Fete din Austria(8)
Raspunsuri - Pagina 7
TORIA spune:
Sper ca maine sa se inceapa o pagina noua ca asta e tare lata imi face capul ca stergatoarele de la masini.
Carolada mai sti ceva de Nelke?
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
TORIA spune:
Sper ca maine sa se inceapa o pagina noua ca asta e tare lata imi face capul ca stergatoarele de la masini.
Carolada mai sti ceva de Nelke?
Uite ca deja am inceputo eu si e mai bine.Alinah poate sti tu ce putem face cand e pagina asa lata pe unde sa apasam?
alinah spune:
Cred ca e sezonul de plecat in Romania
Toria, la mine pagina nu a fost lata, de sa o mut de la stg la dr ca sa pot citi...
Se lateste numai cand se pun muuuuuulte "smiles" pe un rand, fara a se da pauza intre ele si atunci te apuca ameteala . Se intampla mai ales cand sarabtorim ceva In rest n-ai ce sa-i faci, e de la formatarea paginii, cum au programat-o baietii responsabili cu siteul
Stai sa vezi cand o naste Alexa, ce ne apuca ameteala
Chiar Nelke, super masina, am studiat-o si eu cu sufletel, ca vroia mama sa-si ia masina si noi tot la Fusion ne-am oprit. Boboc de masina!! Sa o conduci sanatoasa si fara zgarieturi
Anto, tu cand pleci in Ro?? Ce tot faci domne' acolo? D-abia ai fost de Pasti! Vad ca o tii numai in petreceri, grill-uri
Tanja sa stii ca nici eu n-am fost mare cafengioaica, mai intai eram prea mica si ma "excita" nervos , apoi cica prin facultate sa pot invata...dar nu ma omoram...Eeee, s-a schimbat situatia de cand am scos nasul in lume: Franta, Grecia, Austria, ma refer la cafea cumparata la magazin ... cea din Ro e total naspa, se stie ca un mare procent e contrafacuta, sau special facuta pentru Romania si Bulgaria, efectiv are un gust rau de tot, doar alea de la unele cafenele sunt bune in Ro. Eu mereu duc in Ro, cand merg, cafele peste cafele...mama mai imparte pe unde mai are nevoie, plus ca cei care vin la ea in vizita o intreaba de unde ia cafeaua sau ce cafea e, de-i buna... Apropos de loturi speciale facute pt Ro, Bulgaria etc...am cunoscut pe un cineva care lucra la fabrica de bomboane de face "Bounty", "Amicelli" etc si vinerea faceau numai pentru Romania si Bulgaria loturi....
M-am facut mica traficanta de cafele, capucino la dus in Ro si de tigari la intors in Austria
Pai Alexa, razi tu razi, dar sa vezi ce o sa ne "asupreasca" broscutzele noastre si jucam asa cum canta ei Sunt niste mici "sarlatani"
Merg sa mananc pepenas
carolada spune:
buna fetele,
torianu stiu nimic de nelke dar am vazut c a scris la una pe zi,asa ca e bine cred
alinahaseara am adormit cu melodia in cap,am ascultat o de vreo 4 ori inainte de a ma culca si acu am luat o de la capat cu ascultatulsi eu am auzit ca produsele cosmetice de firma sunt special facute pt.europa de est(alea din ro)cand am fost in ro ,i am spus sora mii de asta si cand am fost la un magazin de cosmetice si a intrebat de o masca de par pe care o aveam eu aici si acolo nu era inca,si a facut sora mea panarama ca "si asa toate cosmeticele astea sunt pt.europa de est facute si nu s bune"indignata la culme,i am zis eu ca ce vina au vanzatoarele,dar ea nimic.cand ma duc acasa,si eu ma duc cu cafea si imediat o impart ,nu mai zic de dulciuri sora mea e bolnava ca toate dulciurile sunt bune aici .
tanjami am dus aminte ca eu cand eram mica vroiam sa am ochii oblici,si ziceam ca atunci cand o sa fiu mare imi fac operatie la ochi sa fie oblici
vremea vad ca incepe sa se imbunatateasca pe aici.
www.camping-kasern-salzburg.com
TORIA spune:
Am reusit si eu sa ma loghez ca iara face figuri nu stiu de ce si la Anto la fel arata ca ea e logata si ea nu e pe forum,interesanta chestia.Eu azi am muncit si sint tare obosita m-am invat cam rau dar lasa ca imi trece.Alina cum treci tigarile nu fac unguri control?
alexa22gandi81 spune:
Tori si eu am adus 20 de pachete si la romani au vazut un cartus,m-au intrebat de mai am si am zis ca nu si asta a fost.La unguri nu au controlat.E si de noroc,eu am avut pachetele in torpedou,nu le-am ascuns,dar stii tu norocul chiorului.
alexandra
alinah spune:
Carolada, m-am gandit eu ca ai picat in nostalgie, de nu mai dai semn de viata Esti indragostita total ....asa-i, si dulciuri duc, tot le imparte mama la obligatii M-ati facut si pe mine curioase cu filmul asta, poate il iau de inchiriat
Fetelor, dupa ce va logati si apoi va duce automat in pagina dati refresh la pagina si apoi o sa apara ca sunteti logate. Si mie imi face la fel, dar asta e o buba destul de frecventa la logari...de la cookies care trebuie sa va recuoasca....ideea e ca dati mereu dupa logare refresh la pagina. Si cand va logati out e aceeasi buba
Toria sa nu crezi ca sunt chiar traficanta , doua cartuse de tigari maxim. Nimeni nu ne controleaza, nici chiar ungurii. Doar ma intreaba daca am ceva cadouri...zic nu, c-am fost la parinti acasa. Cred ca o singura data s-au uitat romanii sumar prin bagaje, acum vreo 2 ani.
Cand intru in Ro, tot asa, ma intreaba daca am ceva de delarat, cadouri...si zic senin ca am niste cafea pentru parinti...dar nu m-au intrebat si cat si nici controlat...Asta in tren.
Nelke te astept cu vesti
Fug la cursul de germana
Nelke spune:
Salutare de la mare...chiuleala...
Cred ca m-a umplut SRI-ul de absente , mai lipsea putin si eram exmatriculata din clasa !
...Voi credeti īn dragoste la prima vedere ???
N-as fi crezut ca mi se poate īntīmpla vreodata...cu o masina ! Eu nu sīnt materialista, nu tin la lucruri si īn general nu este foarte important pentru mine ce obiecte detin - obiecte, nu mai mult de-atīt !
...Cīnd am dus-o pe Vulpe (fosta mea masina rosie) ultima oara ca s-o dau si sa iau alta m-a apucat un fel de nostalgie ...am mīngīiat-o (pe scaunul din dreapta), i-am spus ca mi-a fost draga si ca-mi pare rau ca nu pot altfel; īn acelasi timp aveam emotii: cum se conduce o noua masina, necunoscuta ?
Stiti cum se conduce ? NORMAL, ca orice masina !
Singura diferenta a fost...de calitate, dupa o proba de mers eram (desi confuz) īndragostita de noua mea masina !
Regele a murit, traiasca regele !
(M-am gīndit: de ce nu mi-am daruit asa o bucurie mai devreme ? Si tot eu mi-am raspuns: nici nu exista (masina mea), acum un an si ceva !)
...Hei , nu-i de-ajuns ca am chiulit de la voi, va mai si plictisesc acum cu "fiarele" mele...
ANUNT CATRE VOI TOATE:
Cine are placere/dispozitie/chef sa vina la Salzburg duminica, 30 mai ???
Va propun:
- turul orasului Salzburg, cu vizitarea Fortaretii/Cetatii (Festung) si a Gradinilor Mirabell;
- Parcul Hellbronn + gradina zoologica etc.
Cat & Co.+ eu oricum mergem, egal ce vreme este !
Toate sīnteti invitate !
Nu va promit nimic mai mult decīt: voi avea grija (de voi toate care eventual veniti) sa nu regretati ca ati venit!
Na, ce ziceti ?
Tot cu o īn dinti,
Nelke
TORIA spune:
Hai mai Nelke chiar acum o pui de intilneala cand eu plec?Ati vazut albumul mireselor e si Catrinelul nostru acolo sa vedeti ce frumosi sint amandoi mancaiar mama de frumosi de ei,dar apropo nu trebuiau ei sa ajunga deja in Germania ca acum a trecut si mai mai 5 zile cine stie ceva de ei?Nelke cand ma intorc parca pe 10 iunie e iara sarbatoare poate o punem de o intilneala ce zici mai ai chef si timp si pentru noi?Anto ai reusit sa te loghezi?eu nu iti mai scriu PM-uri ca cine stie cine intra cu parola ta si ne spioneaza asa ca trebuie sa avem grija.Eu tigari imi cumpar cand intru in Romania si atunci nu ma vad vecini ca ma opresc la cumparat de cautat mai cauta ei dar si eu cate unul maxim doua imi aduc.
Carolada ia pune tu draga niste poze de la cheful ala cu dansurile braziliene sa vedem si noi nu tine numai pentru tine.
Tanja la tine totul OK ce face bebe mic?vad ca tu o duci tare bine cand are cine sa-ti gateasca,ia mai trimite si la mine ceva ajutoare ca eu m-am cam saturat de gatit.
Laura la tine ce mai e nou ce-ti fac baietii?am cunoscut o fata de la Sibiu sta aici linga mine are si ea doua fetite si iam spus de forum dar nu cred ca o sa intre pentru ca e cam ocupata cam mult dar poate mai tirziu.
Alina sa ne faci si tu un recesamint aici la noi bineinteles daca mai ai si timp ca si la tine e cam greu acum cu casuta voastra,si daca mai ai nevoie de ceva date sa ne intrebi ca ar fi frumos sa avem si noi o lista asa cum au altele.
Noapte buna va doresc si intrati pe albumul mireselor sa o vedeti pe Catrinel cu Liviu sa vedeti ce frumosi sint amindoi.
alinah spune:
Na ca am venit de la curs...ne-a pus profu' sa descriem o statistica, de fapt doua..., sa o detailam sa o vrajim... vad in 2 saptamani ce-a iesit
Nelke imi sarise inima din piept, de numai o vedeam! Am crezut ca ti-a casunat pe vreun Don Juan, vreun mascul feroce...si tu imi dai cu firma in cap cu fiarele . Ce e drept faina masina, am scris si ieri cred, si mie imi cazuse cu tronc pentru mamitzoiul meu...mai ales ca e mai inaltuza, masina, te asezi comod si arata meserie, ce sa mai! Casnicie cat mai fructoasa cu iubita, sa o conduci mandra si fara zgarieturi.
Pe mine ma mananca tare piciorusul sa vin la Salzburg, cand vine si al meu sufeletel acasa, o punem de-o sedinta care arata cam asa: pana il imbat bine si gata, l-am convins . Daca tot nu se lasa convins trecem la planul de actiune 2, "eu is al' mai tare": . Si uite asa am sa ma intorc barabt, vorba cantecului
Alexa, nu ne da emotii, scrie-ne cum esti, da raportul, ca ne bagi in sperieti!! Sper ca esti bine cu burtocul
Merg sa infulec ceva , capsunelele le-am terminat...
PS. Toria lucrez la tabelasul cu indexarea, mai ales ca fetele noi mi-au dat de lucru . Casa, am pus link cu ce s-a mai ridicat, plus vineri aproape si garajul era gata :)