Singuratatea intr-o tara straina!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

ancade vad ca stai nu foarte departe de mine.poate daca vrei ne mai intalnim din cand in cand la sf de sapt.
hai ca te invatza sa te dai pe bicicleta ce zici ?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Unde stai Slakje?Ajunge si trenul la tine? Vorbesc serios, pt ca sunt multe localitati fara gari.Azi m-am uitat pe net sa vad unde as putea merge ieftin cu busul sau trenul(cand o fi frumos si cald afara);sa-l iau pe Vlad si dusi sa fim pana seara.Am gasit Billy bird park langa Uden , in Volkel;cam 50 min din Eindhoven gara.Apoi cica 800m de mers pe jos; m-oi descurca cu copilul zic eu...sau iau si buggy pt siguranta.Daca e aproape si de tine poate mergem intr-o zi cu soare acolo? Ce zici, Slakje?
Anca

Mergi la inceput

Ancade ti-am trimis 2 mesaje private.

Te pup,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Slakje ,ti-am trimis si eu cateva emailuri.Le-ai primit?
Anca

Mergi la inceput

Anca hai pe hotmail.
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetelor

interesant subiect dar trebuia sa recunosc ca ash fi apreciat sa am cu cine schimba pareri pe tema asta acum 2-3 ani, cand am trecut si eu prin ce descriu unele dintre voi, dor de tzara si sentimentul ca nu apartii locului..

Si Isora, te inteleg perfect pentru ca eu locuesc in stockholm si stiu cum te simti..intradevar si eu ii consider pe suedezi reci si cam speriati de bombe, dar cu timpul m-am obisnhuit. A fost greu la inceput, dar eu sunt in alta situatie al meu sotz are ceva rude aici si avem prieteni romani(deh, stockholmul e mare)...insa incearca sa iti gaseshti altceva de facut sa poti uita de singuratate.....
iti ures succes si ''ta hand om dig!

Gabitza cu bebelinul din burtica

gabitza DPN 4 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

am trecut si eu prin asa ceva, dar pot spune ca m-am acomodat cu adevarat in momentul cand am inceput sa particip la diverse chestii, cursuri de dans etc ( ca hobby fireste). Pentru sotul meu a fost foarte usor pentru ca joaca sah si orunde a mers (sau mai bine zis a stat o perioada) a gasit un club de sah unde a fost primit cu bratele deschise ( cum sunt toti cei care impartasesc acelasi pasiuni sau hobbu-uri).

Acum daca ar fi sa mai plec si sa o iau de la inceput, si mai ales daca as avea timp la dispozitie m-as inscrie la cursuri 'fun' de facut lumanari, de olarit, etc. Timpul trece repede si cunosti oameni cu care in timp ai ceva in comun.

mvl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Gabita, tu traiesti in Stockholm, si mie mi-ar fi fost mai usor intr-un oras mare dar vezi ca cu toate astea, ti-a fost si tie greu chiar si daca ai rude si prieteni romani!! Nu stiu ce sa fac, nu gasesc nici o iesire din situatia asta.Nu am unde sa merg ca sa ma relaxez si sa ma simt mai bine in oraselul asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna,idora,imi dau seamam cum te simti si incerc sa ti dau niste sugestii,dar intai gandeste te ce ti ar face placere sa faci,macar pt.un timp.ai putea sa:
-scrii o carte
-impletesti,crosetezi,etc.
-pictezi
-faci un curs de ceva ce ti place,intereseaza te ce se gaseste in oraselul tau,trebuie sa existe ceva
_planteaza flori sau legume daca ai posibilitatea(gradina)
gaseste ti un hobby si poate asa vei gasi si prieteni.
sper ca ti am fost de folos in vreun fel,
succes

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Servus la toata lumea,
de vreo saptamina am descoperit acest site si recunosc am tras cu "ochiul" la diferite mesaje, e si asta un mod de a trece vremea!Eu sunt departe de casa de 4 luni, sunt proaspata si inca mi-e ingrozitor de dor de casa ! Voi fetelor am vazut cu sunteti prin Europa, e un piculet mai aproape, dar eu cind ma gindesc ca sunt peste ocean,CANADA, mi se pune un nod in stomac !! Aici stau destul de mult acasa, inca nu conduc si locuiesc la 10 km de oras, asa ca lucrez la condus acum si sunt legata de casa, sotul meu lucreaza cite 10-12 ore si cind vine nu p;rea are chef sa iesim! Invat engleza si sper sa-mi gasesc ceva de lucru in curind pentru ca acasa e tare monoton, nu am nici copii, am 2 pisici dar ... TV toata ziua nu-mi place, noroc cu netul care a devenit cel mai bun prieten al meu si acum discutiile despre viata asta DEPARTE DE TARA, FAMILIE SI PRIETENI...

Angelina

Mergi la inceput