Fete din Austria(8)
Raspunsuri - Pagina 13
alinah spune:
Dupa cateva retusuri am facut albumasul cu Salzburgul...si una bucata poza cu mine si Nelke :
Salzburg:
http://community.webshots.com/album/148050448sadFNz
Si protagonistele:
http://community.webshots.com/photo/148035923/148041416TGiuMa
alinah spune:
Fetelor, cucuietelor, pe unde imi umblati?
Nelke, sufletel a citit si el ce i-ai scris, sa vezi ce ochi a facut cand i-am zis ca are mesaje pe forum . Sincer, mi-a spus sa-ti spun ca i-a placut foarte mult cu totul ziua de duminica, iar tu ai fost o interlocuitoare grozava...si gazda grijulie
Dar a zis ca nu ma mai lasa la Salzburg, ca vin cu febra musculara Ma misc ca o ursoiaca acum
Alexutza, cum a fost la ? Ai prins premiul cel mare?
Gabitza, ai terminat cu WeCina si acum stai numai cu burta la soare, la iarba verde? Si la pulpitele goale
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Alina eu nu am tras cu arcul,de cand cu spitalul stau linistita,desi mi-ar fi placut sa particip;sotul in schimb a fost in categoria lui pe locul trei,asta pentru ca am luat o lista si sa uitat ,ca altfel era pe locul 7 dupa ei,il facuse de 100 de pct.,nu a mai fost aceiasi bucurie dar a fost meritul lui.Sambata nu a fost asa cald si am inghetat in cort,dar bine ca nu am racit;duminica a fost cald.Tu ce mai faci,cum e burtica,ce face comoara ta?
Celelalte fete unde sunteti?
Pupici.
alexandra DPN-7iulie
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
anto spune:
In primul rand coondoleanteCarolada,i-mi pare f. rau pt. necazul tau.
Alinaai facut (ca de obicei)niste poze profi .Am ras cand am citit ca ai ajuns cu febra acasa ,i-mi inchipui ce va plimbat Nelke ,ai uitat ca ea e antrenata
Eu iar m-am putorosit ,nu am mai facut de mult nici o miscare.Acum ploua ,dar cand se face vreme faina trebuie neaparat sa ma apuc de fuga ca nu mai merge asa ,ma lenevesc de tot .
Nelketu mergi si cu betele?(Nording-Walking-Stock), eu m-am inscris la un curs de sapt.viitoare .
Tanjia,Deni e bine a fost si ea un pic bolnava de la oboseala probabil ,cum e sotul tau sper ca mai bine .Nu stiu cand ajung la Graz ca tare ocupata am fost zilele astea .Vremea speram sa se indrepte si ea .
Gabi sper ca esti mai bine ,ce mai face Bubu?Astept pozici
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Abia,abia ne-am incumetat sa ne ridicam din pat si nu stiam de ce,plouaaaaaaaaaaaaaaaaaa si e urat si bate vantul,fetelor ce-i cu vremea asta,eu una m-am saturat.Cu toata vremea eu va doresc o zi frumoasa cu soare,poate la voi e mai frumos.Am auzit la europa FM ca si la noi ploua in toata tara si ca peste 10 zile ar fi o speranta la soare si caldura mare.
Pupici si ne auzim mai tarziu.
alexandra DPN-7iulie
Babee spune:
Salutare lumeeeeeeeeee
Aseara a vrut si eu sa pun niste poze pe webshots si am gresit, le-am facut in alta parte, n-am putut da share, azi am luat-o de la capat, am izbutit si ca atare uitati-ne aici:
http://community.webshots.com/album/148697004kumMtb
ce-a mai crescut Bubu..nu???
Carolada, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat.Suntem alaturi de tine .
Alina-vezi c-am visat azi noapte c-aveai o fata..is curioasa daca se adevereste sau nu...
Alexandra..tinem pumnisorii ca vine si Bubu tau....de-abia astept sa ne dai vestea cea buna !!
Nelke---ce mai oftic mai ca n-am fost si eu..Dar ma intreb:pe unde ati fost voi puteam megre si cu carutul lui bebe??Ca suta-n mie era si el pe langa noi
Anto...drum bun in Ro daca nu mai vorbim pana atunci.Si aveti grija la ungurei.
Noi stam in casa astazi ca ploua si e nasol, mie mi-e fomica acum si fug sa pap.
Va salut pe toate, chiar si pe fetele care n-au mai scris in ultimul timp(Cricri, Cat, Toria, etc etc)
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)
alexa22gandi81 spune:
Babee sa-ti traiasca printisorul,am ramas cu gura cascata,sa nu-l deochi ce a mai crescut,nu mai e mult si-l pierdeti,o ia la picior.E foarte frumos la Schönbrunn,am fost si eu anul trecut prin septembrie,acolo chiar iti gasesti linistea.
Tori ai plecat la romanica?
Alina treci la raport .
Cat tu cum te simti,am tot asteptat de la tine un semn de viata,poate scrii si tu un MP.
Celelalte cucuiete spuneti-ne si noua sunteti bine ,v-ati mutat sau ce se intampla?
Astazi merg la gimnastica;ne mai intalnim saptamana viitoare si apoi la doc gin pe 14(ultimul termin) si dupa....
incet,incet pregatire cu mult curaj pt. ziua cea mare.
Pupici.
alexandra DPN-7iulie
alinah spune:
Gata, sa traiti, am venit la raport.
Gabitza, ti-am vazut voinicul, dar chiar flacau s-a facut ce-i dai domne sa manance? I-am vazut pulpanele , o scumpete...
Sa stii ca puteai sa vii cu bubu al tau fara probleme, ca erau o groaza cu carucioarele dupa ei...Numai ca am fost eu hoasca batrana si nu mai mersesem asa mult de anul trecut din vara, n-a fost greu, n-a fost poteca prin padure sa nu fi putut merge cu carutul, drum frumos, ce e drept in panta, pana la cetate. Dar te pui cu lenesii , adica io
Am scris si eu ieri sau alaltaieri ca am visat ca am facut o fetita....dar a fost un cosmar, era prea slaba , tatal lui Heli zice ca fac fetiza...
Eu cred ca tu ai pus deja ochii pe bebelusa mea...
Alexutza mai ai rabdare?? Inca o luna...oficial...si
Daca fac fetitza am de unde alege
Si aici a plouat marunt azi-noapte, acum e inorat si sta sa ploua din nou. Cred ca se apropie o noua era de ghiata
Anto, merci de aprecieri pentru pozici, sa ma vezi ce sunt.
Am avut noroc si de vreme super frumoasa . Drum bun catre Romanica, dar cred ca mai intri pana pleci, parca vineri, nu??
Cat mai sunteti racite?? Te asteptam cu vesti
Nelke, te asteptam in weekend cu voie buna, da-le in cap la toti ticalosii de la job si nu te stresa de toti. Heli iti transimte si el Freundschaft si un trandafir rosu , ca cei din Gradinile Mirabell. Prietenii stiu de ce
Babee spune:
Ati vazut, ati vazut???Va ziceam eu ca s-a facut mare-dar nu ma credeati.Maine mergem la pediatra si iar ne intepam(deh, vaccinelul trebuie facut!!).
Eu am pofta acum de ciocolata, si-am gasit si eu una pe-aici si parca vad c-o mananc toata.Oare am deja pofte???Ca si-asa o vreau si pe Buba(adica varianta feminina a lui Bubu).
Cand termin de dovedit cioco ma intorc
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)