Fete din Austria(8)
Raspunsuri - Pagina 5
carolada spune:
tanjam ai facut sa rad cu stevia.
frumos filmul,nu,ti a placut tipa,mie mi s a parut stilata tipa si frumoasa ca o papusapai cand nu stii ce sa mai faci de mancare ,duceti´-va in oras,eu asa fac cand mi e silaeu nu stiu sa fac mancare austriaca,doar mexicanafa si tu nishte fasole de aia mexicana,tranteste iutealala greu,niste porumb,bulion(rosii´)dafin si gata,eu o fac rapid(chili con carne cica:)
babeenormal ca mi e dor de tine ca relele asteasunt cam lenese si uneori scriu numai ca sa ramanem fruntase aici pe pagina.saracu bubu imi inchipui ce o fi pe capul lui cu atatea vizite,ca intr un film cand toate babele il trageau de obraji pe bietul baiat"vai,manca l ar mama ,ce dulce e!"
antoeu folosesc miere de albine la cafea acum,dar cam ingrasa si asta,si eu nu pot sa beau cafea amara ca mor o sa caut fructoza aia sa vad ce gust o avea,dar eu cred ca te poti obisnui cu orice.cum stai cu exercitiile ca eu tot vreau sa alerg sau sa fac abdomene(mai fac eu uneori)dar mi e lene de ma doaresi tot aman.ma jelui si eu ca oricum´,asa i romanu chiar daca are de toate,tot gaseste de ce se jelui
alinabine ati revenit sanatosi!te asteptam la raport
alexafii atenta la virusi ca bantuie peste tot.
hai c am scris prea mult e randul vostru
www.camping-kasern-salzburg.com
alexa22gandi81 spune:
Alina bine ati venit,ce face micutul,e totul bine?
Babee incerc acum cat de mult sa ma relaxez,stau cat mai mult in pat,dar sun lucruri care trebuie sa le fac,nu am pe nimeni.
Carolada e enervant rau cu virusii,primesc in fiecare zi si cine trimite face asta intentionat,m-am cam saturat si nu stiu ce sa fac.
pupici la toate,ozi frumoasa va doresc.
alexandra
tanja spune:
Bun revenit inapoi fetelor!
Carolada sa sti ca si pe mine ma amuza acum chestia cu stevia.Tipa din film pot spune ca mi-a placut foarte mult si as vrea sa arat si eu ca ea.
Pentru indulcirea cafelei poti folosi süßstoff e ca zaharina romaneasca,care nici nu ingrasa.(cred ca acum am fost pe subiect si nu mai rade nimeni).
Alexa22gandi81 tu cum te mai simti? totul este in ordine acum cu bb? Chiar daca ai treburi de rezolvat e bine sa le faci incetul cu incetul fara sa te grabesti,e mai bine pentru amandoi.
Alina bine ati revenit sanatosi si asteptam sa ne povestiti cum ati petrecut.Acum va las ca plec putin in plimbare cu Stefan.V-AM PUPAT
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
carolada spune:
buna fetili,
alexace ti face voinicul?
tanjasi mie mi ar fi placut sa fiu ca actrita aia,dar oricum n avem nici o sansa ca nu suntem chinezoaice ,poate in alta viata
alinahunde umbli domnule ,cum stai cu lucrarile la casuta?
toriacred c am scapat de zapada,aici ploua si nici asa frig nu e,sper sa se fi inselat astia de la meteo
ieri am fost in oras cu fetele de la cursul de germana,o sa pun poze sa le vedeti.a fost asa fain,am si dansat pe muzica braziliana.acum sunt obosita ca am venit tarziu acasa
www.camping-kasern-salzburg.com
TORIA spune:
La noi a plouat azi noapte si acum un pic dar doamne ajuta ca nu e frig,eu deja ma pregateam cu haine groase iara.
Alexandra sa sti ca nu face nimeni intentionat cu mesajele cu virusi,eu in ianuarie primeam si cate 200 pe zi tot prin email si la mine arata o clama in dreptul lor si nu deschideam nimic si eram si atentionat de norton.
Carolada pai bine ma tu mergi la dansuri braziliene?pai te si cred ca azi esti obosita mai ales intre fete imi dau seama ce misto a fost asteptam pozele.
Eu azi fac o musaca de cartofi si acum merg la culinar sa vad ce retete au si maine inca nu stiu ce gatesc poate ceva pateuri cu carne si brinza sa vad cum imi merge cand fac ochi dimineata.
SRI e deja aici si voi tot trageti chiulul asa ca aveti grija la ce va asteapta.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Bebe e bine si eu la fel,facem ture din dormitor in sufragerie si invers,e plictiseala dar reusim sa invingem.Nici la noi nu e frig si de ploaie pana acum nici vorba,dar ziua nu e terminata,si aici stiti cum e cu surprizele.Acum ma duc iarasi sa lenevesc in pat.Sotul e iarasi bolnav,are iarasi dureri de dinti si toata fata-i este umflata,a mers astazi la doc si are 4 feluri de medicamente de luat,sper sa-i fie mai bine;decat sa fie bolnav nu stiu mai bine as avea eu dureri,ca pe cuvant e mai rau decat un bebe;cand zici ca ai liniste atunci mai vine ceva,asta e!!
La multi ani la toate ce poarta numele de Elena si Constantin,eu stiu ca astazi e la noi,sper sa nu ma fac de ras.
Pupici dulci.
alexandra
alinah spune:
Vai fetelor, ce rele sunteti...avem si noi o seara singurei, porumbei si voi ma chemati la raport
Sa stiti ca raport nu prea am de la Romanica...vreme numai ploioasa si rece. In fine, pe mine nu m-a deranjat, caci nu planuisem sa colind prin Bucuresti, am vrut sa ma joc cu catelusii mei, sa-i smotocesc nitel si sa stau la barfa cu mama. Oricum mai stiam ca trebuie sa mai umblam si pe la notar sa facem succesiunea dupa tata , doua dupa-amieze mancate. Am fost la un magazin si am cumparat primele hainute broscutei mele si n-am ratat o cafea buna, dar buna fetelor, la Mall (cafea in 6 culori si capucino frappe) mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !! Ma scuzati, dar nu m-am putut abtine sa nu mai salivez nitel in amintire . Care sunteti cafengioaice si mergeti prin Bucuresti, nu ratati Cafeneaua Lavazza din Mall. Eu numai pe aia o stiu. Maaamaaaa ce buna e....Gata, ca fac fixatie
Am apucat sa fac pozici la 3 din cei 4 catei, ca unul din ei se ascunde mereu, cum ma vede cu aparatul o tuleste repede in cusca si nu mai iese de acolo . Mamitzoiul meu i-a tuns, frezat si spalat, taman buni de jumulit
M-am intalnit cu o singura prietena la cafeneaua mult laudata si am mai stat si de o barfa cu ea....de fosti colegi, fosti admiratori, fosti pampalai, cine cu cine, cine cu ce...etc Stiti voi cum e
Asta a fost...povestea, timpul a trecut infernal de repede, mama a plans cand am plecat, dar a ramas ca vine prin iulie sa ma vada cu burta adevarata si casa ridicata
Ieri, dupa cum stiti am fost la mosie, ne-am plimbat prin subsol, chiar am coborat pe scari catre subsol si s-a pus baza la piscina si la garaj . Piscina
Pozici vedeti aici (si de la casa si cu catei):
http://community.webshots.com/album/142324504AIeKja
http://community.webshots.com/album/103806843YxLlFO
Acum ma apuc sa citesc ce ati mai scris si sa refac recensamantul
alexa22gandi81 spune:
Unde sunteti bombonici?
Se pare ca mai toate suntem ca vremea!!?
Pupici.
alexandra
tanja spune:
`Pentru ca si in Steiermark a fost o vreme foarte frumoasa,peste 27 de grade,eu una nu prea am stat acasa,era si pacat.
Alinah stiu de cafeneaua de care zici tu,chiar in martie cand am fost in tara am oprit acolo si pot afirma ca au o cafea mana intai care isi merita pretul.
Alexa22gandi81 pentru durerile de dinti stiu ca este bun si un catel de usturoi pus in ureche,eu avand tot timpul probleme cu dinti.
Carolada eu ma refeream ca vreau sa arat ca ea la infatisare nu si la natie,dar deocamdata ma simti bine si asa cum sunt.
Anto tu pe unde umbli?cum a fost ieri la grill?
Se pare ca zilele astea nu se prea semneaza condica ,multe dinte noi cam lipsesc ,ce se intampla?Din cauza calduri sa fie?
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Cum e vremea la voi?Aici ploua si mai toata ziua am lenevit.Sotul a fost ieri la doctor si la taiat de a scos puroiul afara si acum e mai bine ,nu mai are dureri.
Cam atat de la noi,pupici dulci.
alexandra