Fete din Austria(8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutare si bine v-am regasit
Noi am iesit putin pe ploaia asta ca nu se mai putea in casa.Si a dormit Bubu asa bine afara, in aer curat.....
Tania, se pun biscuiti de-aia simpli de la Billa sau Spar, de pana intr-un euroi pachetul.cat mai simpli posibil.Ah..si mi-am adus aminte ca mama mai punea la salamior si rahat, dar trebuia sa fac drum special pana in piata, ca cel de la Merkur e prea pretentios si n-are rost, mai bine-l mananc asa gol.Eu vreau sa fac un tort pentru duminica, ca e ziua lui Phillip , face si el 4 luni.si cred ca-l fac simplu, cu capsuni si i-l arat si-i zic cva are voie sa pape la 1 an.Va pup, fug sa pap ceva ca mi s-a facut o foameeeeeeeeeee...chiar..si maine iar trebuie sa gatesc

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

buna fetelor!
imi pare rau ca zilele astea nu prea am scris,dar am avut o cearta cu sora mea care m-a dat peste cap si nu am avut starea necesara ca sa scriu pe forum.
Babee nu stiu daca in viena sunt magazine turcesti:in care gasesti rahar mult mai ieftin decat in alte magazine.Se pare ca ai facut poftfa la toate de salam de biscuiti asa ca maine o sa fac si eu.am vazut si eu pozele facute de tine,si pot spune ca ai un baiat foarte frumos:sa-ti traiasca.am vorbit cu sotul meu si mi-a zis ca atunci cand se va incalzi vremea o sa mergem si noi Schönbrunn,ca tare-i frumos.
Alexatie ce iti mai face ? Totul este in regula?
Anto tu ce mai zici?
Maine voi pune si eu pozele cu Stefan pe forum ca in sfarsit sa imi vedeti si mie frumusetea de baiat cu care ma laud mereu.
acum va las ca ma duc sa ma uit la un film pe VOX.
CU ACEIASI PENTRU FIECARE:

LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Tanja esti ca mamica mea de grijulie,multumesc ca te gandesti mereu la noi;la mine incep durerile de burtica si seara nu mai pot dormi asa de bine,ma doare spatele si toate cele,dar rezistam..............
O zi frumoasa va doresc!
pupici.

alexandra DPN-7iulie
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor,

salutari din ro si multumesc ca ati fost alaturi de mine!
toriamersi de telefon si scuza ma ca n am putut vorbi mai mult dar aveam clienti
am fost cu trenul in ro,a fost mai bine decat cu autocarul dar maqi scump,maine ma intorc tot cu trenul,dar n am loc,tre sa ajung duminica neaparat acasa,sper sa nu stau tot drumul pe holeu sper sa suplimenteze locurile.eh,cum m i o fi norocul
ma simt bine desi trista, normal,dar viata merge inainte.colac peste pupaza pe drumul incoace m a palit si raceala,am bube la nas de la suflatul nasului,gatul ma doare,dar e pe trecute.asta e norocul meu cand vin ,vin toate.
babeeuynde s madam pozele de la linz?sa ti traiasca bubu pt.4 luni e dezvoltat.te astept la salzburg.
alinahfrumoase poze,mi au placut.pacat ca n am putut veni si eu.data viitoare sper.
alexama bucur ca esti bine.
tanjaabia astept sa vad pozele cu baiatu.

va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Caro ma bucur ca ai dat un semn de viata si sper sa ai puterea sa treci peste asta;daca am stii ce ne asteapta in urmatoarele secunte poate am putea sa facem ceva,dar viata e asa cum e.....;acum doua zile te-am visat cum ca iti parea rau ca nu ne-ai spus mai din timp despre tatal tau.....si nu mai stiu exact tot.
Pupici la toate.

alexandra DPN-7iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

saliu..ati disparut, ce e cu voi???
Bubu nani de amiaz, si eu pe teava, cum era si normal, nu???.A papat, s-a chitait nitel, si gata ...nani..Astept sa se trezeasca, sa-i dau sa manance si apoi sa plecam la plimbarica.
Sa va spunem performanta noastra de 4 luni, cu 7.5 kg si 68 cm , ca sa-mi pice fata si mai multe nu la pediatra.De brate nu mai vorbesc, ca am niste muschi, ce-mi mai trebuie fitness si alte alea alea

Carolada, te asteptam acasa cu drag, si multa putere sa poti trece peste tot .Cu filmul ala e bai mare...ca nu l-am terminat dar s-au terminat bateriile si trebuie sa stau saptamana asta sa caut bateriile noastre speciale si scumpe de mi se face rau, apoi sa scot filmul, sa scanez pozele si tot asa..(Apropo:s-a trezit Bubu, il aud)Deci va mai dura ceva.

Alexandra, burtica e bine, nu?Bucura-te acum pe ultima suta d emetri de ea, ca dupa ai bebe, burtica nu.Mie mi-e asa dor uneori sa mai am burtica cu bebe....sper ca vine si bebe 2 curand

Anto e in Ro, cu Alinus am vorbit mai devreme(ce chef avea Heli de conversatii...numai ca eu de rusine n-am vorbit cu el in engleza-la capitolul germana purtam conversatii simple si-atat~dar ne facem noi mari), Nelke face ture ture cu masina,d eh, asa-i cu masina noua, trebuie sa vezi ce mai poate..Tanja sigur face salamul de biscuiti, dar ce-i cu celelalte fete.Acum cateva saptamani era o avalansa de nou venite, acum au disparut.
Cat...daca ne citesti-te-asteptam la vorbe
V-arunc pupici din aer si sa fim sanatoase!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Buna fetele!
Noi suntem bine,am fost la cumparaturi si am venit cu sacosica in mana ca tati munceste astazi toata ziua si am fost putin obosita.
Astazi am facut salam,abia astept sa mananc,apoi supa de vacuta si aveam pofta de salata boeuf ,asa ca am avut ceva de facut,harnicuta si neastamparata.Acum ca am termminat mergem la patut,ca nu mai simt nici un osisor.
Babee mai asteapta putin si dupa poti sa-ti faci planul pt o surioara la printisor.
Cat asteptam sa ne spui cum te mai simti,ce mai e nou;tu aveai in plan un fratior pt printesa ta,cum a ramas?!
Nelke prin ce colt al lumii esti acum cu masinuta ta?
Celelalte fete da-ti un semn de viata!
Pupici la toate.

alexandra DPN-7iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

buna fetelor!
asa este Babee azi chiar am facut salam de biscuiti si mi-a iesit super bun.imi pare rau ca nu am reusit sa pun pozele dar nu stiu ce are iar calculatorul asta dar promit ca ,maine sa reusesc sa fac ceva sa le pot pune.
vorbim mai tarziu ca acum imi pleaca barbatelul la munca .pa-pa

LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.

Mergi la inceput