!Cel mai prost film!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bogux spune:

ai dreptate conchita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Inca un film pe care n-as mai rezista sa-l vad inca o data ca m-a plictisit teribil:Sweet November

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Inca un film pe care n-as mai rezista sa-l vad inca o data ca m-a plictisit teribil:Sweet November

Am avut un simtzamant vizavi de acest film, l-am ocolit cu grija pana acum :))))
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Julie, poti sa-l ocolesti in continuare. Eu n-am facut-o si nu eram pregatita sa-l vad si am ajuns la vorba Conchitei, un film bun, dar, chiar daca nu pot sa spun cu totzi dintzii ca nu mi-a placut, sigur nu l-ash mai revedea curand...
A avut mare dreptate Conchita, eu sigur, din lene nu mi-am argumentat alegerile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

AAA btw, cred ca Ovidiu nu ne-a "tocmai" felicitat pentru opinii ci ne-a ironizat un pic...sau nu? Oricum o meritam, parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Intrebare,

(Numai)Pentru cei ce s-au exprimat ca "Lord of The Rings" este un film prost(sau stupid).

Please, imi puteti spune in doua cuvinte care este subiectul filmului?

Merci,
Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata_lu_julia spune:

dacă aveti insomnii, încercati "Gosford Park" - eu am adormit la fiecare din cele 3 tentative de a-l vedea până la capăt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Matrix 2 m-a distrus, Sweet november mi furat 2 ore din viata,dar Intelligence Artificial mi-a placut f.mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by ovidiu bufnila

Excelente aceste opinii despre filme!

eu n-am vazut opinii, ci titluri insirate. o opinie, in sensul pe care il gratulezi tu, ar fi presupus si o argumentare micuta acolo de ce filmele cu pricina sunt proaste. apoi, nu e acelasi lucru cand nu iti place un film cu faptul ca este prost. poti sa ai capacitatea de a admite ca un film e bun, dar nu e pe gustul tau, de exemplu. "nu mi-a placut" si " e prost" nu sunt sinonime. mai ales ca poate exista si varianta "stiu ca e un film de doi lei, dar mie mi-a placut".

Authority Zero

de acord cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by joe

No way!!!

Cel mai prost posibil a fost SpiderMan!!!
Absolut idiot!

korekt!

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput