Mamici din Arad...? (8)
Raspunsuri - Pagina 9
anto spune:
Ooo ce burtica frumoasa
Pufy, i-mi pare rau de tine Cred ca ar trebui sa mergi la doctor neaparat.Cu tensiunea cum stai?
alinamoro spune:
Anto ma bucur ca te simti mai bine.Sigur programam o intalnire daca vii in iunie,o vom chema si pe Cristina.
Ioana eu nu am avut asa probleme cand am fost insarcinata,imi pare rau ca nu te simti bine.Totusi la indicatia medicului chiar nu-i voie sa iei calciu? Cred ca ti-ar trece starile astea daca ai lua calciu cateva zile.
Linda sa-ti creasca mare si frumoasa burtica!
Fetelor sa va spun unde merg acum?Mergem la prietenii nostri la Cicir unde vom face gratar,pulpe si bineinteles clisa fripta.Sper ca nu v-am facut pofta prea tare.Va trimit si voua.
Va pup si mai intru diseara pe aici.
alina
anto spune:
Alina... ,m-ai innebunit cu clisa ta
Nu inteleg cum pot altii sa manance "orice" si au colesterol normal si eu nu mananc un gram de grasime animala si am colesterolul300
alina33 spune:
Salut fetelor,vad ca activati aici nu gluma.Mai luati o pauza ca nu am timp sa citesc asa mult.
Clau , petrecere frumoasa de botez si sa ne pui poze!!!!
Puffy, nici mie nu mi-a dat calciu din cauza contractiilor, dar am luat prenatale.Si ar fi bine sa iei de cite ori iti da.Nu ca mine numa o luna ca am ajuns in luna a 8-a cu stringeri de git de la lipsa de calciu.Uite Magda fata desteapta, a luat coji de ou.Eu am zis la maica-mea ca e prostie si am tras de numa dupa.Acum iau dupa nastere prenatale ,calciu si fier.Asa ca n-am scapat inca de pastile.
Claudiak,merci de incurajari.Aseara imi venea a plinge ca mincase cite juma de ora din fiecare sin si el tot mai vroia si eu nu mai puteam de durere.Asa ca i-am facut niste lapte praf si i-am dat completare.A baut numa 25 ml.Iar dimineata 30ml.Dupa ce a baut de la sin.Ma enerveaza ca eu mai am lapte dar el maninca asa de incet incit imi distruge sfircurile.Desi ma dau cu garmastan si le tin la aer mi se pare ca as repede vine ora de mincare.
Alina ne faci pofta cu gratarele tale!!!
Astazi fac si eu in casa si am sa beau un pahar de bere poate vine mai cu presiune laptele si asta mic minca mai repede.
Anto, ma bucur ca ti-a trecut gitul.Sper sa fie in regula in iunie.
Am ajuns la 68 de kg.....pina la 57 mai am sa ma incapa hainele de asta vara.In iunie are Daci banchetul numai ca n-am cu cine sa il las pe asta mic si nici nu ma incape nimic asa ca probabil o sa stau acasa
.
Fetelor va doresc week-end placut!!!!
maggda spune:
Buna ziua la toata lumea
Fetelor maratonul e pepsi pe langa voi, scrieti intr-un ritm...Azi am fost de garda 12 ore si maine sunt 8 ore, nasol dar asta e , asa se fac banii.Fetelor m-am apucat sa-mi fac jardiniere pt terasa, ieri am si dus 2, mai am una gata facuta acasa.Oricum nu am destule ca ieri am masurat ca in terasa imi trebuie 9, 4 am cumparat si marti sau miercuri merg sa mai iau 5 sa fie la fel.Eu sunt innebunita dupa flori.Am calculat ca pana la final voi avea nevoie cam de 30 de jardiniere de 60cm, asta fara florile in ghiveci din casa.Oare cat timp imi va trebui vara sa le ud???Cred ca pana se va face grataruleu voi uda florile.Scuze deja delirez dupa 12 ore de servici.
De marti ne apucam in forta de adunat catrafusele.De fapt marti vreau sa ies la 12-13 de la servici sa merg sa fac curat in demisol in spalatorie, acolo unde vom pune mobila si seara sa merg la mami sa-mi fac loc pt cutii.Azi se termina si al doilea gard cu vecinii.Am facut gard de 2.20cm inaltime asa ca nu mai vad pe nimeni, dar ce ma bucur!!!Sa nu vad pe nimeni pe la garduri, cine intra pe poarta e bine venit.
Duminica viitoare cred ca va fi ultima seara de net.Alinate-oi mai suna sa-ti spun in ce faza suntem.
Clau sper ca a fost cuminte Raul la botez.Sa va traiasca bb-ul mare si sanatos.
Alina33mie mi-a spus o asistenta in matern sa-mi pun miere pe sfarcuri ca ma nenorocise Bianca.A spus ca nu prea e bine sa pui creme pt ca indiferent cat de bine te speli tot mai ramane crema intre "riduri" si copilului nu-i place.Oricum e nasol sa te doara cand suge.
Ioanaimi pare rau ca nu te simti bine, totusi incearca cu coaja de ou.S-ar putea sa nu asimilezi chiar daca mananci multe lactate.
Anto ce ma bucur ca te simti bine!Deni ce mai face?
Cred ca v-am zapacit destul, va pup pe toate(bineinteles si pe cele nementionate)
claudiak spune:
Ceau fetelor
eu, ca de obicei, nu prea am timp acum sa stau la computer, dar vroiam sa-i raspund repede la...
@Alina33
Alina, nu-l lasa mai mult de 15 minute sa suga la un sin. Daca nu a papat destul, da-i din nou peste vreo ora jumate (sau 2-3-4 ore, vezi tu cit ii e de foame). Va recupera atunci ce n-a mincat inainte. Daca il lasi cite o jumate de ora, o sa iti faca rana la sfircuri. Eu te-as sfatui sa nu-i dai lapte praf in complectare. Asta e inceputul intarcatului... Daca crezi ca nu suge destul, incerca intre mese sa mulgi putin lapte si pune-l in frigider. Acolo poti sa-l pastrezi 24 de ore. In congelator, cca. 3 luni. Eu am avut mereu de rezerva. Daca te mulgi, nu te speria. Nu vei reusi niciodata sa mulgi la fel de mult lapte cit suge Dragos. Poate jumate...
Daca te dor sfircurile. Cel mai bine sa umbli fara sutien, sa lasi laptele sa se usuce pe ele. Daca e mai rau, foarte bun sint "comprese" cu cei negru. Fierbi apa, pui 2 pliculete in apa le storci putin si (nu fierbinti) pune-le pe sfircuri. Ce e iar foarte bun, lanolina pura (sper ca am scris corect). Nu stiu daca in Romania este. La noi se gaseste la farmacii. Dupa ce a supt, se unge sfircurile cu ea...
M-am mai uitat cind sint perioadele astea de crestere la bebelasi. La 10 zile, intre 6-8 saptamini si la 3 luni. Atunci vor bebelasii mai des la piept.
Mult succes si rabdare iti doresc!
Edit: Acum am citit raspunsul Lindei. In legatura cu mierea, e asa cum a scris ea: Pina la 1 an, 1 an jumate nu e voie sa primeasca copii miere. Stomacul nu e destul de dezvoltat si puternic, astfel incit nu poate distruge bacteriile ce sint in miere. Se poate produce o Botulismustoxina, care poate duce la paralizii respiratorii. Sa fiu sincera, Vanessa inca nu a primit miere...
@Claudelu
Sper ca ati avut o zi frumoasa si i avut un baietas cuminte
Abea astept sa vad pozele.
Multe salutari si pupicuri la cele care nu le-am raspuns. Scuze, dar trebuie sa merg sa-i fac la Vanessa de mincare
V-am pupat
arad_linda spune:
Alina cu mierea ai grija, normal ca e mai naturala decit orice crema, insa am inteles ca e foarte periculoasa la copiii sub un an doi. Stomacelul ( sau ficatul nu mai retzin) lor nu este pregatit sa digere ceva substantze din miere. De fapt am inteles ca este chiar foarte periculoasa mierea, asha ca vezi.. Eu ma cam duc pe net la site-uri de astea medicale si pe acolo am citit.
In rest fetelor scrieti de numa-numa.
Apropo de gratare si clisa..lasati-o mai moale ca-mi curg balele.
Va pup
Linda N. , taticul, shi Andreiutzul
alinamoro spune:
Ceau fetelor.Am aparut si noi din deplasare.A fost super gratarul si clisa.
Anto sa nu-ti imaginezi ca eu mananc multa clisa,mai mult de pofta.Calin nu mananca deloc clisa sau grasimi(si daca e pe friptura putina grasime repede o ia jos)si are trigliceridele mari.El in schimb mananca foarte multe dulciuri,prajituri,creme.
Alina33,repet si eu ce a zis Claudiak,nu-l tine pe Dragos mai mult de 15-20 de minute la san.Daca nu se satura mananca la masa urmatoare mai mult si apoi se obisnuieste sa manance repede si eficient.Pentru sfarcuri si eu am folosit Garmastan ung.,nu are nimic daca suge bb chiar daca esti cu crema ca nu are gust nici miros.Mie mi-au zis asist.la Matern sa ma fac chiar inainte de-al pune la san.
alina
anto spune:
Buna dimineata fetelor E timp frumos pe-aici,sper sa ramana asa.
I-mi beausi ma tot gandesc ce sa fac de mancare azi.Vreau ceva rapid ca nu am chef sa stau langa oale toate ziua .
Aseara m-am uitat si eu la Eurovizion ,dupa ce au fost Romanii am adormit.Mai da`ce rochie urata a avut prezentatoarea
Alina eu nu am trigliceridele mari ,numai colesterolul total e 300
Fug repede ca Radu ma tot striga ca a facut Frühstück-ul.
Pe mai tarziu!
pufymic spune:
Buna fetelor!
Am revenit si eu...ieri nu am fost in stare sa mai intru pe net...Azi ma simt mai bine, nu respir inca cum ar trebui, dar e mult mai bine decat ieri....si azi-noapte am dormit binisor!
Alina, Alina33, Anto, Magda, Claudiak, LindaN, va multumesc la toate de sfaturi si incurajari...sunteti niste scumpe(si restul, nementionate), si de-abia astept sa ne intalnim!
Claudelu, cum a fost la botez???
Pupici, Ioana si bb mic(20sapt. si 4 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic