Fete din Austria(8)
Raspunsuri - Pagina 4
carolada spune:
pai cum ii zice aici la austrieci?
sau ai folosit o in ro?
ma refer la stevia asta.
www.camping-kasern-salzburg.com
anto spune:
Aici am folosit-o ,tot asa ii zice STEVIA .Dar nu o gasesti in magazine .Dar de ce vrei sa folosesti asta?Sa nu te ingrasi sau ai diabet?Eu prima data am luat pt.prietena mea din Romania care are diabet,pe urma am mai folosit si eu da nu tot timpul ,mai mult cand fac chec .Aia verde ii da o culoare interesanta.
carolada spune:
pai se citeste shtevia ca la noi in ro,sau stevia cu s?eu vreau s o folosesc sa nu ma mai ingras.
toria unde esti ca ziceai ca nu prea am mai scris?na c am recuperat acu sper
fetelor unde umblati?cele din ro dati si voi un semn de viata care mai e atmosfera pe acolo?
www.camping-kasern-salzburg.com
TORIA spune:
Aici sint Carolada dar nu am mai apucat sa si scriu,dar ce faci cu stevia aia o gatesti si cum arata ca la slabit intru si eu daca nu e asa greu, asa ca dati aici retete poate ajung si eu mai slabuta pina merg la strand.
Nelke vad ca e tot mai ocupata maine o sun eu sa vad ce mai face ca pe aici vad ca nu mai da.
Eu acum plec la cumparaturi ca maine e inchis si sa nu mor de foame.
Alexandra draga e totul ok cu tine si bebe?
ANTO tu ce faci?auzi sa-mi spui si mie cum arata stevia aia sa nu iau dracului alte ierburi sa ma otravesc.
Salutari la toate si asteptam rapoartele,azi vine si SRI asa ca aveti grija.Dar Catrinel oare cand vine ca parca a trecut data de care ne-a spus Nelke sau nu?
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Toria noi suntem bine si acum nu spun ca mai e putin si abia astept sa-l am in brate,acum poate sa stea inca 2 luni doar sanatos sa fie,ca mi-a tras o sperietura buna.
Chiar cine mai stie ceva de Cat,cand vine?
Cine stie de ce primesc mereu pe una din adresele de e-mail numai e-mailuri cu virusi,acum nici nu ma mai uit le sterg imediat,si asta de 3 saptamani,sunt adrese din ro,de fiecare data ascunse sub o alta identitate si cu subiecte ce te face curios sa le deschizi,si nu stiu de ce;mai e cineva dintre voi ce primeste asa ceva si cum sa fac sa nu le mai primesc,se poate face ceva?De ex. o adresa: ares@home.ro si cand am incercat sa-l deschid mi-a spus ca a descoperit un virus-W32.Netsky.c@mm si nu am ideie ce poate fi ,dar oricum le sterg acum fara sa ma uit.
Pupici dulci la toate.
alexandra
tanja spune:
Buna mai fetelor!Dar harnicuzte ati mai fost in timpul in care nu am intrat pe forum.
Azi l-am avut pe domnul doctor la noi pentru ca vreo 5 virusi isi facuse casa in unul din calculatoare.
Caro si am vazut filmul despre care ai vorbit cu Anto si pot spune ca m-a impresionat foarte mult,pacat ca nu am avut camera video sa il inregistrez.
Carolada pe care site ziceai ca pot scana poze?
Si eu am cumparat stevie de aici dar cand am gatit-o nu mi-a iesit la fel ca in Romania.Foarte putine mancaruri au gustul ca cele facute in romania.
Chiar fetelor,voi ce ati mai gatizt zilele astea pentru ca eu una nu mai stiu ce sa ii gatesc sotului meu? E bine ca am invatat sa gatesc si mancaruri de-a lor si le mai variez,o zi mancare romaneasca o zi mancare austriaca.V-am pupat si mai vorbim
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
anto spune:
Azi sunt cam in Stress asa ca va scriu un pic pe fuga ca ieri am chiulit.Am umblat toata ziua pe la magazine sa-i cumpar lui Deni ce-i mai trebuie ca marti pleaca in excursie .Geaca de vant abia am gasit ,ca nu mai e sezonu .E o teroare sa mergi cu ea la magazine ,ca nimic nu-i place.Cand i-si gaseste ceva i-si aduce aminte ca mai are nu stiu cine fix asa si pe cand sa ma bucur ...
Caro ,in leg. cu Stevia aia (se citeste cu S),nu o gasesti in magazine ,eu o cumpar de la cineva care se ocupa cu de-astea naturale(vitamine ,Aloe&C.O.)E sub forma de praf alb sau verde.E f.f. dulce-Ca si indulcitoarele sintetice :zaharina ,aspartam ,etc.Dar daca vrei sa folosesti doar ca sa nu te ingrasi adica in loc de zahar ,gasesti in magazine la raionul pt. diabetici ,fructoza care e tot natural.Daca vrei neaparat stevia spune-mi si o sa-ti dau detalii ,ev. pot sa-ti comand si-ti trimit prin posta.
Taniastevia de care vorbeam eu cu Caro nici vorba sa fie aceeasi cu stevia stiuta de noi din care se face mancare
Azi e o vreme nemaipomenita, la amiaz i-mi vin niste prieteni si facem Grill pe urma mergem la teren ca joaca si Radu si Deni si se implinesc 25 de ani de la infiintarea clubului,asa ca e Fest mare iar Grill ,Berica&CO.
Tania eu de mancaruri nu prea stiu ce sa-ti zic ca nu fac de-alea complicate,doar cand am chef(mai rar) Fac mai mult de-astea rapide :Snitzel,Friptura (pui,porc, vita),Spagetti,Piza,Gulash(fac mai mult si il inghet), cam de-astea .Eu cu Deni nu mancam carne aproape deloc iar Radu e f.carnivor ,asa ca pt. el separat .
Va las ca ma duc sa fierb cartofii pt .salata si sa pregatesc celelalte salate.
Va pup si o zi buna!
TORIpe unde umbli fat-o?!
TORIA spune:
Mai dar tu ai dat rau de tot in stres sper sa nu ramai asa tot timpul,eu sint acum cu cafeluta in fata si citesc aici la voi.
Cu mancarea nici eu nu ma prea stresez numai cand e el acasa punte masa iate masa deja e prea mult.
Azi merg cu copii la un parc de distracti aici in zona asa ca gasim noi ceva de halit pe acolo si maine poate fac snitzel de curcan acum nu stiu si daca o sa am chef,sau poate dau o fuga pina la Anto sa pap si eu o bucata de grill.
Aici e soare si frumos dar de maine avem zapada pina la 1000 de metri si eu sint la 700 asa ca trebuie sa-mi scot costumul de schiat.
Anto cand pleaca Deni?tu nu vi cu ea sau ramai cu Radu in luna de miere.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
alinah spune:
Fetelor, am veeeniiit
Doar mi-am anuntat sosirea, caci acum plec la santier, pe mosie, sa vedem cum mai sta casutza noastra, cuibusor de nebunii
Suntem bine toti Doamne si toti trei si revin pe seara...acum imi pun galosii si casca de protectie si am fugit.
Paaaaa si pupilici la toate fetele
Babee spune:
Hai saliu ca vad ca va era dor de mine...Carolada ma tot urmareste sa vada is, nu-s...
Eu m-am saturat de musafiri si de atatea vizite, vin pe rand sa/l vada, sa-l chinuie si tot asa.De-abia astept sa vin acasa, mai stau cam 1 saptamana, 2 sdi gata...unde mai pun ca e si Vio acasasi..deh...ne plimbam toata ziua, imi revad fostii elevi si tare bine ma simt, imi mai aduc aminte de vremurile bune...
Alexandra multa sanatate si curaj, ce-a fost mult a trecut, bebe sa fie sanatos si tu menajeaza-te cat poti, e inspre binele vostru.
Mai..SRI-ul e la Bucuresti, dar ce-i cu Andreeacc???????Eu am mai sunat si ieri, dar vad ca pur si simplu a disparut sau mi se pare mie??????
Nelke..asa domle , masina noua si plimbare multaaaaaaaaa....
Pupici si numai bine, sa ne-auzim cu bine.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)