Fete din Austria(8)
Raspunsuri - Pagina 9
Viktoria spune:
Draga Alexa beau si eu in cinstea ta Din cite am inteles ai azi ziua de nastere, iti doresc sa fii fericita si iubita. La Multi Ani si ai grija de tine si bebelus. Eu din pacate am fost ieri in spital, am pierdut copilul si cu totii. Insa dupa ploaie vine soare si desi acum ma doare ma gindesc ca o am pe Doris si ca este sanatoasa. Va pup pe toate si pe curind.
alexa22gandi81 spune:
Viktoria m-ai facut sa plang ,imi pare sincer rau,parca sa rupt ceva din mine,imi pare sincer rau.Multumesc de urari si multa putere,ma rog sa treci peste asta,desi stiu ca e nevoie de timp.
alexandra
alinah spune:
Nu ma lasati si pe mine sa ma-mbat nitel, am fost ieri la ziua unui tip, musulman, asa ca..va dati seama cata am dat pe gat
Viktoria, imi pare rau ca bebeul n-a vrut sa stea in burtica, dar e bine ca esti optimista...poate ca nu era viabil si daca ramanea era cu probleme. Dumnezeu te ajuta si-ti va aduce inca un bebeu sanatos, pe langa Doris Offf...
Carolada...suntem inca in negocieri , fiecare are un ochi umflat si o coasta rupta dar nu ne lasam...
Dar stiti ce nu s-a stabilit deloc? Ora! La ce ora ne vrei Nelke?
Alexa sa intelegem ca e ziua ta... La multi ani sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!! si un pahar in cistea ta!
Gabi, bine ai revenit domne', nu te saturasei atat in Ro, cu toti pe cap? Te asteptam cu barfe mioritice. Cred ca ajunge bubu al tau pilot de formula 1, ca numai prin masini l-ai tinut. Ma mir ca nu l-ai si nascut in masina
Anto, duminica e intalneala, nu sambata...poate, poate ne vedem la un paharel Avem si motiv...Alexa
Tanja, insanatosire sotului, sper sa nu fie ceva rau. Eu nu-mi iau aproape nicioadata pasaportul dupa mine...zic ca daca il pierd, am atatea de tras pana fac unul nou...numai permisul de conducere si asigurarea sociala le tin cu mine. Stiu ca la carte iti cer sa ai pasaportul cu tine..dar mi-e mai frica sa nu-l pierd, adica de birocratia care decurge ca sa scot unul nou, decat de politie
Noi mergem azi la cinema...sa vedem dezastre...lui Heli ii plac, iar mie imi plac efectele, super realizate. Am rezervat bilete, merg sa ma fac frumoasa si tuleo !! Mai o mana pe picior, mai o mana de dupa gat si-l conving de duminica Toata viata e o strategie
V-am pupat si o seara placuta
TORIA spune:
La Multi Ani Alexandra si tot ce-ti doresti in viata sa ti se indeplineasca,sa un strop si pentru noi.
Viktoria imi pare rau prin ce treci si iti doresc multa sanatate.
Anto tu cam rar scri draga ce faci seri festine cu Radu asa draga nu scapa momentul,pe ce data ajungi acasa?eu plec vineri seara sau simbata dimineata cel tirziu duminica am ruga la mine acasa asa ca merg la distractie si dupa la smotru sa nu-mi ies din ritm.
Tanja sanatate la sotior,aici e tot rece acum cred ca vine ploaia ca e tare inorat cerul dar sper ca maine sa se opreasca ca deja a fost destula.
Nelke ce mai sti de Catrinel a ajuns din Ro?
Carolada abia astept sa vad pozele,si cand mai faci mamaliga arunca draga o bucata si peste munte aici la mine smintina nu trebuie ca am eu aici numai mamaliga goala.
Alina o seara placuta iti doresc cu sotiorul la film si vezi pe unde pui mana sa nu-l corupi prea tare.
Va mai scriu si maine ca acum ma apuc de calcat si tare urasc lucru asta pina la urma cred ca angajez pe una numai la calcat ca restul fac eu.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
tanja spune:
Chiar inainte de a intra pe forum i-am propus sotului meu sa bem un de vin ,dar el nu üpoate sa ciocneasca cu mine pentru ca ia antibiotice ,asa ca o sa ciocnesc cu tine ALEXANDRA in cinstea ta si cu obisnuita urare de "LA MULTI ANI",sa de-a Domnul sa ai parte numai de bucuri,multa fericire si sanatate alaturi de familia ta.
Multumesc la toate,si eu sper ca sotul meu sa nu aiba nimic grav,asta vom afla maine.
Viktoria imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asemenea situatie prin care am trecut si eu ,dar cu mult optimism vei reusi sa treci repede prin asta.
Acum va las ca ma duc sa imi beau paharul cu vin dar vorbim mai tarziu.
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
carolada spune:
bai fetelor,pai se poate sa beti fara mine?
La Multi Ani!Alexa,tot ce ti doresti si un bb sanatos ,destept si zglobiu ca tine si frumos ca tat su
ati vazut vreuna concertul aseara in direct?pe orf 2 fuse pe la 10 noaptea.eram curioasa de dirijor ca mi placu de el cum simtea muzica
Viktoriaimi pare rau pt.tine si pt.bb ce l ai pierdut dar sa fii tu sanatoasa sa faci altul curand si sa ne inviti la botez
toriadaca stiam ca esti asa amatoare de mamaliga ti aruncam azi ce mi a ramas ,acu am aruncat otura viitoare.o facui cu unt si lapte draga cum gasii reteta pe pachetul de malai.
va pupacesc,
www.camping-kasern-salzburg.com
Nelke spune:
Viktoria, īmi pare foarte rau pentru ce ti s-a īntīmplat; fruntea sus totusi si fii tare, poate ca īn curīnd vei fi compensata de aceasta pierdere.
Nelke
anto spune:
Alexandra La multi anisi un buchet de
cam cu intarziere dar acum am vazut ca a fost ziua ta .
Da mai Tori nu prea am vreme zilele astea ,ne facem si noi de cap daca suntem singuri.Eu plec sapt .viitoare vineri in Romania asa ca nu ne putem vedea ca tu vi inapoi pe-atunci.
Alina stiu ca e intalnirea dumineca dar mie mi-e prea departe sa merg si sa vin in aceeasi zi .Am facut si eu de-astea cand eram de anii taideh...am imbatranit nu ma mai tin balamalele Vara asta promit ca vin ,o iau si pe prietena mea din Romania si mergem pt.vre-o doua zile la Salzburg .
Viktoria sincer i-mi pare f. rau de ce ti s-a intamplat ,gandeste-te ca o ai pe Doris .Si eu mi-as mai fi dorit un copil ,acum nu mai incerc.Am pierdut si eu doua sarcini dupa Deni ,pe urma nu am mai reusit sa raman insarcinata si tratament nu vreau sa mai fac.
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Va multumesc din suflet de urari si doresc la toate o zi frumoasa.
Pupici.
alexandra
carolada spune:
buna,
azi nu am putut deschide forumul,bine ca pot acuma
aici ploua ,m am saturat de ploaie.
toriacand pleci in ro?
alexazi ne ce cadouri ai primit,ca de la noi numai
tanjace ti mai face sotiorul?mai bine?
viktoriacum te mai simti?
babeetot ploaie e si acolo pe la voi?mai poti iesi la plimbare cu bubu?
va pup pe toate
www.camping-kasern-salzburg.com