Bebelusi de mai 2003 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Meme bine-ai venit printre noi!! Frumusica Ancuta!

Carrie sotul sper sa stea acasa toata vara!

Alycia eu nu mai stau dupa asta mica ....Am stat o perioada dupa ea ca nu stia sa cada si cum nu a mers de-a busilea cadea urit tare...(((
de la zece luni jumatate de cind a luat-o din loc am stat dupa ea cam o luna! Acuma nu mai am treaba ..Trece praguri , deschide usi ,danseaza , sare ...Am scapat sa o mai urmaresc! Dar vorba Aalinei "Doar cand sta mai mult timp in liniste pe undeva ma duc sa vad ce minune face ca e clar ca nu e a buna."

In rest sintem bine! Papam si afara stam vreo doua reprize in parc la leganele! Am pus si citeva pozici din noul parc inaugurat de ziua copilului!

V-am pupat!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Lumy, Francesca e o scumpilica.ce ma stiti de Lumi si Denisa?

olo si Kiki e superba si ca parut frumos are!

eu am reusit sa pun pozicile de la 11 luni pe site.asa reusim noi cu o luna decalaj dar sper ca cu cele de la un an sa ma misc mai repede.
pe langa asta mica, mai aparem noi, adeca mami si tati, cativa prieteni de-ai ei iar pe unul l-a prins la inghesuiala si-l pupa, si parintii mei.

va pup

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna dimineta la scutecarii de mai!
Lumy fata, m-ai dat gata cu parcul ala al vostru...asa parc mai zic si eu...nu caricatura asta de loc de joaca ce il am in fata blocului...sa te tot plimbi prin asa parcuri.."Mazare sa traiasca!" si la mai multe parcuri de alea misto!
Lumy nu faci si niste poze cu marea...ca taaare dor imi e de ea! Ati fost la plaja? Cum se comporta Francesca acolo? Cand va vine taticul...cred ca sunteti in al 9-lea cer!

Carrie eu i-am dat juma juma, in combinatie si apoi l-am trecut direct pe lapte de alimentara de 1,8 % grasime! S-a cam constipat putin dar a trecut repede.
Sanatate...cu spatele...si recuperare rapida...sunt tare naspa durerile astea de spate...si aveti grija cu seara romantica porumbeilor (vizavi de spate)...hihih...
Ieri prin nu stiu ce performanta am reusit si noi sa stam 5 ore afara...da nu ma intrebati cum eram cand am intrat in casa!
Hai va pup ca iar ma asteapta parcul...si Mircea imi tot arata usa!

daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

am revenit...
Din Ro. nu am avut timp sa intru sa va citesc,promit ca o fac cat de curand;acum am timp destul pana in august cand mi se intorc copii acasa.
Robert se simte extraordinar in Ro.Eczema lui a disparut intr-o saptamana.Mananca lapte "dorna" cu toate ca eu am carat ca o nebuna de aici "similac".La ro.nici nu a pus gura pe "similacul" meu...
Merge singur,singurel,spune"ma-ma",tata-ta-taaa","ham",arata nasul,ochii,baga orice cablu prinde in priza,ii reseteaza calculatorul Maiei ori de cate ori o vede in fatza lui,i-au dat maselutele de sus,cand e nervos te musca,etc.Saraca Maia nu de putine ori pe zi are imprimati pe manuta dintisorii lui
Toata ziua sta afara.Cum se trezeste te cara direct la poarta.Plimbarea pe strada este placerea lui.Se trezeste la 6,00 dimineata si o scoate pe mama direct pe strada.Numai ei si cu tiganii maturatori de la RER sunt la ora aia pe strada...
As avea multe sa va povestesc dar am sa o fac incet,incet.Am toata vara la dispozitie,voi fi singura,singurica pana la sfarsitul lunii august.
Nu stiu daca vreuna dintre voi si-a lasat copilul departe de ea dar daca aveti in intentie treaba asta va asigur ca e ingrozitor de dureros si nu va sfatuiesc sa o faceti.Cand intru in casa si nu-mi vad copii alergand spre mine parca nici nu pot sa respir.In camera Maiei nici macar nu pot intra.Mama ei de viata!
O sa stau aici cu voi,cu copii vostrii toata vara si poate da Domnul sa treaca repede.

Salut noile mamici si copii mici de pe subiectul nostru,imbratisez toate mamicile de mai cu copii cu tot si sincer va spun ca nu stiu ce as fi facut daca nu existati.Hai ca ma apuca bocetul...

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

bine ai revenit ange!!ne-a fost dor de tine.
stiu ca nu putem inlocui nici a mia parte din prezenta copiilor da stai cu noi si incercam noi sa te mai distram...
ma bucur ca Robert e bine, sanatos, dragul de el!

alycia, seara noastra a fost cu adevarat romantica , ne-am tinut tandru in brate ca de altceva n-a fost vorba.eu mi-am cauterizat ieri un semn intr-o zona intima si m-a cam durut asa ca am fost taaare cuminti.
sunt disperata cu vremea asta, acu e super soare, acu ploua in aversa!

maine mergem la vaccin

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Bine-ai revenit CAMI!!!! Nu am mai reusit sa te sun in Ro dar ne vom intilni noi in Canada!

Salutari fetelor de la Dana de la mare!!! S-au bronzat cu totii si se simt foarte bine! Va pupiceste pe toate!

Alycia o sa fac miine niste poze cu marea si o sa le pun pe albumulk nostru..o sa fac poze si cu Dana ... Eu inca nu am ajuns cu Francesca la mare, la plaja ..Am tot timpul.. Dar o sa va povestesc cu prima ocazie.
Parcul arata foarte frumos si e incintarea lui Francesca ..Numai daca pomenesc cuvintul parc incepe sa sara , sa se bucure si e linga usa de la intrare cu sandalutele in mina...)))
Mazare face treaba buna la noi in Constanta motiv pentru care a si fost ales iar primar.

Carrie bafta la vaccinel!



http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

meme, bine-ai venit in club!!!
ange, mama draga, bine c-ai venit odata, ca-ti duceam dorul!
Mai fetelor, de cind am inceput serviciul ma doare spatele mai rau decit cind stateam cu Paul, de zici ca duc firma aia in spinare si mai multe nu! Da' parca tot la servici ma odihnesc mai tare decit acasa.. :)
Week-end-ul asta, de exemplu, am pus ordine in actele pe vreo doi ani, am aruncat si vreo 5 kile de facturi vechi.. :) Astia sint seriosi de tot pe-aici cu facturile...
Da' citeva pozulici tot am apucat sa pun pe ici pe colo.. :)
Paul a invatat o smecherica noua, se invirte pina ameteste - cam dupa o tura-doua, se petrece evenimentul.
Si spune mai des mamamamama.. desi nu se uita la mine cu ocazia asta..
Sa va zic ce-am patit simbata.. Cred ca era inainte de 8 dimineata, suna telefonul.. nu zice nimeni nimic.. inchid.. deschid apoi, tot n-am ton.. mai ascult.. incep gingureli.. :)) Incep sa am senzatii de zona crepusculara.. sa fie Paul care-mi da telefon? Sa fi reusit cumva sa treaca de pe baby monitor pe telefon? (Ca, am uitat sa va zic, monitorul nostru prinde uneori paraziti, si mai vorbesc unii - dar se aud doar daca-i volumul dat tare).. Sa fie paraziti cu voce de bb pe telefon?.. In sfirsit.. Imi torn o cana de cafea, ma dezmeticesc oleaca.. mai controlez odata telefonul, am ton, si apelez serviciul care-mi spune cine m-a sunat. Cind colo.. cine credeti ca era? Numarul de telefon al Claudyei! Asa ca astept sa se faca vreo 10 dimineata si-o sun, ca sa-i povestesc ce facea Emma dis de dimineata. Asa ca ce-am patit eu n-a fost nimic, ca cu mine n-a vorbit decit citeva minute.. dar Claudya, cind a vrut sa dea un telefon, l-a gasit deschis de vreo ora si ceva.. Asa ca nu stiu pe cine-o fi sunat dupa aia, dar cind o fi mare o sa-i aduc aminte ca prima oara, pe Paul l-a sunat! (Mi se pare normal sa nu vrea sa vorbeasca cu mine, care-s soacra de pe-acuma :) )

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Bai,da chiar ca esti soacra!!!Lasa dom'le bebeii sa se converseze .Ca uite d-aia n-a zis fata nika,ca te-a auzit pe tine.Ea vroia cu Paul.Si ma rog,ce ai parat-o asa repede?
Auzi?Da' si daca-mi vine factura de plata de nu pot s-o duc sa stii ca Paul e de vina si o sa ti-o trimit tie,ca dupa aia nimeni nu m-a mai sunat sa "se planga" de telefoane matinale.Asa ca "cine zice ala e"....nu de alta da' si-asa "te plangeai" ca ai facut curatzenie in facturi....deci este loc de altele noi

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mama draga, promit ca de-acu incolo, cind suna telefonul, il las pe Paul sa raspunda! :) Da' io zic sa va mutati in Whitby, ca sa nu mai fie telefonul long-distance :) Cu plata facturilor... mai negociem.. :) daca dai tortulet... :))

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor m-ati terminat cu discutia bebilor la telefon. Bravo Emma. Asa fetita scumpa, sa stii ce vrei de mica :))))
Parpalak evident ca m-a dat pe spate zambetul lui Paul. Pupici multi multi si tie spor la lucru :))) Las ca o sa se uite el si la tine cand o sa iti ceara cate ceva si o sa te strige tandru "mama".

Lumy pupici pentru Dana de la noi si distractie placuta in concediu. Tare fain parcul vostru. E si aici unul de care eu eram tare incantata da nici nu se compara cu ala unde va jucati voi.
Uite ca a trecut timpul si vine tati acasa asa ca o sa fiti foarte bine.

Ange bine ai revenit. Sper ca a fost bine in Romania. Cred ca iti e tare greu da o sa treaca. Bine ca le este copiilor bine aici.

Alycia daca vrei iti fac eu un filmulet cu marea. Eu o am inregistrata de acum 2 ani cand am fost, ca stiam ca o sa ma pocneasca dorul si mi-am luat rezerve.

Carrie eu l-am trecut treptat pe lapte de vaca. Intai i-am adaugat un sfert in biberon, cateva zile, apoi jumatate si tot asa pana am ajuns sa bem doar de ala. Eu ii dau pasteurizat de 1,8% grasime.

Sambata Dori a facut cunostinta pentru prima data mai aproape cu un catel. La inceput a fost foarte incantat sa se joace amandoi cu o minge pana a inceput ala sa latre. Dupa aia Dori pastra distanta regulamentara si era tare necajit daca catelul (care la inceput era si el nedumerit de chestia aia cat el :) )se apropia prea tare.
In rest am mai prins ieri un pic de vreme buna si am iesit la verde. Eu tot incerc sa capat un pic de culoare la cat de branza sunt.
Azi dimineata am avut o mare bucurie. In sfarsit s-a pornit cantarul iar in jos dupa ce a stagnat o vreme. De...trebuie sa am unde sa pun la loc in concediu :)))
Va pup

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput