Singuratatea intr-o tara straina!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Subscriu la ideea mihutei si a caroladei de a te inscrie la un curs/ intr-un club, de a-ti gasi un hobby a carui desfasurare nu e (neaparat) individuala ci (poate) presupune un grup. Si eu am aplicat tactica asta si a fost de succes. In cazul meu, ca si in cazul mihutei, a fost dansul (in speta, tango), dar poate fi orice, sah, tenis, ceramica, ciclism, cor/grup de muzica, un grup de voluntariat, catarat (alpinism), cenaclu literar, alergari (pregatire pentru maraton sau o cursa mai scurta) etc. Impusti doi iepuri dintr-o data, una la mana ca desfasori o activitate care iti face placere (si iti ocupa timpul) si doi e mult mai usor sa cunosti oameni/sa-ti faci prieteni cand ai din start ceva in comun si te intalnesti cu ei automat acolo unde se desfasoara activitatea respectiva, iar in timp unii dintre ei pot deveni prieteni buni cu care sa te intalnesti si in afara. Probabil ca e mai greu de gasit asa ceva daca spui ca stai intr-o localitate mica, dar ma gandesc ca macar ceva-ceva trebuie sa fie.
Succes!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Fetelor multumesc pentru sugestii dar nu stiu daca o sa gasesc ceva de genul curs de dans (care mi-ar place), de crosetat nu-mi place, nu stiu sa pictez, sunt pasionata de calculatoare si internet, imi place sa inregistrez muzica si sa fac selectii, videoclipuri si filme,sa fac mancare, sa citesc dar n-am ce,decat ziare de pe Internet, deci ceea ce-mi place se cam face acasa.Imi place sa merg la strand si la mare dar nu aici.Mi-ar fi placut sa am cu cine sa impart hobby-urile, deci sa ascultam muzica impreuna, sa ne uitam la filme si videoclipuri, sa povestim etc. dar n-am cu cine ca el e cam tot plecat si n-am nici o prietena aproape.Am fost azi putin cu bicicleta si nu a fost rau, mi-a placut dar sunt singura!!O sa mai aflu ce se mai poate face pe aici pe "afara" cu toate ca slabe sanse!!
Oricum, va multumesc pentru sfaturi!!

Mergi la inceput