!Cel mai prost film!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

1. ala cu martienii cu o pleiada de actori celebri (Jack Nicholson etc.) (Mars Attacks)
2. Evolution
3. Contele de Monte-Cristo (cu Jim Caviezel)

Nu stiu cum poate sa puna cineva pe lista LOTR aici... dar gusturile nu se discuta

Mars Attacks!- pe lista neagra cu el!

~~Adela &Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

da, la acel columbine ma refer.
dezgustator acest Moore si dezgustatoare productia lui.
nu ma mir ca a avut succes la francezi cu noul "masterpiece" ca la ce minte au francezii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Incerc sa nu merg sau sa inchiriez filme proaste, dar mi-au scapat cateva:
"Lost in Translation"
"The Exterminator" (nici unul dintre ele - o pierdere de timp)
"O Brother, Where Art Thou?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liris

nu ma mir ca a avut succes la francezi cu noul "masterpiece" ca la ce minte au francezii...

De ce?

Si apoi nu e vorba de ce minte au francezii sau eu sau tu!.....Totusi filmul despre care vorbesc a luat OSCAR! Deci a placut la mai multe natii, ca sa zic asa!!! (ce minte au si ele- natiile astea, nu-i asa? e haaa!!)
Cum spuneam nu mi s-a parut deloc dezgustator, in documentarul lui prezinta realitatea!!!!!!! ASA CUM ESTE, din pacate :((( - Poate te referi la faptul ca realitatea e dezgustatoare si mai ales ....trista, as adauga!
Iar despre filmul premiat la francezi? Pur si simplu in State nu poate fi difuzat deoarece nu gaseste producator! De ce nu gaseste producator?? Simplu: in filmul lui il ataca pe presedinte! si nimeni nu risca sa-l ajute pe Moore (la difuzarea filmului).
Si uite ca Moore a riscat facand un film despre bush!
Cum spuneam: de abia astept sa vad filmul! Bravo Michael Moore!

~~Adela &Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

"Moulin Rouge" de departe....!!!! Era sa parasesc sala, super plictisitor!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Adela

quote:
Originally posted by liris

De ce?

Si apoi nu e vorba de ce minte au francezii sau eu sau tu!.....Totusi filmul despre care vorbesc a luat OSCAR! Deci a placut la mai multe natii, ca sa zic asa!!! (ce minte au si ele- natiile astea, nu-i asa? e haaa!!)
Cum spuneam nu mi s-a parut deloc dezgustator, in documentarul lui prezinta realitatea!!!!!!! ASA CUM ESTE, din pacate :((( - Poate te referi la faptul ca realitatea e dezgustatoare si mai ales ....trista, as adauga!
Iar despre filmul premiat la francezi? Pur si simplu in State nu poate fi difuzat deoarece nu gaseste producator! De ce nu gaseste producator?? Simplu: in filmul lui il ataca pe presedinte! si nimeni nu risca sa-l ajute pe Moore (la difuzarea filmului).
Si uite ca Moore a riscat facand un film despre bush!
Cum spuneam: de abia astept sa vad filmul! Bravo Michael Moore!

~~Adela &Julia

o sa revin cu raspunsurile mele la aceste intrebari.. bine argumentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Pur si simplu in State nu poate fi difuzat deoarece nu gaseste producator!

adela, bowling for columbine deja a fost difuzat aici. acum nu-l mai gasesti in cinematografe pentru ca nu mai are audienta, pur si simplu, ce arata el in documentar vedem in fiecare seara la stiri.sau la 20/20. e gresit sa crezi ca nu risca nimeni datorita fricii de autoritati,ii dati prea mult credit lui bushulica, zau, daca ar fi asa, mm ar fi patit-o de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

alt film prost: dogs in space, in rolul principal michael hutchence, solistul de la INXS,cel care s-a sinucis :(

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cleomax

quote:
Pur si simplu in State nu poate fi difuzat deoarece nu gaseste producator!

adela, bowling for columbine deja a fost difuzat aici. acum nu-l mai gasesti in cinematografe pentru ca nu mai are audienta, pur si simplu, ce arata el in documentar vedem in fiecare seara la stiri.sau la 20/20. e gresit sa crezi ca nu risca nimeni datorita fricii de autoritati,ii dati prea mult credit lui bushulica, zau, daca ar fi asa, mm ar fi patit-o de mult.

Cleomax ai inteles gresit! bowling for columbine este pe piata de mult (altfel cum l-as fi vazut eu, tu, ala, ala..) dar nu despre acest film e vorba!!!!! Era vorba despre ultima sa productie premiata la cannes (la francezi, cum spuneam mai sus!) si care se numeste Fahrenheit 9/11! La asta ma refeream!!!

"e gresit sa crezi ca nu risca nimeni datorita fricii de autoritati,ii"

O fi gresit-nu zic- dar asa am citit, parol !(da o cautare pe google si ai lectura 2 luni vizavi de ce-ti spuneam... Uite, mai nou, a semnat contract cu Disney hi hi) Citisem ca nici o casa de productie din USA nu se alatura sa-i difuzeze ULTIMUL film (adica Fahrenheit 9/11!!). (ma repet dar n-am ce face trebuie sa ma explic, nu?)

Daca ai sa vezi filmul asta in USA sa-mi spui.

Capisci?

~~Adela &Julia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tigresa

"Moulin Rouge" de departe....!!!! Era sa parasesc sala, super plictisitor!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Moulin Rouge nu mi-a placut nici mie!

~~Adela &Julia

Mergi la inceput