Fete din Austria(8)
Raspunsuri - Pagina 6
carolada spune:
unde umblati fetili?
aici plouasi i urat.presupun ca si la voi e la fel,de aia nu scrieti.vremea asta te indeamna la somn.mai ziceti si voi ceva
www.camping-kasern-salzburg.com
anto spune:
Alina , Bine-ai revenit printre noi! Zici ca ti-a placut in Ro.Acusi ma duc si eu,prin 04.05 ,cred.
Nu prea am timp sa scriu multe ,am intrat sa va salut,am mai scris odata da`nu stiu ce are iar comp meu sau sunt alte probleme .Scriam mesajele si pe cand sa le trimit i-mi zicea ca nu sunt logata , si tot asa .
Si pe-aici ploua de ieri ,e f. urat .
Tania ,a fost fain la fest ,am stat pana la 2 noaptea(ca vagabonzii)
Pupicisi noapte buna ,pe maine!
anto spune:
Buna dimineata fetelor ,vad ca tot eu sunt la rand.Am pus supa la foc si friptura si sunt la a 3-a,pana pe la 12 e ok daca beau ,pe urma nu -mi mai permit ca nu mai dorm toata noaptea .
Vad ca timpul tote,cred ca o sa merg deseara la film la The day after tomorow
Alina ti-am vazut cateii ,sunt toti niste dulci exact cum mi-am inchipuit.Mai da`nu stiam ca atatia ai ,stati la casa sau unde-i tine?De ce nu-ti aduci si tu unul aici?Ar fi mai simplu decat sa-ti iei de nu stiu unde .Am inteles eu bine ,stii deja ca va fifetita?
Tori ce lucri toata ziua de nu mai ai vreme de scris,ti-au plecat musafirii?Sa stii ca ieri toata ziua am avut probleme cu comp.Tarziu am putut sa-mi schimb parola,ce chestie...
Tanja ,Alexa ,Caro ce -ati mai facut ca restu vad ca s-au evaporat.
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Astazi m-am ridicat din pat la 10,sunt de laudat.Acum ar fi timpul sa gatesc ceva,dar am o lene............si sotul nu e acasa,se simte mai bine si sa dus la birou sa recupereze,asta dupa ce mi-a pregatit micul dejun.Vremea e tot de ploaie,asa ca nu-mi ramane decat sa merg iarasi in patut.
pupici dulci.
alexandra
tanja spune:
Buna fetelor!
Se pare ca pe forumul nostru se cam asterne linistea,poate ca si vremea asta este de vina.Si in Steiermark este urat,si ieri dar si azi este ploaie.Ieri am vorbit cu mama mea si zicea ca in Romania nu prea a fost ploaie.Sotul meu imi face tort,sora gateste iar mie una nu-mi ramane decat sa stau la calculator,viata pe capul meu.
Alexandra ma bucur ca sotul tau se simte mai bine si ca nu mai are dureri.Tu cum te mai simti?
Anto de care supa faci?ce conteaza la ce ora ai venit acasa de la fest atata timp cat te-ai distrat si totul a fost frumos.Sa sti ca am vazut reclama la filmul de care zici si se pare ca este foarte bun,sper sa il vad si eu,curand.pupicisi o
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
anto spune:
Am facut supa de pui cu galuste de gris ,nu am mai facut de mult.
Tanja nu stiu cat de bun va fi filmul,parca vad ca e ca toate celelalte filme Americane cu catrastofe naturale din cae vor supravietui pana la urma doar Americanii si la sfarsit dau peste statuia libertatii sub apa M-as duce si la Troja care e cu Brad Pitt()Mai asta pecum imbatraneste tot mai fain se face .Mai vad eu la care merg .Va zic eu .
Mai Tanja ,ai un sot...ceva grozav!
alinah spune:
cucuietelor
Eu ieri am avut capul cam in pioneze, am lenevit ...n-o sa mai am eu timp de lenevit...asa ca iau partea buna a lucrurilor
Acum plec la socri si vin hat taman diseara, poarte tragem si o carte...Vaaaaai nici nu stiti cu ce s-a carat sufletel din Ro de data asta! Cu remiul, si am din ala ceausist, adica greu, de zici ca ai pietre de moara in el. L-a apucat damblalele, ca ce misto e...jucam cu niste prieteni, el iranian, ea roamanca...si i-a placut foarte mult...asa ca a tras baiatu' la bagaje
Anto, deja mi-e dor de aia mici zgubilitici, unul, care e batranel (12 ani) dupa ce am plecat statea si te uita la usa de la camera mea, spera ca o sa ies si de data asta de acolo...dar tzeapa
Si cu atatia catei, mai ales 2 mari, bineinteles ca stau la curte, ne-am mutat in 1993 de la bloc la curte. Oricum cei doi mici (au cate 3 kilograme) dorm in casa, doar ce se plimba in voie prin curte. Ma gandeam sa iau unul mic, pe Micky, cu mine, mai ales ca e ffff jucaus, dar nu stiu cum se va comporta cu bebeul, e cam tacanit si musca. Febletea mea e Fox, dat e batranel si cred ca e ff obisnuit cu mama mea. Mai vad, oricum catel ar fi la anul in plan, cand e si bebicul mai mare.
Unde ai auzit de fetita cu fundita??? Nu stim nimic, poate pe 9 iunie, cand ne vedem din nou, sa fie ceva mai "darnica" cu noi
Pana una alta sunt fericita sa fie sanatos si destept si frumos....si modest
Alexutza, ce matinala esti , eu mai devreme de 12 nu ma scol din pat Dar se vor duce vremurile astea dulci, o sa dea militaria jos din pod bebeul : "Maaaamiiiiii! Unde eesti domne'?? Adu laptele ala odata!! Pai ce faci, doooormi in front??? E deja 5 dimineata si laptele inca nu e cald, cutecele neschimbate, popoul ud, pai ce faci?? Hai, MI-SCA-REA!!!"
Bine ca e bine sotiorul tau, a mai avut asa probleme cu dintii? Tatal meu avea probleme si stiu cat tragea. Stiu cat de rau poate sa-i fie, dar bine ca e (mai) bine . Ce-ti face flacaul? Am apucat sa citesc din urma...cat am lipsit, pai ce faci? Vroiai sa petreci fara mine??? Lipsesc un pic si repede iti faci de cap!? Acum serios, stai si tu mai potolita, ca te-am vazut ca esti capritza, sari de ici colo ca si cum n-ai nimic in burtica, caratul sacosilor, greutati, mutat mobila, tot asa mai moale, ca ai timp dupa ce vine bebe Bine ca te-a mai pedesit nenea doctoru', ca cine stie ca mai faceai. La mine Heli cara tot, pana si cand spal il pun sa-mi care cosul cu rufe de la masina pana pe balcon, de cand cu burtocul Inca putin mai ai si nu ne mai bagi in seama, vei fi total si acaparata de bubulica.
Tanja, ce bine ca mai stie cineva, credeam ca sunt io bolnava de vad eu cafelele alea asa bune M-as bucura daca ar fi alta cafenea Lavazza si in alta parte, unde nu e chiar atata nebuneala, dar e singura pe care o stiu in Bucuresti. Dar prin Austria ati vazut cafanele Lavazza? Cred ca aici ar fi 4 euro un capucinio frappe, daca acolo am dat 75.000 lei!
Gata, am fugit, ca ma alearga barbatul, ca iar nu ma tin de cuvant cu ora de plecare....intarzi mereu :)
alexa22gandi81 spune:
Alina m-ai facut sa rad cu o pofta cum nu am mai facut-o demult,a trecut si durerea de cap pe care am avut-o.Acum sa stii ca sunt mai linistita,desi asta e cea mai mare pedeapsa,dar nu mai e mullllllllllt.......nici nu.mi vine sa cred,dar e totul real.
Pupici la toate.
alexandra
tanja spune:
Bine Anto,de parca nu sti!in toate filmele sfarsitul este unul fericit.Un barbat ca Brad Pitt as vrea si eudar de unde!?Oricum acum unul care nu este Brad Pitt si nici nu este Mister Univers dar este un om de nota 20,de care sunt foarte mandra.
Alinahpot spune ca pana la varsta de 20 de ani nu am pus un strop de cafea in gura ,dar de cand am venit aici parca a dat boala in mine.Si aici e buna cafeaua,dar parca in Romania este si mai buna.Ai remmi?Asta este moartea mea,de cate ori ma duc acasa joc tot timpul remmi.Cum a fost in Romania?
Alexa si eu cand am fost gravida ma trezeam chiar si la 2 dupa-amiaza,dar de cand am nascut ora de trezire este 6-7 rar doarme pana la 10-11.dar cresc repede de nici nu iti dai seama;de apoi te intrebi cand a crescut asa de repede?
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
TORIA spune:
Hai sa va scriu si eu ca am cam tras chiulul in ultimul timp mai mult am citit,aici e frig foarte frig cam 7 grade afara de la 27 cate am avut joi si eu tot cu geaca de iarna sint dar de maine e iara cald dar cine drac sa-i mai creada si pe astia.
Noi am fost azi la halenbad a fost fain cald inauntru si apa la fel,pe Alice acum o doare urechea iara a intrat sub apa ca de obicei,sotul a facut si sauna erau 80 de grade inauntru eu numai am deschis usa si am si plecat nu am intrat ei au iesit rosi ca raci dar dupa sau simtit bine.
De maine la munca iara mai o saptimina dupa care merg la Romania 5 zile are Alice vacanta si sper sa fie mai cald ca aici.
Noapte buna va doresc si pe maine.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI