Fete din Austria(8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Alina noi suntem bine,mai bine de atat nu se poate;ieri am fost sa cumpar ceva(nu era greutate) si la intoarcere simteam ca bebe vrea afara,am dureri cand merg ca si cum m-ar intepa 100 de ace.In rest suntem cumintei.Acum merg sa cumpar ceva pt. gatit si sincera sa fiu nu stiu ce,dar stiu ca maine vreau sa fac o rulada cu frisca si multe capsuni.
Nelke e o ideie buna,dar inca nu pot da un raspuns sigur,desi imi doresc f mult.
Pupici la toate.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

tocmai m am indopat cu mamaliga cu branza si m am luptat cu o halca de piciorus de porc,tare mi place cum fac astia carnita la mercur
nelkecred c o sa vin si eu cu voi prin oras,ca eu n am vizitat inca toate locurile.nu mai vine nimeni?
toriapozele nu s cu dansurinumai de la masao sa vi le arat si voua cand oi avea timp.
alinahai obtinut aprobarea de la sot,l ai convins sa veniti si voi la salzburg?
alexanumai la mancare te gandestinu mai vorbi de capsuni si frisca
tanja unde esti?
babeeai ajuns cu bine acasa?treci la raport

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Carolada,inainte de sarcina nu ma atingeam de nimic dulce,pana si ceaiul il beam fara zahar,dar acum parca sunt nebuna,mananc pana pocnesc si frisca e placerea mea.Astazi am facut rulada si am dat-o in frigider,abia astept sa mananc.

alexandra

Mergi la inceput

Buna dimineata!
O zi fruoasa va doresc!
Pupici dulci,dulci.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

As veni cu drag sa ma intalnesc cu voi acum la Salzburg ,dupa cum am mai spus nu pot.Deni e pana vineri in excursie acolo ,nu pot sambata s-o iau din loc Daca era mai aproape ,cu ce-a mai mare placere .
Poate ne vedem noi Tania ce zici?Daca e vreme buna mergem la Graz?
Alexa ai grija cu atata frisca sa nu-ti creasca si tie colesterolul ca mie .
Gabi ce tot lucrii de nu-ti mai fai timp sa scrii vre-o doua randuri?
Te refaci dupa stressul din RO.?Cum a fost?Cum i-a placut lui Bubu ,ai avut pe unde sa-l plimbi ?Ca la noi in Arad doar daca stai in centru ai parc pe unde sa-ti plimbi copilul in rest ...stii tu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata si pupici la fete.
Iata ca m-adun si eu de pe toate drumurile, si asa bine-i acasa de nu va spun.
Am venit de ieri, dupa un drum de 16 ore(condus, 18 juma per total), mi-am gasit sotiorul acasa, avea o pauza si-a venit sa ne vada, si de obosita ce eram n-am putut dormi.Am mai facut una alta prin casa,si seara te pui cu Bubu care vroia la plimbare??Daca vedeati ce moaca aveam la plimbat bebe, cred ca eram stafia cartierului, nedormita de duminica.Am trecut si de asta, a venit si papa, si-am adormit in fund cu bibele in mana.deh,batranete.
Acum fug ca trebuie sa spal, sa calc, sa fac mancare, sa scot bebe la plimbare si tot asa.Ce-i pe mine de mor....asta e
Pupici si sanatate.

P.s.-Nelke, ne gandim daca venim duminica, mi-e sa nu fie cam mult pt Bubu dupa cei 1200 de km intr-o saptamana, inca 600 dus intors pana la Salzburg, sa vad si cum poate Nea Ciubote

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna dimineata fetelor!
Imi pare rau ca zilele astea am cam tras chiulul la scris dar nu am avut timp:am fost cu Stefan la doctor pentru vaccin,si pot spune cu mandrie ca nu a plans deloc,si acum la varsta de 6 luni are 8,700 kg si 70 cm.Sotul imi este putin bolönav:i-a aparut multe bubite pe tot corpul,din spuse-le doctorului se pare ca are o infectie in corp dar nu se stie mai multe.Joi luam analizele la sange si atunci vom vedea care este problema.
Eu as veni cu cea mai mare placere in Salzburg dar timpul ma cam preseaza acum,mai ales ca inca nu mi-a venit nici noul pass din Romania,si sti ca aici nu este bine sa pleci la drum fara acte de identitate.
Cum sa nu Anto ,cand vrei?Va scriu mai tarziu ca trebuie sa plec cu sora la familia unde i-am gasit de munca.O zi placuta si mai vorbim.

LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

bun venit inapoi Babee!.Cum a fost in Romania?
Anto tu cand ziceai ca pleci in Romania? Daca e vorbim cand ne intalnim ca vreau sa iti dau bani sa imi cumperi si mie niste reviste.
Lasa Alexa ca si eu cand am fost insarcinata mancam ca sparta tot ce prindeam si ce imi era pofta si pot spune ca ,cu toate astea in primele 5 de sarcina nu am luat nimic in greutate iar apoi am luat decat 6kg.
Carolada care ziceai ca este situl pe care pot scana poze?
Nelke cum este cu noua masina?`
Toria tu ce mai zici? Cum mai este vremea pe la voi? In Steiermark azi este cald dar adie putin vantul.
Pupicisi o

LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.

Mergi la inceput

Fetele cred ca astazi ma imbat,am uitat gustul alcoolului dar o zi pe an am tot dreptul;va invit la un pahar de sampanie,am sa beau si pentru voi.Nu pot sa ma abtin sa nu va spun,se pare ca SRI-ul nu descopera chiar totul.Am sa scriu mai tarziu daca mai sunt in stare.
Pupici.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetili,

tanja intra pe
www.webshots.com

si acolo iti deschizi cont.

babeema bucur ca te ai intors.vino si tu la salzburg,lasa ca numai bine va odihniti pana duminica si lui bubu ii place sa mearga in deplasare
alinah ce faci dom,le ne tii in suspans?l ai vrajit sau nu pe heli sa veniti incoa?
pupic la toate,

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput