira unde a disparut? Radeam de una singura in fata monitorului si vine Vio si ma intreaba ce am de rad asa!

Aalina tinem pumnii..sa decurga pasnic intalnirea cu socrela fara prea multi nervi la activ din partea ta!
Mai fetelor eu nu ma pot plange ca sunt grasa dar s-a cam depus pe burta ...sunt slaba si cu burta si asta ma enerveaya la culme. M-am apucat de abdomene ca nu mai tine si ultima masa o iau pe la 19...atunci cand nu ma ispiteste Vio sa infulec pe la 23...ca daca i pun masa nu poooot sa ma abtin mai...asa ceva mai rar. Nu am crezut ca iti trebuie atata tarie ca sa te poti abtine de la mancare...ufff, si tot cas cu kaizer si cu ceapa verde vad in fata ochilor. Abia acum va inteleg. I-a dati repede niste idei de masa frugala seara...ceva ce nu se pune pe burta asta pacatoasa!

Kori, vin cum sa nu la tortulet...asa virtual...heheh...asa nu se pune pe burta.

DanaMario super site-ul cu tortulete ...misto ...si la noi se fac dar parca nu chiar asa de superbe!

Parpa vezi, ce ti-am spus eu ca o sa-ti placa la servici...schimbi atmosfera...te decuplezi de tot ce e pe acasa... mai lasi si altora responsabilitatile casei...

La multi ani pentru Luca,Maria si Elena sa fiti fericiti si sa aveti o viata plina de impliniri!

daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

LA MULTI ANI ANAIS CLARA!!!!! SA FII SANATOASA SI SA-TI BUCURI PARINTII!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

La Multi Ani Anais sa ramii asa de frumusica mereu !!!

Aalina n-am facut plaja propriu-zis doare ne plimbam pe plajaca nua fost asa cald.Joshua nu pare incintat de nisip nici nu prea are intentia sa se joace in nisip s-ar arunca in apa daca l-as lasa si alearga dupa pescarusi.
Problema e ca daca nu-l las macar un pic sa intre in apa am circ juma de ora (plinge) Am pus niste pozici si pe site

Noi am facut vaccinul de un an si a fost totul ok nu a facut febra Am facut si u alt vaccin optional de pojar nu a plins decit cind i-a faciut injectia apoi a ris de parca nimic nu s-ar fi intimplat

Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici,
Ieri la aniversarea unui anisor am petrecut de minune, fetitele mele s-au indemnat la suflarea lumanarii din tort, apoi au bagat miinile in tort si au inceput sa manince. Am facut multe poze, sper sa am noroc sa mi le pun in album.
Imi plac pozele voastre Lumy si ale Danei cu Joshua.
Ginduri bune.
Ionela si gemenutele Maria si Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

La multi ani KIKI! Sa ai o viata minunata si sa iti indeplinesti toate visele !
off, mai fetelor cum trece viata asta si noi odata cu ea...sunt curioasa cate vom mai fi aici la serbarea celui de-al doilea anisor!
Afara e splendid asa ca o intindem si noi la plimbarica...la catel, calut si alte minuni de care Mircea e super incantat.

daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Kiki Pupici multi de la noi.


Fetelor am ajuns i noi acum de la vaccin. Dori a plans un pic cat l-a intepat in rest a fost bine. Eu inca mai tremur pentru ca e prima data cand il tin eu pana acum era tati personajul negativ. Sper sa nu aiba reactii. Peste o luna facem si noi vaccinul pentru pojar si asistenta a fost foarte draguta sa il programeze cu o saptamana inainte de a pleca ca sa nu avem probleme. Si pentru mare am primit unda verde de la doctorita. Eu una abia astept.

Cu soacra pana acum e bine, inca nu ne-am luat de par si eu fac eforturi disperate sa imi tin gura. Bag la tigari intr-o veselie. Pentru mine sunt foarte epuizante intalnirile astea. Tare bine mi-a prins pauza asta de un an si jumatate cred. Sper sa o lungesc si de acum ca nu vreau sa am periodic nervii pe bigudiuri.

Dana puiul tau m-a terminat ca de obicei in poze. Parca nu as avea baiat asa de mult imi plac baieteii vostri. De fete nu mai zic....ca ma apuca pofta de facut :)))Geaca aia galbena ma innebuneste. Nu mai zic de sapca :)))

Alycia nu imi aminti de 2 ani ca ma apuca grijile ce o sa fac atunci cu puiul cand o sa incep lucrul.

Ione repede arata-ne pozici.

Lumy mare ajutor ai in gospodina ta :))

Korinna spor la slabit. Lasa ca merita pentru ca o sa arati traznet mireasa.

Va pup ca ma duc sa mai bag o tigara poate mi se opresc mainile din tremurat.



http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput