Fete din Austria(8)
Raspunsuri - Pagina 12
anto spune:
DaAlinaai dreptate ieri a venit Deni si nu am avut vreme de scris.A venit suparata ca una dintre prietenele ei s-a imbolnavit,are se pare de mult probleme cu splina.Miercuri a facut febra 39(nu stiu de ce nu a dus-o la dr),joi cica s-a simtit mai bine si s-au dus la pestera de gheata unde fata a lesinat de trei ori(a fost ceva dr. la ea dar nu a dus-o in spital).Ieri dimineata au dus-o in spital ca i-a fost f. rau si de acolo cu elicopterul la Graz.Deni a zis ca a auzit ceva de hemoragie interna si ca trebuie sa primeasca sange.Nu stiu inca ce e cu ea si-mi fac si eu griji.Ma rog lui d-zeu sa fie bine si ma gandesc de ce nu au dus fata miercuri la dr ,de ce au mai dus-o joi la pestera,cand ea avea febra si era in ultimul hal .
Alina i-mi va fi f. greu sa ma obisnuiesc cu capitolul adolescenta ,nu pt. ca sunt o absurda cu ideei invechite,ci pt. anturajul in care poate intra cu tot felul de pericole de care singura nu-si da seama.Incerc cat pot sa fiu prietena ei macar sa nu se ascunda prea mult de mine,sa nu ma minta prea mult .De aceea am fost de acord sa faca un sport ,sa -si mai umple timpul.Anul asta o las sa faca si unul chinezesc .Sper sa ma obisnuiesc si eu si ea cu adolescenta asta(boala grea)
Tania sapt.viitoare intr-o zi ,zic eu sa ne vedem la Graz.Mai vb.la telefon.Intr-o zi sa fie si cald.Ce ar fi sa propunem si noi o intalnire la Graz ,eventual dupa ce mergem noi la Salzburg.
Azi va intalniti fetelor ,va doresc timp frumos ca de restu aveti voi grijaBinenteles ca asteptammai ales ca merge fotograful profesionist ,asteptam ceva efecte .
Gabi ce-i cu tine, da macar un semn de viata .
Victoriacum mai esti?
carolada spune:
buna fetili,
abia astept sa ne intalnim maine!
babeeunde umbli,toata ziua la plimbare
alinahdaca tot esti cu trenulne imbatam,ce zici?
pacat ca restul nu pot veni,dar altadat,pe rand pe rand.
va pupacesc,
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Hai pupici la fete si distractie faina maine sa va urez.Eu is cam defecta, de 2 zile m-am imprietenit la catarama cu toaleta si nu ies din casa de frica unor urgente mirositoare si rusinoase.Lasa ca sigur vin la vara sa ma vad cu toata compania, sa vina si Cat si Nelke, si Toria, si toata oastea cea voioasa, si gata.Am zis, am zis.Pupici si distractie faiana, si SRI-ule nu uita de poze!!!
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Nelke spune:
Draga Alina , sper ca ati ajuns cu bine acasa.
Pentru mine a fost O ZI PERFECTA !
Va multumesc ca ati venit, a fost foarte frumos cu voi si sper ca v-a placut si voua. Sīnteti amīndoi minunati si ma bucur ca v-am cunoscut
Heli , danke daß Du mitgekommen bist, es hat mich sehr gefreut, Dich kennengelernt zu haben und ich hoffe, daß der Tag auch für Dich schön war; es war interessant mit Dir zu sprechen (besonders das über Politik; es hat mich gefreut, daß wir gleiche Meinung haben, FREUNDSCHAFT !)
Bis zum nächsten Wiedersehen - pe data viitoare !
Alles Gute, viel Glück und Gesundheit wünscht Euch
mit Liebe
Nelke / Emilia
Babee spune:
hei..ce-i linistea asta?
vin si eu hotarata sa dau drumul la pc si sa vad cum s-au distrat fetele la Salzburg..si liniste???Se vede treaba c-ati dat-o rau pe berica si n-ati mai ajuns acasa.
Sper s-aud curand vesti si sa vedem si pozici, desigur!.
Noi astazi ne-am trezit la 10 ...ca Bubu n-a binevoit sa ne dea trezirea la ora 7 la papica matinala si ne-am trezit in orac orac la 10 si ne uitam amandoi buimaci la ceas.Bubu a dormit de aseara de la 9 pana dimineata la 10...incredibil!!!Ce copil educat am.O fi zis:saraca mama, daca tot a semnat condica toata noaptea in locul ala rusinos, ia s-o las sa-si revina, dorm si eu bine si gata.Astazi mi-am mai revenit cu vizitele, si m-am incumetat sa ies putin in gradina si sa stau la aer, n-am mai iesit din casa de joi.L-am trecut pe Bubu la copanelele goale, si ma gandesc la modul serios sa iau o piscinuta pt bebei si curand sa-l bag la ore de inot(asistate, nu oricum ).Maine sper sa ma simt bine bine si sa dam si sa iesim sa ne plimbam mai mult, profitam ca e si Vio acasa.
Pupici, si va astept cu stiri si vesti bune bune
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Babee spune:
Asa Nelke/Emilia scumpa, iete vestile.Postaram simultan.Imi pare rau ca n-am ajuns si noi, dar promitem solemn ca in Iulie cel tarziu dam o fuga, Vio are de gand sa ma plimbe mai mult....V-ati gandit si la noi, nu???Ca am fost mereu cu gandul:ce fac fetele, oare cum e..si tot asa.Pupici si scuze ca nu am venit
Nelke spune:
Fetelor dragi, am petrecut astazi o zi minunata, colindīnd Salzburg-ul (si īnca pe vreme frumoasa !) īmpreuna cu Alina si Heli !
(Alina, sper ca ai primit mesajul meu, daca nu spune-mi)
Alexa : multumim pentru mesaj (ciudat, n-am auzit telefonul, doar atentionarea pt.mesaj); dar stim ca te-ai gīndit la noi, si asta ne-a dat o nota de frumusete īn plus
Cat : am īncercat (fara succes) sa te prind la telefon ieri si azi dimineata; sper totusi ca sīnteti bine, ne mai auzim la telefon .
Carolada din pacate n-a mai putut veni, a trebuit sa plece urgent īn Romānia deoarece s-a īntīmplat ceva (cel mai rau) cu tatal ei...
(va mai povesteste ea cīnd vine)
Va īmbratisez cu drag pe toate,
Nelke
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineata!
Nelke am incercat sa va sun dar a intrat mesageria,dar am sa incerc sa te sun;ma bucur ca v-ati distrat,dar timpul pentru dinstractiile noastre abia incep.
Carolada imi pare rau pentru tatal tau,poate cand o sa ai puterea sa ne spui si noua cum iti este.
Toria drum bun acasa si distractie placuta.
Cat astept sa dai un semn de viata.
Babee ieri te-am sunat,unde te-ai ascuns ca am lasat telefonul sa suneeeeeeeeeee....,pe la 15.00 cred,voiam sa-ti cer nr. lui Alina sau Nelke(voiam sa le iau prin surprindere).Ma bucur ca esti mai bine.Pupici dulci la printisor.
Tanja noi suntem bine,desi incet,incet se apropie ziua cea mare si cu cat zilele trec cu atat simt si mai mari dureri jos,dar acum sunt suportabile.
Celelalte fete pe unde sunteti ne-ati uitat complet,sper ca sunteti bine.
Pupici si o zi frumoasa.
alexandra DPN-7iulie
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
tanja spune:
Buna fetelor!
Se pare ca a fost mare distractie la Salzburg.As fi vrut sa fi fost si eu cu voi.
Alexa ma bucur ca sunteti amandoi bine si sper ca asa sa fiti pana la termen.Iti doresc sa ai o nastere la fel de usoara ca si mine,la 9,30 seara m-au apucat durerile care erau suportabile si la 0,05 minute am nascut o frumusete de baiat.Ulimele 10 minute am avut dureri mai mari dar dupa ce mi-am vazut copilasul am uitat de orice durere;si cred ca oricare mama uita atunci cand ia pentru prima data in brate copilasul cate timp de 9 luni s-a dezvoltat si a crescut in burtica mamei si a simtit tot ceeea ce simte si mama:bucuri sau tristeti:SA FI MAMA ESTE UN LUCRU FRUMOS.
Carolada imi pare rau de necazul pe care il ai. Noi suntem alaturi de tine,si chiar daca nu trupeste suntem cu sufletul. Sper sa treci peste asta cu tarie.
Anto Tu ce mai zici? Ce face Deni? Este totul bine la tine?Alinah ce iti mai face? Totul este in ordine cu amandoi?
Nelke tu ai rezolvat ceva ? Ati vorbit cu proprietaul vostru? Ma rog ca totul sa fie ok si sa nu fiti nevoiti sa va mutati in alta parte.
Acum va las ca trebuie sa ma pregatesc de primit musafiri.Azi facem un grill,dupa care se mananca tort si se bea sampanie.
V-am pupat pe toate.
Tanja cu aceeiasi
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
alinah spune:
Fetelooor, m-au omorat Nelke si cu sufeltel M-au dus pe coclauri, am urcat si vizitat cetatea, in total cred ca am mers incontinuu cel putin 3 ore si am acum am fratilor febra musculara!! M-am trezit la 2 si acum ma pun pe scos poznele, sa vedeti si voi ce vreme a frumoasa a comandat Nelke pentru burtici
Nelke, , ne-ai facut o duminica si o iesire in natura foarte placuta, parol!! A fost perfect! Pe Heli l-am intrebat de cateva ori pe drum inapoi si acasa, ca sa fiu eu sigura, daca i-a placut intalnirea si mi-a raspuns sincer ca daaaa, n-a marait sau codit . S-a bucurat, alturi de mine, de intaleneala si de conversatia cu tine, mai ales ca v-ati gasit sa fiti pe aceeasi felie cu politichia
Nelke ne-a corupt la o , sus la cetate, unde am avut o priveliste super faina si apoi iar picioarele in spinare si burtocul la inaintare M-a laudat cat de viteaza am fost si la noua seara am ajuns franta de oboseala acasa. Am incercat sa ne uitam la Matrix reloaded, dar am adormit amandoi, Heli pana la 5 dimineata iar eu, broscutza lenesa pana la 2!
Am si visat urat fetelor, am visat ca am facut o fetita de doar 2kg si 300, mama nu mai vroia sa ma vada cu Heli, incerca sa ne separe si ramasesem a nimanui
Gabitza, Alexa ca v-ati gandit la noi, si noi ne-am gandit la voi dar nu v-am barfit Decat asa putin
Despre Carolada, ati citit , offf, Condoleante si putere sa mergi mai departe
Tanja, sa intelegem ca esti sarbatorita azi?? Sa incepem cu colindatul
Merg sa scot poznele sa le pun pe webshots....revin cu linkul
PS. Nelke , dupa cum vezi am primit mesajul, numai ca am cazut franta aseara si am dormit ca o scrofitza, iar Heli o sa citeasca cand vine de la serviciu, cred ca o sa fie f surprins ca are mesaj pentru el, aici pe forum . Sigur o sa dea din coditza