Fete din Austria(8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Acasa am papat Anto.Maine vreau sa fac prajitura ca mi s-a pus pata.cred ca salam de biscuiti ca e usor tare.Va pup

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

aaaa??? saaaalaaaam de biscuiiiiiiti????

ce salam facea maica-mea pe vremuri.....

babeeeeee, te maaaananc !!!!!!!

Cica n-am pofte

Mergi la inceput

Hai da o fuga pan-aci si papi si salamior Alinus....
Pofte pofte..rare dar bune.Tocmai a fost pe BBC Prime un filmulet haios(umor britanic, deh), si la un moment dat a avut subtitrare in Ro, de ne-am mirat si eu si Vio.Probabil gresisera postul ca au scos subtitrarea.Asa, mai lalai pe-aci si apoi la nani...ca e Vio acasa

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Gabita te rog mult ,da-mi si mie reteta de salam de biscuitisi mie-mi place dar niciodata nu am facut .

Am vazut pozele,nu am cuvinte ce flacau s-a facut Phill ,trebuie sa trag o fuga ,cand o fi timp fain ,pana la Vienna(ar fi si cazul)

Ma duc sa fac cumparaturi ca m-am gandit sa fac azi o ciorbita de vita(nu am carne de vita)si mai vad eu ce fac .
Vad ca vremea tot mohorata e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Babee te rog sa scrii si pt. mine reteta pt. salam.
Ce mai gatiti fetele,poate aveti idei mai bune,astazi am facut pui cu smantana,dar sincera sa fiu pentru mine e cosmar cand vine timpul pranzului si nu am ideie ce as putea sa gatesc.
La noi e vremea de dormit sau de numarat banii sau de facut copii.
Pupici dulci la toate.

alexandra DPN-7iulie
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm

Mergi la inceput

fetele, va dau 2 retete de baza.Numai ca eu le mai si combin uneori, mai pun si la mijloc o banana si rulez compozitia peste, se poate pune si stafide si cocos, depinde de gust.de ex eu am facut reteta 2Eu pun si putin rom ca ii da gust mai bun.e foarte foarte simplu de facut si nici nu trebuie sa coci

Salam de biscuiti
•300 g de biscuiti, 250 g unt sau o margarina , 200 g de zahar, 2 linguri de cacao, coaja de portocala zaharata sau fructe din dulceata, un praf de sare, cateva linguri de lapte.
•Biscuitii se rup in bucati mai mici si se pun deoparte. Se topeste margarina sau untul intr-un vas cu fundul gros, se adauga cacaua, sarea, laptele si zaharul si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Aceasta se toarna peste biscuitii zdrobiti, se adauga fructele din dulceata sau coaja de portocala zaharata si se amesteca bine. Se lasa putin sa se omogenizeze si biscuitii sa se inmoaie. Se ia o coala de celofan si se aranjeaza compozitia in forma de sul pe acesta si se ruleaza celofanul imbracand salamul. Se leaga la capete si se da la frigider. Se recomanda sa se consume a doua zi, pentru ca aromele sa se combine.

Reteta 2
1 pachet margarina
200 gr zahar
1 pahar apa (200 ml)
2 linguri cacao
1 sticluta esenta de rom
Toate acestea se pun pe foc pana se topeste zaharul, dupa care se toarna peste biscutitii (500gr) zdrobiti sau macinati in prealabil. Se adauga 2-3 linguri de gem si nuci (cine vrea!). Totul se aseaza in celofanul intins pe masa si se ruleaza cat mai strans. Se lasa la rece dupa care se poate consuma taiat felii.

Asa..si chiar ca si eu is in ceata cu mancarea.Azi am facut cartofi la cuptor cu sunca.cartofi fierti, i-am pus intr-un vas yena in prealabil uns cu ulei de masline(sau unt daca vreti),strat cascaval si sunca feliute, iar cartofi, cascaval, sunca..pana terminati cartofii.Eu pun de obicei 3 straturi .Si pe deasupra mai merge si putin marar.Gata-am dat raportul ce-i la noi la cazan.Mi-e asa o sila de la un timp sa gatesc, nu stiu ce am.Asta e...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Gabitza, eu nu vreau reteta! Eu vreau saaaalaaaaaamuuuul!!!!!

Hai ca m-am trezit la 1, adica acu' o ora, ne-am luat micul dejun , am vorbit de fostele cuceriri si cu ce ne-am ales acum , ne facem frumosi si mergem la mosie si probabil la ai lui. Ploua marunt si vremea-i mohorata, o inveselim noi cumva.

Am fugit la

Mergi la inceput

hai bai la salaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm .te astept daca vrei, vina dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Babee dar de care biscuiti folosesti?in romania foloseam biscuiti simpli ,dar aici nu stiu de care sa folosesc.

LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Alina dormi nu gluma,eu as dormi si eu mai multicel dar obligatiile si dragostea pt.ursuletul meu nu m-a lasa.
Babee mai am putin tort de la socrela,dar sigur am sa fac zilele astea salam,am devenit experta in dulciuri in ultimul timp,asta de cand am inceput si eu sa mananc dulce,ca inainte era un lux ceva dulce;acum e norocos sotul ca lui ii place dulce.
Pupici la toate.

alexandra DPN-7iulie
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm

Mergi la inceput