Bebelusi de mai 2003 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Am avut si noi ceva mai mult timp liber cu long weekendul asta si v-am mai admirat nici nu mai pot sa le spun bebelusi ca nu mai sint deloc bebelusi tare mult au crescut si tare haiosi sint toti.

Mai Aalina tare mult mi-a placut ideea cu bretelele la Dori o sa-I cumpar si eu lui Josh cu prima ocazie

Parpalak i-am admirat tortuletul cu poza a lui Paul SUPER i-ai asortat ornamentul de crema rosie cu sapca!!


Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dana tu si cu Parpalak m-ati lasat lata cu tortuletele voastre. Bretelele noi le-am primit si la unii pantalonasi ne sunt foarte utile. La altii insa suntem doar smecheri. Am pus o poza noua cu Dori foarte elegant :)) Ideea am luat-o tot de la niste poze de bebei.

Noua ieri nu ne-a facut vaccinul pe motiv de raceala. Asa ca incercam abia joi. Sunt stresata ca peste o luna trebuie sa facem altul si va fi chiar inainte de plecarea in concediu. Ai vostri cum s-au comportat la vaccin? Au facut febra?
Pupici

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna,
Fetele mele au facut vaccinul de an, si s-au comportat foarte bine. imediat dupa ce le-au facut vaccinul le-am pus comprese reci. Cind am ajuns acasa le-am pus cite un supozitor cu paracetamol, si au baut lichide cit mai mult.
Va tinem si voua pumnii sa iasa bine.
Numai ginduri bune de la
Ionela si gemenutele Maria si Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna dimineata la fete!!
Si noi avem joi vaccinul.Sper sa ni-l faca.Inca nu am terminat tratamentul cu antibiotice pentru raceala...insa nasucul nu mai curge si nici nu mai tuseste.Dea Domnnu sa fie bine!!
In rest ne laudam ca Stefu merge foarte bine singurel si sunt tare mandra de el.Iubirea mamii!!
Azi noapte insa de la 2 la 4 am avut ore de joaca.Nu plangea ..dar nici nu dormea.Oare ies alti dinti??Am deschis tv pe atomic..el a dansat..s-a jucat cu cuburile lego..si eu cica am dormit daca se poate numi ala somn!!Acum stiu toate hiturile momentului de pe Atomik!!
De papat noi tot asa mancaciosi!
Aaaa..sambata avem si noi Motzul.Am mari emotii.....O sa iau si baloane..si detoate!!Abea astept!!

KORINNA mamika x 2


http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Salut fetelor!
Noi inca nu am fost anuntati pentru vaccinul de un anisor, dar saptamana asta tre sa ni-l faca si noua...cred ca o sa sun la policlinica sa vad ce se intampla...au uitat de noi?

Aalina mama, nu te stresa prea tare din cauza vaccinului ca destul te streseaza soacra-ta...cum e a venit la voi? Cum au decurs ostilitatile? In ceea ce priveste vaccinul ala de care vorbeai care se face dupa o luna ...il poti amana pentru cand veniti din concediu, pentru ca ala se poate face intre un an si un an si 5 luni! Super pozicile ...si alea de la iarba verde se vede ca s-a simtit bine pustiulica al tau!

Korina, cred ca tre sa-l pui sa doarma mai putin ziua sau nu chiar asa de tarziu vezi somnul de la 18...ca altfel parca vad ca va inversati fusul orar...dormiti ziua si stati treji noaptea. Mircea ma tampeste cu somnul lui ba are doua ba unul / zi.

Fetele cum serbati ziua copilului? Ah...am vazut ca Mircea nu se sperie de baloane si le strange tare cu manutele, dar tare mi-e teama de cum o reactiona de so sparge vreunul in mainile lui. Ai vostrii au patit vreo chestie de asta?

daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alycia mama abia maine incep ostilitatile. Asta daca va veni ca de doua luni cred ca tot zice. Si iti dai seama cu cata nerabdare astept.

Cu vaccinul ala nu prea ma stresez pentru ca oricum nu pot schimba nimic. La noi trebuie facut cand il au si te chiama. Oricum am vorbit cu asistenta si sper sa fie bine.

Dori doarme cam 4 ore pe zi. De cateva zile i-am schimbat programul si doarme 3-4 ore pana la 14 si dupa 16 inca vreo ora cand are chef. Da il culc seara mai tarziu, pe la 21 si se trezeste la 7.
Voi le-ati dat capsuni si kiwi? Ca eu tot ma intreb daca sa ii dau sau nu.

Korinna pupici la micutul umblaret. Cum mai stai cu slabitul? La mine tot in jos merge cantarul da zau ca mi s-a acrit de piept de pui. Pana acum am dat 12 kg si vreau ca pana plec in concediu sa mai dau 3. Ca sa am unde sa le pun la loc Pentru ca daca venim la Galati o sa tot iesim si parca vad ca bag numai interzisuri.

Ione asteptam si noi ceva poze cu domnisorelele tale.

Pupici si sa imi tineti pumnii

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Luca Andrei

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

LA multi ani Luca Andrei !!

LA multi ani MAria si Elena!!!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

La Multi Ani Daria, Radu si Luca! Sa fiti cuminti si sanatosi si sa-i bucurati pe parinti!
Aalina, super pozicile de la paduri! Sa stii ca si eu m-am saturat de piept de pui, cred ca mai am putin si-mi cresc pene.. Mai bine decit solzi de la prea mult peste.. :) Eu i-am dat capsuni, kiwi inca nu. Apropos de tortulet, sa stii ca-i d-ala cu un milion de calorii, asa ca....
Daiopri, sa nu-ti imaginezi ca-mi face o placere maxima sa-l vad tot mozolit de mincare din cap pina-n picioare, dar de cind am inceput cu solidele, tot o morisca i-au fost miinile. Asa ca ce-a facut cu tortul a fost model de "asa se maninca frumos"! :)
korinna, multa sanatate!
alycia, la serbarea noastra au fost 14 adulti si 3 copii. Adica au fost copiii si adultii de pe linga ei :) Am mincat cu schimbul la masa.. Da' parca tot un tort in forma de Batman sau Spiderman mi-ar fi placut mai mult! :)
Fetele, ati avut dreptate, nu-i asa rau la servici, dupa prima saptamina.

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Parpalak vezi ca daca vrei tortulet cu Spiderman uite tortuletele de pe www.cakes.com se pot comanda la Loblaw si sint chiar mai ieftine decit cele cu poza.
Acu vezi daca-ti plac nu trebuie sa astepti pina la anu poti comanda mai repede ca noi venim cu placere.

Apropo daca veniti pe insula noi va asteptam cu placere ca noi o sa cam fim pe acolo in fiecare duminica.
Duminica viitoare daca-i frumos noi sintem la plaja sa ne jucam in nisip poate veniti.

Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/

Mergi la inceput