!Cel mai prost film!
Raspunsuri - Pagina 7
cipcipcip spune:
Mie Pulp Fiction mi se pare genial. Eu cred ca cui nu i-a placut nu l-a inteles
Natural born Killer mi-a placut de asemenea, desi este un film violent. La fel Kill Bill.
Cel mai prost film vazut de curind a fost "The last samurai", cu si regizat de tom Cruise. Mor de necaz cind desteptii de la Hollywood nu respecta istoria si fac o varza siropoasa asa cum le place lor parca vad ca si Helen of Troy e la fel. L-a vazut cineva?
Alt film prost e Legally Blond 2, pe care l-am vazut pentru ca primul mi se paruse amuzant.
conchita spune:
eu de Helen of Troy nu stiu, am vazut ieri Troy si-atat. si mi-a placut.
daa, Pulp Fiction si Kill Bill sunt absolut geniale!
Authority Zero
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by conchita
eu de Helen of Troy nu stiu, am vazut ieri Troy si-atat. si mi-a placut.
daa, Pulp Fiction si Kill Bill sunt absolut geniale!
Authority Zero
Sorry, am vrut sa scriu Troy, nu Helen of Troy
roxana1974 spune:
Troy? E super. Cum sa fie prost? Ei au recunoscut de la inceput ca au pus chestia ai ain plus...iar Brad Pitt, nu sunt fan, dar a jucat misto rau! Ce sa mai zic de Romeo si Julieta, parca e o parodie (sau e?!)...
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Troy? E super. Cum sa fie prost? Ei au recunoscut de la inceput ca au pus chestia ai ain plus...iar Brad Pitt, nu sunt fan, dar a jucat misto rau! Ce sa mai zic de Romeo si Julieta, parca e o parodie (sau e?!)...
Romeo si Julietta e parodie, intr-adevar! Mie mi-a placut!
oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
Leah spune:
Subscriu si eu pentru MIB I si II (n-au nici un Dumnezeu, pe ici pe colo cate o replica mai amuzanta, dar in rest....), la fel si in Stapanul Inelelor (fara replici, fara nimic), m-am plictisit si am cascat ingrozitor, fara final , paractic si culmea e ca am citit "The Hobbit" de Tolkien si mi-a placut, e super inchegata cartea si filmul e o varza (punct de vedere absolut personal si subiectiv).
Alte filme care m-au plictisit de moarte si pe care EU le consider proaste sau pe aproape: Turnul din Pisa (romanesc, super idiot, e o lalaiala, presarata cu vreo 2 scene de o cruzime barbara si cu un final "apoteotic" care te lasa cu un gust amar pt filmul made in RO), la fel si ala cu Adrian Copilu Minune, nici nu mai stiu cum ii zice, cu Dragos Bucur, in care ajunge el asasin de copii pana la urma, bleah! Nu vi-l recomand.
Din categoria Made in Hollywood - subscriu pt Message in a bottle (finalul mi s-a parut SADIC, in rest mi-ar fi placut, dar cred ca sunt o fraiera dupa happy-end-uri), toate filmele cu James Bond (sunt asa de previzibile, neaparat cu toate "madamele" care ii cad in brate lui Bond dupa 2 replici), toate cu Vandamme si Steven Seagal (mai ales), ca sa nu mai vorbesc de alea Cu Sylvester Stallone. M-a mai calcat pe nervi relativ recent Desperado 2, Mireasa la pachet si Spiderman.Hai ca nu mai continui, ca e jale!
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
timea spune:
There's Something about Mary l-am vazut de nenumarate ori si m-am distrat de fiecare data copios... e una din comediile mele preferate....Si inca l-as mai vedea mai ales ca Matt Dillon este unul din preferatii mei si este bestial in film....
liris spune:
se pun si documentarele?
Columbine.
Moore este unul dintre cei mai josnici oameni pe care i-am vazut la treaba.
Iare review-urile despre noua lui "capodopera" Fahrenheit 9/11 demonstreaza ca ramine aservit acelorasi metode vulgare de distorsionare a adevarului .
Adela spune:
quote:
Originally posted by liris
se pun si documentarele?
Columbine.
Moore este unul dintre cei mai josnici oameni pe care i-am vazut la treaba.
Iare review-urile despre noua lui "capodopera" Fahrenheit 9/11 demonstreaza ca ramine aservit acelorasi metode vulgare de distorsionare a adevarului .
Daca vorbesti despre BOWLING FOR COLUMBINE mie mi-a placut! Jos palaria pentru Michael Moore!
Astept cu nerabdare si ultimul lui documentar premiat la Cannes.
~~Adela &Julia